Şimdi Ara

2015 model Focus & Creed & Seat leon Hangs ? ( Dizel ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus ile Ceed kıyas kabul etmez,tercihim focus olurdu.

• Focusun 10 bin tl fazla olmasının tek nedeni talep görmesi yoksa o kadar etmez. İ 30 veya Leon derim ben. Ceed e bayi servis sıkıntısı var.

• Bende i30 tavsiye ederim

• Herkes i30 demiş ama bence almayın i30 un orta konsolunun ışık rengi için bile vazgeçilir bence hoş olmayan bir mavi ton var en dolu araçta bile yanlış bilmiyorsam renkli bir ekran yok bunlar arasından focus lider ama yeni 308 de çok hoş gözüküyor bence onuda bir inceleyin hocam.
  • i30 diğer saydığın modeller arasında en kötüsü. oyuncak otomobil gibi bişey.

Ben değer kaybı kaygısı taşısam focus alırdım.
    yok ben kullanacam dersen kesinlikle ceed
  • 3 senedir focus kullanıyoruz, siz bunlara bakmayın gayet kıyas kabul eder. Motor ve yürürü iyi ama şanzıman iç mekan kalitesi kötü. Fiyatı gerçekten hak etmediği kadar fazla sırf bu yüzden bile alınmaz da.. Millet kiralayıp neredeyse beleşe gezecek yanınızda siz 100k bayılacaksınız :) 3 sene 105k km oldu 1.6 dizel manuel alalı. Almayın demiyorum ama tavsiye edenlere bakıp da gözünüzde büyütmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 28 Ekim 2015; 15:22:33 >
  • Focus un yeni çift kavrama powershift 1.5 tdci titanium a bir bakın derim ama fiya tta fena,95 bin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

308 in dizel otomatiginide deneyin derim. Motor sanziman ikilisi olarak sinifinda en iyisi. Icini disini begenir misiniz bilmem ama.

Katılıyorum. Dizel otomatik HB seçenekleri arasında mutlaka olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

bence golf
    olmuyorsa focus

Anca böyle eksilenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

3 senedir focus kullanıyoruz, siz bunlara bakmayın gayet kıyas kabul eder. Motor ve yürürü iyi ama şanzıman iç mekan kalitesi kötü. Fiyatı gerçekten hak etmediği kadar fazla sırf bu yüzden bile alınmaz da.. Millet kiralayıp neredeyse beleşe gezecek yanınızda siz 100k bayılacaksınız :) 3 sene 105k km oldu 1.6 dizel manuel alalı. Almayın demiyorum ama tavsiye edenlere bakıp da gözünüzde büyütmeyin.

Senin kullandığın Focus'la konu sahibi arkadaşın bahsettiği Focus aynı değil bir kere burada anlaşalım.Makyaj sonrası malzeme kalitesi,ergonomi ve yalıtım anlamında iyileştirmeler yapıldı.Fiyat pahalı diyorsun ancak şu piyasada her araç pahalı.Üstelik 2. elde de diğer modellere göre daha canlı bir piyasası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 28 Ekim 2015; 15:34:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

3 senedir focus kullanıyoruz, siz bunlara bakmayın gayet kıyas kabul eder. Motor ve yürürü iyi ama şanzıman iç mekan kalitesi kötü. Fiyatı gerçekten hak etmediği kadar fazla sırf bu yüzden bile alınmaz da.. Millet kiralayıp neredeyse beleşe gezecek yanınızda siz 100k bayılacaksınız :) 3 sene 105k km oldu 1.6 dizel manuel alalı. Almayın demiyorum ama tavsiye edenlere bakıp da gözünüzde büyütmeyin.

Senin kullandığın Focus'la konu sahibi arkadaşın bahsettiği Focus aynı değil bir kere burada anlaşalım.Makyaj sonrası malzeme kalitesi,ergonomi ve yalıtım anlamında iyileştirmeler yapıldı.Fiyat pahalı diyorsun ancak şu piyasada her araç pahalı.Üstelik 2. elde de diğer modellere göre daha canlı bir piyasası var.

Her araç pahalı da farkında iseniz muadili 75 bin iken focus 100 bin. Bana bu farkı haklı gösterebilir iseniz eyvallah. Az daha üstüne koysan a3 sedan alınıyor yahu. Benim bindigim arabayla ayni değilmiş. Varsın olmasın kardeş. Geçen forumdan biriyle konuştuk 2015 manuelinde ayni dandik saçma şanzıman varmış. İstanbul trafiğinde adama işkence ediyor be. Her neyse arkadaş her ne alırsa hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

Her araç pahalı da farkında iseniz muadili 75 bin iken focus 100 bin. Bana bu farkı haklı gösterebilir iseniz eyvallah. Az daha üstüne koysan a3 sedan alınıyor yahu. Benim bindigim arabayla ayni değilmiş. Varsın olmasın kardeş. Geçen forumdan biriyle konuştuk 2015 manuelinde ayni dandik saçma şanzıman varmış. İstanbul trafiğinde adama işkence ediyor be. Her neyse arkadaş her ne alırsa hayırlı olsun.

Bu işler arkadaş şöyle dedi böyle dediyle olmuyor maalesef bizim ülkemizde aracı sadece yolda gördüğüyle değerlendirenler diğer insanları da yanlış yönlendiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu işler arkadaş şöyle dedi böyle dediyle olmuyor maalesef bizim ülkemizde aracı sadece yolda gördüğüyle değerlendirenler diğer insanları da yanlış yönlendiriyor.

Peki, iyi forumlar.

• güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum .
    Bugun Ceed siparişi geçtim neden derseniz :
    Gönül ister ki Seat Leon FR ama dizel değil normal leon 71 den başlıyor 9 bin ( otmatik vites ) + 7500 xenon + cam tavan vb gidiyor da gidiyor .
    3 arabanında test sürüşüne çıktım öncelikle ford dıştan güzel içi görüş açısı dar en azından diğer 2 seçeneğe göre daha dar. Sunrruf otomatik siz hali ile 90 lira. bana daha dar gibi geldi yada konsulu çok kalın bilemiyorum. sürüş hissiyatı biraz kalasımsı ama şansızaman vb zaten çok ünlü ona lafım yok hissiyat işte.
    Ceed de beni çeken tasarımı , arabaya oturduuğumda etkilendim f1 vites olması vites topuzunun tatlılığı görüş açısı boyum 1.90 olduğundan tam bana göre idi herşey.
    not olarak hepsi nerdeyse aynı güvenlik donanımı ile geliyor.
    full cam tavan , f1 vites , 17'' jant iyi bir pazarlık ile 75e geliyor bandroll vb dahil daha çok genç işi geliyor. benim için tek eksisi 2inci el piyasası ford kadar hızlı değil .

tekrardan teşekkür ediyorum :)

2015 model Focus & Creed & Seat leon Hangs ? ( Dizel )

• Ben sizin yerinizde olsam ceed alırdım. İstanbul trafiğinde tahminen 7.5 civarı yakar ortalama. Ceed ile test sürüşü yaptım çok hoşuma gitti araç. Hızlanması,yol tutuşu,iç mekan kalitesive ses sistemi gerçekten iyi. İkinci elde golfe,leona göre değer kaybo daha fazla olur ama en az 3-4 sene binerim derseniz bence alınır. O fiyata en çok donanımı da yanılmıyorsam ceed sunuyor. Ayrıca 5 yıl 150.000km garantisi de var kafanda rahat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirrealsQ

güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum .
    Bugun Ceed siparişi geçtim neden derseniz :
    Gönül ister ki Seat Leon FR ama dizel değil normal leon 71 den başlıyor 9 bin ( otmatik vites ) + 7500 xenon + cam tavan vb gidiyor da gidiyor .
    3 arabanında test sürüşüne çıktım öncelikle ford dıştan güzel içi görüş açısı dar en azından diğer 2 seçeneğe göre daha dar. Sunrruf otomatik siz hali ile 90 lira. bana daha dar gibi geldi yada konsulu çok kalın bilemiyorum. sürüş hissiyatı biraz kalasımsı ama şansızaman vb zaten çok ünlü ona lafım yok hissiyat işte.
    Ceed de beni çeken tasarımı , arabaya oturduuğumda etkilendim f1 vites olması vites topuzunun tatlılığı görüş açısı boyum 1.90 olduğundan tam bana göre idi herşey.
    not olarak hepsi nerdeyse aynı güvenlik donanımı ile geliyor.
    full cam tavan , f1 vites , 17'' jant iyi bir pazarlık ile 75e geliyor bandroll vb dahil daha çok genç işi geliyor. benim için tek eksisi 2inci el piyasası ford kadar hızlı değil .

tekrardan teşekkür ediyorum :)

2015 model Focus & Creed & Seat leon Hangs ? ( Dizel )

Araciniz concept plus degil mi hocam iyi fiyat vermisler

• hayirli olsun gayet mantikli bir iş yapmışsınız.focusu da aramazsınız
  • Ceed Focustan fersah fersah üstün bir araba.
    2.Elde daha canlı olabilir focus ama uzun yıllar kullanılacaksa çok sıkıntı olmaz sizin için.Focus şirket arabası zaten beyazını heryerde filo arabası olarak görüyorum.Ceed bana daha çekici geliyor Focusa göre.
    Biraz kalaslık var Ford arabalarında dediğiniz doğru .1 serisi audi a3 ve Mercedes a serisi ni saymassam bana göre standart alıcılar içerisinde 1- golf 2- Volvo v40 3- Ceed Favori arabalarımdır c segmentinde
    Ceedin 1.6 Dizel dct ile makyaj yedi geliştirildi çok mantıklı bir seçenek çokta yakışıklı bir araba.Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobil alemi -- 28 Ekim 2015; 22:26:32 >
  • ceed,proceed,i30,leon ve focus denedim... hepsi güzel.. ayrıntılı yazmıştım ama aracı almışsınız hayırı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haven -- 29 Ekim 2015; 19:16:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.