Şimdi Ara

2015 NA LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.299
Cevap
13
Favori
27.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: katafaz

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

pobelter'e karşı fizz'i açık bırakmak nedir abi .

aslında sezon öncesi dönemde en çok lb ve zed oynadı,fizz'i 1 kere oynadıysa bunları 10'ar kere oynadı,o yüzden lb zed banladılar

pobelter en iyi fizz oyuncusudur , pre sezonda oynasın ya da oynamasın instaban yapmak zorundasın . Geçen sezon hemen hemen her maçında banladılar

asıl nokta şu,lb ve ya zed'i açık bıraksalar da aynı şey olacaktı,çünkü ikisinde de fizz'de olduğu kadar güçlendişuan metada en güçlü olanlar lb ve zed olduğu için onu banladılar,fizz'i az da olsa geriye düşürme şansları var ama lb ve zed'i geri düşürme şansları bile yoktu

• quote:

quote:

quote:

quote:

pobelter'e karşı fizz'i açık bırakmak nedir abi .

aslında sezon öncesi dönemde en çok lb ve zed oynadı,fizz'i 1 kere oynadıysa bunları 10'ar kere oynadı,o yüzden lb zed banladılar

pobelter en iyi fizz oyuncusudur , pre sezonda oynasın ya da oynamasın instaban yapmak zorundasın . Geçen sezon hemen hemen her maçında banladılar

asıl nokta şu,lb ve ya zed'i açık bıraksalar da aynı şey olacaktı,çünkü ikisinde de fizz'de olduğu kadar güçlendişuan metada en güçlü olanlar lb ve zed olduğu için onu banladılar,fizz'i az da olsa geriye düşürme şansları var ama lb ve zed'i geri düşürme şansları bile yoktu

streteji meselesi tabiki de ben olsam 3 banı da pob'a atardım . Bu arada saintvicious'un ne işi var ya. Şu adamı bir emekli edin .

• Curse'un adı niye değişti ayıptır sorması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Curse'un adı niye değişti ayıptır sorması

Curse isim sponsoruydu sponsorluğu bıraktı Liquid aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Curse'un adı niye değişti ayıptır sorması

Curse markasının başka takımlara da sponsor olmasından dolayı Riot buna bir yasak getirdi.
    Sahibi Liquid122'de bir StarCraft takımı olan Team Liquid bünyesine kattı takımını,aslında kendi nickiyle takımın pek alakası yok,şansa denk gelen birşey.Liquid takımına ortak oldu.
    Aynı şekilde Curse Academy'nin de sahibi olduğu için onun da adında Curse geçtiği için onu da başka birine satmak zorunda kaldı.
    19 yaşında biri aldı takımı.
    O takımın da adı Gravity.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyeja

quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladyr

CST bronz gibi düşündü, free win Kiwikid.

hacı orada ahriyi yakalamasa, oyun bitmiyecek aslında son pozisyonda maçı kazandıran kiwikid

Ben Kiwikid ahriyi yakaladı olarak görmüyorum, yakalanan ahri.

kanka ne anlatıyon

Adam oyun boyunca hiç bir şey yapmadı, maç sonunda da önündeki adama flash atıp skill attı demeye getirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Koreli oyuncular visa işlemlerinden dolayı bu hafta yoklar galiba. Piglet'te de aynı durum var. Neyse haftaya izleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. Pobelter ve Altec yeter şimdilik.

ShorterACE'de iyi gidiyo bakalım ama Gleeb'i hiç sevmem gittiği takımı batırır genelde bakalım.

aga merak ettiğim bişi var,bu altec yüzü koreliye benziyo ama korece biliyor mu acaba ya,eğer korece biliyorsa,takımdaki 5 kişinin de korece konuşma şansı olacak.
    adı Johnny Ru demekki babası koreli ama korece biliyor mu onu bilmiyorum

• wfx'i beğenmedim tabiki de kişisel olarak gleeb dısında çok iyi oyuncular ben takım olarak beğenmedim . tsm , c9 veya clg seviyesinde değiller . Saydığım şu 3 takımdan biri olsa çoktan bitirmişti , gereğinden fazla uzadı maç . Gecenin en sıkıcı maçı açık ara .

Top Laner açık ara pislik . Maçın başından beri kaçıncı BM belli değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 25 Ocak 2015; 2:21:14 >
  • quote:

wfx'i beğenmedim tabiki de kişisel olarak gleeb dısında çok iyi oyuncular ben takım olarak beğenmedim . tsm , c9 veya clg seviyesinde değiller . Saydığım şu 3 takımdan biri olsa çoktan bitirmişti , gereğinden fazla uzadı maç . Gecenin en sıkıcı maçı açık ara .

dalga mı geçiyon aga :D avalon,Imagine,helios( asıl oyuncuları ) korede vize sorunlarından dolayı ilk haftayı kaçıracaklar sadece.bütün preseason'da korede bootcamp yaptılar 5'i.şuan oynayan , gleeb,shorterace,flaresz 2 maçlık oyuncular sadece öylesine alınmış oyuncular.bu maçı kazanmış olmaları bile müthiş bu kadroyla karşılarında 1 yıldır beraber oynayan bir kadro var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladyr

CST bronz gibi düşündü, free win Kiwikid.

hacı orada ahriyi yakalamasa, oyun bitmiyecek aslında son pozisyonda maçı kazandıran kiwikid

Ben Kiwikid ahriyi yakaladı olarak görmüyorum, yakalanan ahri.

kanka ne anlatıyon

Adam oyun boyunca hiç bir şey yapmadı, maç sonunda da önündeki adama flash atıp skill attı demeye getirmiştim.

tabi canım adam kötüydü ona lafım yokta, o takımda shiptur hariç iyi oynayan yokki

• quote:

quote:

wfx'i beğenmedim tabiki de kişisel olarak gleeb dısında çok iyi oyuncular ben takım olarak beğenmedim . tsm , c9 veya clg seviyesinde değiller . Saydığım şu 3 takımdan biri olsa çoktan bitirmişti , gereğinden fazla uzadı maç . Gecenin en sıkıcı maçı açık ara .

dalga mı geçiyon aga :D avalon,Imagine,helios( asıl oyuncuları ) korede vize sorunlarından dolayı ilk haftayı kaçıracaklar sadece.bütün preseason'da korede bootcamp yaptılar 5'i.şuan oynayan , gleeb,shorterace,flaresz 2 maçlık oyuncular sadece öylesine alınmış oyuncular.bu maçı kazanmış olmaları bile müthiş bu kadroyla karşılarında 1 yıldır beraber oynayan bir kadro var.

belli bir sorun olduğu o da as oyuncu olmaması herhalde . 15k gold farkı varken bile oyunu seri bitiremediler . Bu toplaner da değişicek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 25 Ocak 2015; 2:24:56 >

• Çok iddialı konuşuyorum ama Altec top 3 adc dediğimde Altec kim diyenler iyi takip etsinler. Gerçekten çok iyi bir oyuncu, eğer Kore'den yeni aldıkları Helios'un akrabaları çöp çıkmazsa WFX zirveyi zorlayabilir bu sene. Ama en büyük problemleri shotcalling olacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

belli bir sorun olduğu o da as oyuncu olmaması herhalde . 15k gold farkı varken bile oyunu bitiremediler . Bu toplaner da değişicek mi ?

top,jungle ve support değişecek,üst düzey koreliler geliyo.gerçekten üst düzey

• Top, jungle ve supportları sub oyunculardı. Haftaya asıl oyuncular oynayacak sadece bu haftalık böyle.
  • na lcs'de 2 maç arası cok uzun suruyor ya euda bukadar yok birader
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Koreli oyuncular visa işlemlerinden dolayı bu hafta yoklar galiba. Piglet'te de aynı durum var. Neyse haftaya izleyeceğiz artık yapacak bir şey yok. Pobelter ve Altec yeter şimdilik.

ShorterACE'de iyi gidiyo bakalım ama Gleeb'i hiç sevmem gittiği takımı batırır genelde bakalım.

aga merak ettiğim bişi var,bu altec yüzü koreliye benziyo ama korece biliyor mu acaba ya,eğer korece biliyorsa,takımdaki 5 kişinin de korece konuşma şansı olacak.
    adı Johnny Ru demekki babası koreli ama korece biliyor mu onu bilmiyorum

Onu ben de bilmiyorum ama takım taktiği belli POB'u feedle, kazan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

belli bir sorun olduğu o da as oyuncu olmaması herhalde . 15k gold farkı varken bile oyunu bitiremediler . Bu toplaner da değişicek mi ?

top,jungle ve support değişecek,üst düzey koreliler geliyo.gerçekten üst düzey

O kadar üst düzey değil hocam gelenler. Avalon, Helios'un kardeşi Kore'de ulaştığı en yüksek rank Master olan bir oyuncu. Akraba torpiliyle gelmiş resmen. Imagine'in ismini duymadım daha önce. Umarım beni haksız çıkarırlar ama hiç aydınlık gözükmüyorlar.

Edit: Üst düzey derken sanki dalgasına yazmışsınız gibi geldi tekrar okuyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 25 Ocak 2015; 2:31:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

Çok iddialı konuşuyorum ama Altec top 3 adc dediğimde Altec kim diyenler iyi takip etsinler. Gerçekten çok iyi bir oyuncu, eğer Kore'den yeni aldıkları Helios'un akrabaları çöp çıkmazsa WFX zirveyi zorlayabilir bu sene. Ama en büyük problemleri shotcalling olacaktır.

aga altec korece biliyo mu ,biliyo musun o konuda hiçbirşey ya?
    o da korece biliyosa 5 kişi aynı anda korece konuşabilecek o açıdan mükemmel olacak.
  • quote:

Çok iddialı konuşuyorum ama Altec top 3 adc dediğimde Altec kim diyenler iyi takip etsinler. Gerçekten çok iyi bir oyuncu, eğer Kore'den yeni aldıkları Helios'un akrabaları çöp çıkmazsa WFX zirveyi zorlayabilir bu sene. Ama en büyük problemleri shotcalling olacaktır.

Altec zaten geçmiş senelerde Challenger top10'deydi.
  • quote:

quote:

aga altec korece biliyo mu ,biliyo musun o konuda hiçbirşey ya?
    o da korece biliyosa 5 kişi aynı anda korece konuşabilecek o açıdan mükemmel olacak.

Bildiğim kadarıyla Korece bilmiyor Altec.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.