Şimdi Ara

2015-2016 KYK Yurt Sonuçları [AÇIKLANDI] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.647
Cevap
21
Favori
53.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi hangi yurda kayıt olacagımız nerde yazıyor ? başvuru ekranında sadece şehir adı ve yurt yedek sıram yazıyor herhangi bi yurt ismi yazmıyor.Ayrıca 29. yedekden 6. yedeğe düşmüşüm nezaman kayıt yaptırıcam ve nereden kayıt yaptırıcam bilen birisi cevaplarsa teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

şimdi hangi yurda kayıt olacagımız nerde yazıyor ? başvuru ekranında sadece şehir adı ve yurt yedek sıram yazıyor herhangi bi yurt ismi yazmıyor.Ayrıca 29. yedekden 6. yedeğe düşmüşüm nezaman kayıt yaptırıcam ve nereden kayıt yaptırıcam bilen birisi cevaplarsa teşekkür ederim

Hayırlı olsun çarşamba büyük ihtimalle gelir kayıt yaparsın :) yaptığın gün hemen gidip kalabilirsin

Yedekteyken yurt yazmaz kesin kazandığında yazıcak hangisi olduğu yarı özel mi genel mi diye bakarsın googledan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytlı -- 15 Eylül 2015; 0:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıralamaların çok hızlı gitmesinin sebebi bazı kişilerin bana çıkmaz diye Özel yurtlarla sözleşme yapması.(sözleşmeyi iptal edemiyor en az 500 lira bayılmak zorunda) Ya da okumaktan vaz geçmesi.

Benim arkadaşım gitmeyeceği halde Üniversitesiteye e devletten kayıt yaptı ve gitmeyeceği halde kyk da başvurdu çıktı ama kayıt yapmadı...

Bazıları da genel çıktığı için beğenmiyor.. Yarı özeller ya da yeni açılan bazı yurtlar var otelden farkı yok lüks (bknz. Doğu Karadeniz yurdu)

İlk sıralamar çok hızlı gitti doğal olarak şimdi 1.yedeklerin kayıt yapmayacağını tahmin etmiyorum :) yani 2.yedek daha yavaş olucak. Her zamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytlı -- 15 Eylül 2015; 0:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytlı

quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

şimdi hangi yurda kayıt olacagımız nerde yazıyor ? başvuru ekranında sadece şehir adı ve yurt yedek sıram yazıyor herhangi bi yurt ismi yazmıyor.Ayrıca 29. yedekden 6. yedeğe düşmüşüm nezaman kayıt yaptırıcam ve nereden kayıt yaptırıcam bilen birisi cevaplarsa teşekkür ederim

Hayırlı olsun çarşamba büyük ihtimalle gelir kayıt yaparsın :) yaptığın gün hemen gidip kalabilirsin

Yedekteyken yurt yazmaz kesin kazandığında yazıcak hangisi olduğu yarı özel mi genel mi diye bakarsın googledan

sagol dostum peki nerden kayıt yaptırcam e devlet den yapiliyo diye gordum ama ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devon Jade kullanıcısına yanıt
    Kazandığın zaman kyk nın sitesinde aşağıda ödeme yeri var kredi kartı ile öde hatta cepteteb filan varsa öteleme ya da 9 taksit yapabilirsin ( ben 2016 ya öteledim 3 ay)

Sonra 1 dk da e devletten onayla işlem bitti toplam 5 dk sürmüyor. Detay için pm

• quote:

Orijinalden alıntı: taytlı

Kazandığın zaman kyk nın sitesinde aşağıda ödeme yeri var kredi kartı ile öde hatta cepteteb filan varsa öteleme ya da 9 taksit yapabilirsin ( ben 2016 ya öteledim 3 ay)

Sonra 1 dk da e devletten onayla işlem bitti toplam 5 dk sürmüyor. Detay için pm

peki kardesim sagolasin yapamazsam ciktigi zaman pm atarim tesekkurler

• taytlı T kullanıcısına yanıt
    sıralama hızlı gidiyor diyorsunuz da öyle bir şey yok. bazı insanların sırası hiç değişmedi, meselan ben 11'dim 10 oldum ve adana'da okuyorum. bence kyk yedek alımlarında sıralama pek bir şey ifade etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gehen gehen

sıralama hızlı gidiyor diyorsunuz da öyle bir şey yok. bazı insanların sırası hiç değişmedi, meselan ben 11'dim 10 oldum ve adana'da okuyorum. bence kyk yedek alımlarında sıralama pek bir şey ifade etmiyor.

maksimum 10 güne gelir yedek sıran. Senin yerınde olmak ısteyen bi sürü kişi vardır emin ol. Hele erkek yurdu ise kesin kesin gelir daha full olan bi erkek yurdu görmedm 4. sınfım. ( yarı ozel kyklar dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Orijinalden alıntı: bttercold

Arkadaşlar şimdi 1. yedekler kayıtları açıldı benim yedek sıram 4'e düştü 2. yedek kayıtlar ne zaman başlar?

Carsamba gunu aciklanacak

Teşekkür ederim kesin bilgimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

https://kyk.ziraatbank.com.tr/

Adresinden dün akşam yatırdım ücretimi bugün öğlen gibi falan sisteme düştü sanırım. Yedekte bekleyen diğer arkadaşlar inşallah size de sıra gelir en kısa zamanda

hocam misafir ogrenci kaydi icinmi ucret yatirdiniz,biraz aciklarmisiniz benimde yedek bisey yatirmadim ziraate,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

Arkadaşlar şimdi 1. yedekler kayıtları açıldı benim yedek sıram 4'e düştü 2. yedek kayıtlar ne zaman başlar?

Carsamba gunu aciklanacak

Teşekkür ederim kesin bilgimi?

Evet kesin bilgi

• Izmirde 209. sıradan 207 ye düstüm :) yine Izmirde ki arkadasım 1900 lerden 1075 e düstü ,aradan insan mı alıyolar yoksa mantıklı bi açıklaması var mı anlamadım :(

• Ben yarı özel yurda yerleştim ve bugün yurduma gittim güvenlik odalarımızı internetten kendimizin seçtiğini söyledi ancak internette hiç bir şey bulamadım konuyla ilgili.odamızı nasıl seçiyoruz? seçmiyorsak eğer hangisi olduğunu nasıl öğreneceğim bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: selinck

Ben yarı özel yurda yerleştim ve bugün yurduma gittim güvenlik odalarımızı internetten kendimizin seçtiğini söyledi ancak internette hiç bir şey bulamadım konuyla ilgili.odamızı nasıl seçiyoruz? seçmiyorsak eğer hangisi olduğunu nasıl öğreneceğim bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi acaba

Yurdun idare bölümüne git ne işin var güvenlikle ;) git orda sistemde herkesin yatacağı yer belli

Odalara kimse kafasına göre ben burda kalcam ben nu yatakta yatçam vb gibi şeyler söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytlı -- 15 Eylül 2015; 17:32:15 >
  • İdare hiç aklıma gelmedi kadın öyle deyince ben de koşmadım arkasından :) teşekkür ederim çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: srenkenstein

https://kyk.ziraatbank.com.tr/

Adresinden dün akşam yatırdım ücretimi bugün öğlen gibi falan sisteme düştü sanırım. Yedekte bekleyen diğer arkadaşlar inşallah size de sıra gelir en kısa zamanda

hocam misafir ogrenci kaydi icinmi ucret yatirdiniz,biraz aciklarmisiniz benimde yedek bisey yatirmadim ziraate,

Yedekteyken sıra geldi hocam o şekilde

• izmir de sıralama niye ilerlemiyor ya bir kaç kişi daha yazmış izmir 3-5 kişi ilerledi hatta hiç ilerlemedi diye benimde sıralamam 172 den 170 e düşmüş bu gidişle bana sıra gelmez.. erkek yurdun da sıra çabuk gelir diyenler var burda ama 2 kişi ilerlemiş bu nasıl iş bu sıralamada bana ne zaman sıra gelir ya bir tahmini olan var mı?
  • nasıl ya haftada bir açıklanmıyor mu yedekler? şimdi yarın 2. yedek alımlarının sonuçları mı çıkacak? ayın 20sinde açıklarlar diye bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gehen gehen

nasıl ya haftada bir açıklanmıyor mu yedekler? şimdi yarın 2. yedek alımlarının sonuçları mı çıkacak? ayın 20sinde açıklarlar diye bekliyordum.

Evet aynen dediğim gibi, açıklanma tarihlerini 3 güne bir olarak yeniden düzenlediler, yarın sabah 2.liste açıklanacak. Takipte ol, kesin bilgidir.
  • Yarın da ilk listede oldugu garip seyler olur mu

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.