Şimdi Ara

2015 NA LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.299
Cevap
13
Favori
27.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piglet fail oldu sıra impact te :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    O da gg
  • bu zionspartan hafif türk, hafif kürt, hafif pakistanlı.. adam hepsine benziyor
  • sırada turtle kalista var :) bu gidişle kalista da nerflenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

bu zionspartan hafif türk, hafif kürt, hafif pakistanlı.. adam hepsine benziyor

ROFL.
  • Morgana Winterfox için doğru bir pick değildi bence. Altec için peel compları vardı zaten. Pobelter'da zaten her maç istisnasız camp yiyor. Ayrıca başka bir TSM klasiği de early gamede mide roam atmak. Bunları bile bile Morgana alması pek iyi olmadı. O kompozisyona daha uygun ve/veya daha mobil bir şampiyon daha iyi olurdu bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 1 Şubat 2015; 3:29:25 >
  • Piglet dünkü maça mastery puanlarını kullanmadan çıkmış. O yüzden ezik kaldı. 0/0/0 yetenek ile girmiş lol.

Ama efsane olay Dignitas maçındaki Ezreal ultisi idi. O da mouse imleci solda olunca takım arkadaşının portresi üzerine gelmiş ondan geriye yollamış ama Kobe'nin anlatımı efsane idi maç boyunca. Bildiğin sarıp çıkmış maç anlatmaya sanki hehe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TL nin yenmesi gerekiyordu ama olmadi piglet fail oldu. Bakalim bugun napicaklar oyun iwd ye bagli
    Go TL GO

• Cloud 9 dün gayet güzel oynayarak yendi. İlk 2 maç yenilince biraz moral bozukluğu oldu biraz dünkü galibiyet bunu unutturdu sanki
  • O değil de lulu alan takim direk kaybediyor lulunun useless olduğunu niçin kabul etmiyorlar ? En azindan top ve midde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 1 Şubat 2015; 13:28:33 >
  • CLG - C9 ve TSM - Liquid maçlarının iyi olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

CLG - C9 ve TSM - Liquid maçlarının iyi olacağını düşünüyorum. Umarım öyle olur.

ben yazmaya gelmiştim gidiyorum . c9 ve tsm yener diye düşünüyorum . her ne kadar dl&apro ikilisinin hemen hemen her zaman c9'a üstünlük sağlıyor olsa da.
  • maçlar çok sıkıcı geçiyor özellikle her maç gnar görmekten bıktım ne gnarmış arkadaş
  • nameofblood kullanıcısına yanıt
    NA'nın metası EU'ya göre biraz daha farklı, bu da seyir zevkini arttırıyor. Aynı zamanda takımlar ve rekabetin NA'da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden EU bana daha sıkıcı geliyor. Hani en azından NA maçlarını izlerken o kadar sıkılmazsın. NA'da ki casterlar da çok iyi. Özellikle Kobe&Phreak ikilisi ve başlı başına Rivington.
  • Doublelift adeta kahkaha attırdı bana . Adam bildiğin bu sefer trash talk'ın dibini buldu
  • Kaçırdım ya ne söyledi yine?
  • Lifto Lemon'a 3 attı
  • Aphro the god.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.