Şimdi Ara

2015 i201.4 style vs 2015 ibiza 1.2dsg style karar veremiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası buna benzer bir konuda ben açmayı düşünürken iyi oldu buraya rast gelmem . hyundai i20'nin yakması değilde otomatik vites'teki sorun çıkarıp çıkarmayacağı benim için bir soru işareti diğer yandan eş değer segment'deki araçların motor,performans ve iç hacim olarak i20 ile pek yarışamaması . Bu kadar soru işareti varken birde seat leon'un rekabetçi fiyatı iyice ortalığı kızıştırmakta
  • 4 ileri otomatikler düşman başına.Vites oranları çok uzun bu yüzden uzun yolda hızlanmalarda sorun yaşarsınız ayrıca çok yakar her bakımdan ibiza daha mantıklı

Edit: Ayrıca aracınızın 4 ileri olduğunu öğrenenler tarafından küçümseme ile karşı karşıya kalabilirsiniz milletçe 4 ileri devrini vitesi murat 131 den sonra bitirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank W. -- 18 Nisan 2015; 16:43:38 >
  • Yeni i20 rahat alir. Test surusu yap ikisiyle anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia derim İbiza sahibi olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ20nin kasası ibizaya göre 10 yıl ilerde ibizanın motor şanzımanı i20ye göre 50 sene ilerde
    i20 alıp buraya gelip bu araba şehiriçi 12-13lt yakıyor diye ağlamak istemiyorsanız
    clio yaris polo ibiza fabia arasında karar verin

• Arkadaşlar teşekkürler lpg'li astraya karar verdik.

• İbiza ile i20 arasında bu motorizasyonlarda çok büyük performans farkı var çok büyük.
  • ikisini de test edince kararınızın ibiza olacağını tahmin ediyorum. i20 bence o fiyatları edecek bir araç değil. yeni ibiza ve i20 ile kıyaslanmayacak bir kalitede kanımca.. yine de tipini sevdiniz ise i20 alın derim. sonuçta binecek olan sizsiniz. yakıt verimliliği konusunda i20 fazla yakabilir ve şehir içi kullanımda her ikisinin de benzer özellikleri var.. o segmentte araç çok.. 208, rio ve i20 kıyaslanabilir belki..
  • haven kullanıcısına yanıt
    Tip çokta önemli değil ancak i20nin kasa bayağı güzel olmuş. Biraz araştırdımda aklıma ikinci el b-max düştü kasası bizim aile için gayet yeterli.

• b max bence hata olur.. kapıları oldukça hoş ama aracı test ettiğinizde ne dediğimi anlayacaksınız.. cam tavan hariç ben beğenmedim ama karar sizin elbette
  • Forumda tavsiye edilen araçları nedense satış listelerinde pek göremiyoruz. Çok yakar denen i20 2000 küsur araç satmış keza çirkin denen yakıtı çok denen Corsa da 1700 küsür tane satmış. İbizanın listede yeri bile yok. Demekki birşeyleri ya biz bilmiyoruz ya da alan şahıslar. Konuyu açan arkadaş kararını vermiş gerçi ama veremeyen vardır diye yazayım dedim. Ben olsam i20 alırım. Şanzımanı dayanıklı, satışı hareketli, donanım yerinde, tip güzel ve bayi ağı gibi artıları var. Bu arada İbiza az yakmıyor ve dsgli.

• nightbringer kullanıcısına yanıt
    Daha kararım belli değil aslında 😀😀😀

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.