Şimdi Ara

2015 Opel Corsa vs Volkswagen Polo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
4.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hala eski kasa corsa kullanıcısı olarak alıcaktım bu corsayı kararlıydım Corsa D fiyatına 2 3 eklerler diye düşünmüştüm ama bu fiyat nedir arkadaşım ya direk 10 bin zamlanmış araç ,sana kesinlikle poloyu almanı tavsiye ederim.
    Bir kere en büyük nede corsanın b c d muhtemelen bundada en büyük eksiği yalıtım yok resmen motor rüzgar sesi olduğu gibi içerde poloda böyle bişey yok ve rüzgarlardan daha az etkileniyor sanırım ağırlığı 100 kilo daha fazla diye ,diğer sorun opel yani GM motorları doğası gereği vw den 2 litre kadar fazla yakar ne kadar az basarsan bas bu araçların yediği yakıt böyle karekteri böyle ,benim corsa b golf 4 ile aynı km gidiyor aynı litre yakıtla düşün
    ama DSG almazdım ,ateş olmayan yerden duman çıkmaz bu kadar insan şikayet ediyorsa kulaklarımızı kapatılım dinlemeyelim o zaman kimseyi ,eski kural ne kadar az elektronik o kadar az sorun demektir al manuel gitsin korkulu rüya görmektense bu ülkede bir sorun yaşadınmı dinleyen olmaz o yüzden ama veririm 10 bin alırım diyosan hem 10 bin verince zaten polonun fiyatı astronomik oluyor hemde 10 bin verdikten sonra golf manuel alabiliyosun bunuda düşün bence.Ben opeli seviyorum hala sağlamdır ona bi sözüm olamaz lakin TR de bir fiyat avantajı vardı ama oda galiba piyasaya tecavüz etmeyi seçti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.