< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirman37 -- 21 Ocak 2024; 21:3:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2015 PHİLİPS ANDROİD TV (220. sayfa)
-
-
Merhabalar, Tv de hangi yazılım yüklü?
Eğer Philips'in resmi verilen son yazılımı yüklü ise (QV151E_000.005.038.219) bilinmeyen kaynaklardan apk yükleme yapmana izin vermez.
Yine 4K olan ve son verilen (QV151E_000.006.172.000) beta yazılımda da "Bilinmeyen kaynaklardan" apk yüklemeye izin verilmemiş.
Diğer yazılımlar yüklü ise bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktif ederek yükleme yapabilirsiniz.
-
5 yorum üst açıklamayı okursanız bu durum ile ilgili bir açıklama yapmıştım. Apk yüklenememesi Tv de yüklü yazılım ile ilgili olabilir.
-
Arkadaşlar ben anlatamadım heralde. Ayni durum bende de var ve cozumu benim dediğim yontem. Yuz defa denedigim şey bu. Ve kendim kazara buldum. Bircok yazilim yuklemis biriyim ayrica. Yukleme onay kisminda bir menu tusuna basin (ben genelde ayaralr tusunu kullaniyorum). Sonra ayaralrdan ya da hangi menuye girdiyseninz geri cik yapin. Yukleme onay kutusunun aktiftestigini goreceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
49Puk7150 icin uyumlu anakart bilen var mi. İnternetten alip kendim takacagim. Tamirci 6 bin istedi ve takacagi kartın ne olacagi belli degil. Beko arcelik vestel uyumlu birsey bulup takarim diyor. İnternet android olup olmayacagi belki degil yaptirmadim tabi
Sizde şu anda (QV151E_000.005.038.219) veya (QV151E_000.006.172.000) yazılımlardan her hangi biri mi yüklü?
Bu yazılımlar yüklü ise ve dış kaynaklardan apk yükleyebiliyor iseniz dediğiniz yöntem doğru olabilir.
Ancak bu iki yazılım dışında bir yazılım yüklü ise zaten bu yazılımlara dış kaynaklardan dosya yöneticisi ile apk sorunsuz yüklenebiliyor.
-
Evet bende ilk yazdiginiz yuklu. Tv bozuldu suan yoksa video atacaktim size. Deneyip gorebilrtsiniz dedigimi ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirman37 -- 21 Ocak 2024; 18:9:24 >
Ben mibox aldım seste gitme oluyordu sürekli fiş takçek yapınca düzeliyordu androidte netflix çalışıyordu sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorun anakartmis. Ozel servis 6.5 bin istedi ve piyasadan bir kart vestel arcelik ne uyarsa takacakti. Ben de avcılar phlips servise verdim. 4.5 bine anakart tamiri yapildi.
Bu cihazı anneme verdim, ama hala çöp, yapacak bir şey yok, boxlara abanın :)
Merhaba, anakartın fotoğrafı var mı? Benim tvde sürekli reset atıyor açılmıyor?
Merhaba bir yakınımda 49puk7150 var uzun süredir kullanılmıyordu. Aktif edelim dedik ama internete bağladığımız halde hiçbir uygulama internete girmiyor, Play Store bağlan diyorsun hiçbir şey bulmuyor, YouTube gir diyorsun yetkiniz yok diyor. Hesap bilgileri kısmı gelmiyor, cihaz da dahil hiçbir uygulama güncelleme yapmıyor. Ayarlardan Google hesanını açabildik ama diğer uygulamalar açılmıyor. Sizce nedendir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Maalesef artık desteklenmediği için "play store"ye bağlantı yapılamıyor ve Youtube'de açılmıyor.
Ben de TV yi sıfırlamak için fabrika ayarlarına döndüğümde aynı sorunları yaşadım (Sıfırlayınca güncellenmiş olan uygulamalar eski versiyona döndüğünden, eski sürümler bağlantıya izin vermiyor.
Örneğin; google hesabı ile oturum açılamıyor (Her şey doğru olmasına rağmen "kullanıcı adınız ve şifreniz uyuşmuyor" uyarısı veriyor)
play store'ye girilemiyor ve youtube açmaya kalktığınızda " bu işleme izin verilmiyor" uyarısı veriyor.
Google hasabı oturum açma sorununu "Android System WebViev" APK yi dışarıdan güncelleyerek çözdüm ama bu defa da fabrika ayarları ile gelen "Google Play Store" nin versiyonu çok eski olduğundan "play storeye" bağlanmaya çalıştığımda yine hata verdi.
Aynı şekilde bu programı da dışarıdan apk ile güncelledim ve play strore'ye giriş yapabildim. Ancak Tv, gerek donanım, gerekse işletim sistemi olarak çok düşük kaldığından (Android 5.1 (Lollipop) güncellenen programları kaldırmıyor ve Tv de donmalar, kasmalar oluyor.
Bu yüzden Yotube dışında diğer programları güncellemenizi pek tavsiye etmem.
Ben şu an sadece "Youtube'u dışardan uygun Apk ile güncelleyerek çözdüm ve o şekilde sorunsuz kullanıyorum.
Bu arada sizde hangi yazılım yüklü bilmiyorum ancak son verilen yazılım (QV151E_000.005.038.219) yüklü ise bilinmeyen kaynaklardan apk yükleme yapmanıza izin vermeyebilir. Bu durumda ya bilinmeyen kaynaklardan yükleme yapılasında izin veren eski bir yazılıma dönmeniz gerekir veya Bilgisayardan "Minimal ADB and Fastboot" programı ile bağlantı kurarak yükleme yapmanız gerekir ben Uygun versiyon olarak youtubetv_2.07.02.apk Yi "Minimal ADB and Fastboot" ile yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair17 -- 28 Haziran 2024; 16:34:55 >
-
Kardeşim detaylı yazın için teşekkür ederim, uğraşırız biraz ama olmayacak gibi belli oldu
Biz tv yi fabrika ayarlarına döndürmüştük bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 29 Haziran 2024; 19:35:22 >
cihazın android özelliklerini kursanız bile aşırı yavaş ve sorunlu olacak ben bayağdır mibox ile kullanıyorum renkleri ve görüntü kalitesi hala iyi tv olarak stabil Maşallah geçen tv kanalları gitti ama galiba benim uyduda problem var çokta tv seyretmediğğmiz için uygulamadan idare ediyoruz
kardeşim çok teşekkürler sayende uzun zamandır bilmediğim bir şey öğrendim.
-
Selamlar, son birkaç gündür Youtube uygulamasında kendi kendine hesaptan çıkış yapma şeklinde sorun yaşayan var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ekim 2024; 4:6:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X