Şimdi Ara

2015 ibiza 1.4 style mi 2012 fiesta 1.4 mu yoksa sifir 1.0 /1.2 tsi ibiza mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    deneyimim olmadı ama herkesin aynı gorusu var. O yüzden bende pek tavsiye etmiyorum 1.4 bile az gelebiliyorken bazen 1.0 zor olur lpg takılmıyor mesala takılır da komık olur :)
  • frantic_fth F kullanıcısına yanıt
    En mantıklı tercihi yapmışsın hocam, Rabbim kaza bela ceza vermesin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drofsyaf D kullanıcısına yanıt
    Hocam o motorun çekişi berbat. Doğru yapmış olursunuz uzak durmakla. Ya ikinci el tsi alın ya da makyajsız 1.4 alıp LPG takın. Bu ikisi disidakine bulaşmayin

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Saol kardesim ilk arabam icin biraz faZla luks oldu gibi. Allah ins kaza vermez baya endiseliyim d

• frantic_fth F kullanıcısına yanıt
    Hocam harbiden şöyle bir düşündüm de 75 beygir 95 tork 1 ton arabayı çekmez ya hele lpg ile...
    Bizim arkadaşda 1.2 hp tork yakın değerlerde olan 800 kg bir araba vardı; motor sesine ve süreye baksan 100/110 km/h'de olmamız lazım bi bakıyordum 70/80'de daha😃.
    Ama 1.0 tsi Euro 4/5 atmosferik 1.4'lerle kafa kafaya gider bence. 110 hp, 160 tork, 10.5 sn 0-100 hızlanma gayet başarılı.

• Tsi en iyisi eger turbo bozulmazsa ama benzin pahali o yüzden tuplu aldimm dahada artacsk benzin 5.5 olur yakında

• Hayırlı olsun hocam, bende 2.5 ay önce 42.250 ye 2015 İbiza (LPG'li) aldım. Çekişi hızlanması falan bana gayet yeterli geliyor, arabadan memnunum. Ankara şehir içi 19-20 kuruş yakıyorum LPG'de bence çok iyi değerler bunlar.
  • Teşekkürler hocam kazasiz belasiz surusler bize :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.