Şimdi Ara

2015 fabia 1.4 tdi mı 2015 fieasta 1.5 cdti mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize öncelikle iyi forumlar.
    Edirnede okuyan bir öğrenciyim her hafta edirne istanbul arası ortalama 600 km yol yapıcam, ailemle bana dizel sıfır bir araba bakıyoruz ve fieas ta ile fabia arasında gidip geliyoruz sizce hangisi daha iyidir ? yol tutuşu,konforu,güvenliği,yakıtı,seriliği bakımından ? haftada ortalama 600 km yol yapıcağımıda göz önünde bulundurursak tabi

• Hiç kullanan yok mu yavv
  • up updullah @
  • Özellikle yeni fabia hakkında kullanıcı yorumu bulmak oldukça zor.
    Ben de araştırıyorum :)
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam baya bir araştırdım hatta test sürüşünede çıktım ama 1.4 tdi kullanamadım 1.2 tsi kullandım süperdi fakat istediğim motor değil işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanoz96

Sorma hocam baya bir araştırdım hatta test sürüşünede çıktım ama 1.4 tdi kullanamadım 1.2 tsi kullandım süperdi fakat istediğim motor değil işte

Ben 1.2 Tsi otomatik style düşünüyorum. Vergi düşük, dizel bakım masrafı yok. Fiyat olarak uygun.
    Görüş alabilsem süper olacak.
    Haftasonu test sürüşü talep edeceğim.

Para konusu da hallolursa bakacağız artık :)
    3 ay kadar sürebilir gibi sanırım temin süresi o ayrı bir problem ...
  • arastir kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullandım dsg olanını cidden bu kadar atik beklemiyordum araba bırak da gidim diyor,kullanışı da bir o kadar zevkli,hafta da ortalama 600 km yapmasaydım kesinlikle alınabilir
  • Selam,

ilk arabam 2009 fiesta 1.4 idi,sonra memnun kalmadim cok sesli ve gitmiyordu ve ufak gelmeye başladı. Sonra 1.3 cdti corsa aldim,yakıt tüketimi çok iyiydi ama 6.vites olmadığından kullanimi otobanda zor oluyordu ve sanzimanda ve alternatorde sorun cikardi. cok can sıktı. Sıklıkla istanbul ankara arasi gidip geliyordum.Simdi 1.2 tsi fabia dsg'ye geçtim,fakat yakıt tüketimi artik az km yapacağım için bana göre iyi. 1.4 dizel manuel fabia'yi da yurt dışında sürdüm polodan pek farki yok ve cidden az yakiyor. Tavsiye ederim,uzun yol yapacak olsam 1.4 tdi alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truckbusdriver -- 6 Haziran 2015; 23:01:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler canlanalım biraaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.