quote:Orijinalden alıntı: ^^Evo^^Şu Engin 5 tane Olcay eder.Alıntıları Göster Gomez ceza sahası dışına çıkıp top alıyor kanada açıyor. Sonra o ortaya kafayı ben vuracağım herhalde.
quote:Orijinalden alıntı: ^^Evo^^Gomez ceza sahası dışına çıkıp top alıyor kanada açıyor. Sonra o ortaya kafayı ben vuracağım herhalde.Alıntıları Göster Olcay'ın bu direk ile sorunu var herhalde. 2 maçta 2 etti.
quote:Orijinalden alıntı: brkmaniabu maç da direği es geçmedik çok şükürAlıntıları Göster yine kaçırmalara başladık
quote:Orijinalden alıntı: ^^Evo^^ Gomez ceza sahası dışına çıkıp top alıyor kanada açıyor. Sonra o ortaya kafayı ben vuracağım herhalde. aklıma hugo almeida'nın sol açıktan orta kesmeleri geldi
quote:Orijinalden alıntı: reguse quote:Orijinalden alıntı: ^^Evo^^ Gomez ceza sahası dışına çıkıp top alıyor kanada açıyor. Sonra o ortaya kafayı ben vuracağım herhalde. aklıma hugo almeida'nın sol açıktan orta kesmeleri geldi İçeri Holosko gidiyordu
quote:Orijinalden alıntı: shockwave23 Takımda bisey var beyler eskisi gibi organize olamuyoruz Takım gol atmadan ritmini bulamıyor bence