< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 SAMSUNG TİZEN TV (324. sayfa)

-
-
Merhaba 48ju6570 kullanıyorum servis menüsünden front color ayarını verebilecek arkadaş varmı teşekkürler
-
Ju7000 Air kumanda da artık bazı tuşlar çalışmaz oldu.
Klasik kumandalardan alıp memun olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar. 55ju7500 kullanıyorum. YouTube da kumandanın yön tuşları çalışmaz oldu. Diğer uygulamalarda sıkıntı yok. daha once başına gelen yada çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. tesekkurler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ju6470 var bende de aynı sorun bugün benim tvde de oldu. Bir tek youtube da yön tuşları çalışmıyordu. Smart hub a reset attım. Tekrar youtube girdim ama düzelmemiş neyse yapacak bir şey yok dedim ama 20 dk sonra girdiğimde kendiliğinden düzelmişti.
Şimdi kontrol ettim yön tuşları yine çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 6 Kasım 2020; 20:38:44 >
Ekranda 8-10 cm çapında hafif siyah lekeler ortaya cıktı. Başına gelen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 6 Kasım 2020; 22:30:1 >
TV yi aldıktan 1 sene sonra bende de olmuştu. Garantiden panel değişti hocam. Tamiri mümkün değil sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin sorununa aynımıdır bilmiyorum ama benim tv dede toz gibi duran karartılar vardı panelin arkasında led ışıkları dağıtması için beyaz paneller var onların içine toz birikiyor paneli sökmedende temizleniyor maalesef YouTube da tv panel siyah leke tarzında arama yapıp sorunun aynı olup olmadığına bakabilirsin
Teşekkürler.
uygulamadan kaynaklanıyor sanırım sorun. çözerler mi haberleri olur mu bilmiyorum.
Bencede uygulama kaynaklı, sabah çalışmıyordu ama az önce baktım çalışıyor kendi kendine gelip, gidiyor.
Yeni güncelleme geldi. Kaç yıllık tv ler hala güncelleme geliyor helal olsun samsung a
-
1550 den 1560 a yükseltti ama çok kısa sürdü yükleme çubuğunu bile göremedim tvyi kapatıp açtı direk 1560
evet aynen bende de öyle oldu.
-
İlk defa kendi kendini güncelledi, büyüdü tabi artık 5 yaşında, bana ihtiyacı kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 14 Aralık 2020; 14:23:10 > -
Yeni güncellemede ne geldi acaba? Çok hızlı oldu.
-
Netflix de ses sorunu yaşayan var mı ? 55ju7000 tv de özellikle türkçe dublajlar çok yankılı ve suni geliyor ayarlardan her film için farklı bir kombinasyon ile düzeltiyorum ama sıkıcı olmaya başladı -
Bizim ki aylardır 1560 daquote:
Orijinalden alıntı: kkarakoyun1550 den 1560 a yükseltti ama çok kısa sürdü yükleme çubuğunu bile göremedim tvyi kapatıp açtı direk 1560
Ben daha da kötüye gitmesin diye oto güncellemeyi kapattım -
55ju7000quote:
Orijinalden alıntı: guguk
tv modeliniz nedir. -
Tv dilini ingizce yapquote:
Orijinalden alıntı: uray01
48JU6480 televizyonuma 1haftadir uygulama marketten hiçbir şey indiremiyorum, mevcut uygulamaları kullanmaya devam edebiliyorum, ama yeni uygulama indirmeye çalıştığımda "internete bağlı değilsiniz" şeklinde hata veriyor, aynı sorunu yaşayan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X