Şimdi Ara

2015 Model araç almayın ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AHAAHA yahu yorumlara bittim adamın espriyi anlamadan atlamışlar :D
  • ince
  • hem 2015 e girip hemde araba alınmaaaazz ya 2015 e gireceksin ya araba alıcaksın.
  • insanlar sabit hatlarını kapattılar bu araba satıcıları şuan adsl'den para kazanıyor 10 kat hızlı 2017 modeller gelince kapıya kilidi vururlar
  • HEDEF 2017 DEĞİL 2023!!!

Yaşasın 23 Nisan 1923
  • komünizmle yönetilsek ve hepimizin elinden golf astra focus i30 polo cliosu alınsa ve bmw 520 verilse mutlu olurmuyuz, forumda Ne konuşcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef 2023 müş hüloooğğğğğ

• Asil konuya gelirsek yani 4g,5g meselesine. Ben c.baskaninin açıklamalarını mantikli buldum. 4g uzun süredir yurtdisinda kullaniliyor. Adamlar 5g ye geçecek yakinda bizse 4g ye gecip yine geri kalcaz oysaki önceden 5g alt yapisi olusturalim herkesle beraber gecelim herkesle berabe gecemesek bile en azından diger yeniliklere de Dunyayla beraber adik atmis oluruz. Suanda 3g'de yetiyo bence bi kac yila 5g'ye geçmek daha mantikli. Ayrica sunu da belirteyim millet burda sözde espri felan yapmis ama sorsak hepsine 3g nedir 4g nedir farkini söyle hepsi direkt google'a sarilir bulduklarıni da buraya yapistirir... ilginc ve bilgisiz insan dolu bu memleket..

• komık bir acıklamaydı ...çımla güldüm
  • bunlar hep çöplük lobisinin oyunları
  • Espri ince beğendim
  • Polodan passata geçin
    jettaya golfe gerek yok demiş
  • Arkadaşlar şimdi biliyorsunuz,Aryeke alevi... Afedersiniz ama bana ermeni dediler...

• quote:

Orijinalden alıntı: obmann

Asil konuya gelirsek yani 4g,5g meselesine. Ben c.baskaninin açıklamalarını mantikli buldum. 4g uzun süredir yurtdisinda kullaniliyor. Adamlar 5g ye geçecek yakinda bizse 4g ye gecip yine geri kalcaz oysaki önceden 5g alt yapisi olusturalim herkesle beraber gecelim herkesle berabe gecemesek bile en azından diger yeniliklere de Dunyayla beraber adik atmis oluruz. Suanda 3g'de yetiyo bence bi kac yila 5g'ye geçmek daha mantikli. Ayrica sunu da belirteyim millet burda sözde espri felan yapmis ama sorsak hepsine 3g nedir 4g nedir farkini söyle hepsi direkt google'a sarilir bulduklarıni da buraya yapistirir... ilginc ve bilgisiz insan dolu bu memleket..

5G denen alevi meret 4G altyapısını kullanacak. 4G sahibi ülkeler bu altyapıyı güçlendirerek 5G denen aleviye geçiş yapacaklar... Ayrıca ABD ve Japonya 2020'de gececegini aciklamisken sen nasil 2017'de gececeksin?

• Hastasıyım bu kafaya, alkol alınca böyle bir kafaya sahip olabiliyormuyuz. Yoksa genetik bir rahatsızlık mı olması gerekiyor. Ne gerekiyor bu kafa için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 23 Nisan 2015; 20:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Hastasıyım bu kafanın, alkol alınca böyle bir kafaya sahip olabiliyormuyuz. Yoksa genetik bir rahatsızlık mı olması gerekiyor. Ne gerekiyor bu kafa için.

Ülke gündemini takip edip espriyi anlamak yetiyor .
  • Her bölümde bu kafadan var
  • İroniyi anlamayan nesle aşina değilim :)
  • işte bunlar hep okyanus ötesi
  • Sanane lan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.