Şimdi Ara

2015 Tandem Skk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (07.08.2015, 07:33)
    ben bursa da 10 yıldır yama yapıp 4 yıldır tandem Marmara bölgesindeki en iyi mesafe rekorlarını yaptım en iyi rekorunu kırdım +55 +70 +105 km yaptıklarım var tüm gps kayıtları videoları mevcuttur de düzenlenen 2015 2. tandem skk ya katıldım şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki bu kursta adam kayırmalar hak etmediği halde t2 alanlar hak ettiği halde alamayanlar olmuştur kursun en başından başlayacak olursak yazılı sınavda 98 puan almama rağmen cevap anahtarında yaptıkları yanlışı fark ettikleri halde normalde 75 yeterli fakat 94 puanla keyfi bir şekilde sözlüye bırakıldım sebebi yedek atıldıktan sonra ipler lastiklerden ayrılır yedek mum şeklini alır ibaresi yazmamışım diye bir çok kişide böyle yazmadığı halde sorun olmadı oradan şüpelenmeye başladım moralim çok bozuldu malum şahsın istediğide de buydu bunu atlattıktan sonra ilk uçuşlar başladı ilk birifingimi verirken kalkış var diye kamera tek diye birifingimi yarıda kestiler ve tekrar yarıda başladılar neden baştan almıyorsunuz deyince göze battım oysa orada yanlış eksik birifink verip de 3 kez tekrar yaptıkları torpili insanlar oldu ben bunu gözlerimle gördüm birifink verirken yolcunun gözlerine bakmıyormuşum denildi orada Türkçe konuşmayı bilmeyen şahsın birifingini beğenirler kalkışta asist istemenizi pek doğru bulmuyorum dedendi ve ters çekilebilecek havada düz çekmenizi de pek doğru bulmuyoruz dedi ben toplamda 8 uçuş yaptım böyle söyledi diye tüm kalkışlarımı ters yaptım 1 kere bile ikilemedim tüm kalkışlarımı birde bir ters yaptım insanlar asist alırken ben almadım sürüklenmedim yolcuyu düşürmedim sert indirmedim riske atmadım inişlerim de çok güzel oldu hedefede tam isabet indiklerim oldu fakat 2. toplantıda tek tek insanların hatalarını ve başarılarını söylerken bana kalkışta acelecisin dendi buna pilot olarak ben karar veririm uygun gördüğümde kalkışımı yaparım dedim göze battım ben güzel bir şekilde kalktımmı siz ona bakın gözümün üstünde kaş var deseler daha iyiydi peki dedim hedefe inenleri tek tek söylüyorsun beni neden söylemiyorsun hocam dedim buraya yazılmamış dedi hep yalan çünkü kendini beni bırakmaya programlamış kursun 8. günü 10-15 kişilik bir gurup b tepesinde yerleşimin üstünde yelken uçuşu yapıyordu kursun ilk gününde haftanın tek günü soldan çift günü sağdan termik dönülecek dendi bu diğer pilotlarla havada çakışmamak için güvenlik açısından doğru bir karar fakat aradan 8 gün geçti ve bir dahada hatırlatılmadı b tepesi yelken bandının daha başında iken tepe üstü 130 metrede iken ve bana en yakın paraşütle aramda 1 km var iken 1 tur soldan termik döndüm diye inişe çağrıldım durumu anlattım sol yada sağ unuttum dedim ve bana en yakın paraşüt 1km uzakta dedim kimsenin güvenliğini riske atmadım gps kaydım var incele dedim uzaktan algı yanılmasındasın hocam dedim kimsenin güvenliğini riske atmadım dedim yemin ettim ama dediğim gibi bırakmak için en başından bahane arıyordu size sunacakları bahane bu fakat tüm bunları kanıtlaya bilirim gps kaydı ve fotoları mevcut face de paylaştım iddalarını rahat bir şekilde çürütürüm onlar önce yanlış bağlantı yapıp ölüm tehlikesi atlatıp t2 verdiklerine baksınlar kanat çekmeyi bilmeyen yolcuyu sert bir şekilde yere çakan daha kulak kapamayı bilmeyen trimin ne olduğunu bilmeyen fakat adam kayırıp t2 yi verdiği insanlar oldu benim telsiz kontrolümde zeynilerden inişine yardımcı olduğum singıl kaçmasını bile bilmeyen onur kaya isimli şahısa bile t2 verdi yazıklar olsun ben hayatım boyunca kimseye yalakalık yapmadım diye çok şey kaybettim ama yalakalığı iyi becerenlerde vardı aramızda birileri kendini kral ilan etmiş kimsenin sesi çıkmıyor kurum kalıcı kişiler gidicidir umarım öyle olur bu işin en sonun da basın gücümü kullanacağım.
    enginaltop Mesajlar: 77Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlumustafa -- 29 Aralık 2015; 18:31:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 TANDM SKK yanlanlar üstüne

seccckin Mesajlar: 470Kayıt: 01.01.2009, 22:27Ad Soyad: Seckin AparıKonum: Manisa: Dealer Durum:
    Mesajgönderen seccckin » 1 ay 3 hafta önce (07.08.2015, 09:32)
    Sevgili arkadaşım Başından geçen olaya üzüldüm. Şayet adalet iki tarafın dinlenmesi ve kanıtların incelenmesi ile sağlanır. Sen burada derdini anlatıyorsun ama THK dan biri yada birileri gelip de bu forumda Kurumu yada kursu savunmayacak. Bu yüzden de insanlar sadece senin anlattığın ile yetinecek. Yanlış anlama lütfen dediğimi ama kimse yoğurdum ekşi demez. Belki seninde hataların vardır. Belkide yoktur. Belki anlattıkların doğrudur belkide değildir. Yada belki eksik anlattıkların yada hiç anlatmadığın hataların vardır. Belkide olaylar senin dediğin gibidir, yüzde yüz haklısındır. Bunu şu an kimse bilemez fakat ortalama 30 kişinin katıldığı T2 kursunda kimsenin sesi çıkmıyor. Bu haksızlık bir tek sana mı yapıldı ? 29 kişi T2 aldı da bir seni mi bıraktılar. Varsayalım ki evet sana bir haksızlık yapıldı, Sen bu forumda yüzlerce şikayet yazısı yazsan kimse sana yardımcı olamayacak. Öyle bir yetkileri yok. Ama hakkını savunmak için THK genel başkanlığı eğitim şube müdürü'ne derdini anlatan bir dilekçe yazarsan belki bir faydası olur.
    Yada elinde gerekli deliller varsa kamera kayıtları gibi, şahitler gibi, ve hukuki yol buna müsade ediyorsa derdini mahkeme yolu ilede çözebilirsin.
    Seçkin APARI 0532 520 60 32www.cirrushavacilik.comwww.manhat.com.trwww.izmiryamacparasutu.com MANHAT Manisa Havacılık Topluluğu Spor Kulübü Derneği Başa dön
    Kullanıcı avatarı
    Misoskian Mesajlar: 173Kayıt: 09.12.2012, 07:33Ad Soyad: Yüksel KoçyiğitKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen Misoskian » 1 ay 3 hafta önce (07.08.2015, 17:24)
    Engin bey, yemin ettiğinize göre size haksızlık yapıldığı kesin buna hiç kuşkum yok.
    Ama sizde buradan diğer kişilere haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. Ne demek "Türkçe konuşmayı bilmeyen şahsın birifingini beğenirler" Sizin tabirinizle bu şahıs yabancı uyruklumuydu? yoksa sadece şivesi yüzündenmi böyle söylüyorsunuz? eğer şivesi yüzünden bunu diyorsanız hiç hoş değil.
    ("kanat çekmeyi bilmeyen yolcuyu sert bir şekilde yere çakan daha kulak kapamayı bilmeyen trimin ne olduğunu bilmeyen fakat adam kayırıp t2 yi verdiği insanlar")

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada en az size yapılan haksızlık kadar dönem arkadaşlarınıza haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.
    telsiz kontrolümde zeynilerden inişine yardımcı olduğum singıl uçmasını bile bilmeyen onur kaya isimli şahısa bile t2 verdi yazıklar olsun
    Bir insana yardımcı olmuşsunuz belkide onun hayati bir hata yapmasını engelleyerek inişini sağladınız ama sonrasında burada o insanı aşağılarcasına açıkca isim vererek yazmanız çok ayıp bu cümlenizden sonra siz T2 almanız veya en iyi eğitmen en tecrübeli paraşütcü olmanız benim gözümde hiçbirşey ifade etmez.
    Bu yazdıklarınızı size yapılan haksızlıklara öfkelenmmiş olarak yazdığınızı düşünmek istiyorum yoksa kimse aynı camiadaki arkadaşına, aynı dönem kurs arkadaşına böyle şeyleri yazmanz, başkalarının yanlışlıklarına dikkat çekerek kendisinin ne kadar deneyimli ne kadar tecrübeli olduğunu dile getirmez.
    Resim
    Başa dön------------------------------------------------------------------------
    Konuyu başlatan
    enginaltop Mesajlar: 77Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa:
    100+ Club Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 02:47)

• bir tandem pilotunun yapacağı en büyük hata bağlantı hatasıdır onur kaya bunu yaptı herkeste gördü video kaydı thk da kimsede inkar edemez yolcu ayakta geldi ana taşıyıcılar boşta idi ama anlaşmalar başta yapılmıştı antalya yolcusu dur kendisi yakında görürsünüz benim hata olarak yaptın dedikleri yalan ise kendi face sayfamda foto ve gps kayıtlarını attım kimsenin olmadığı bir yerde sağdan değilde soldan bir tur termik dönmem buraya yazıyorum orada olanlar bilinsin diye kurstan ayrılırken onur kayaya soruyorum sen benden dahamı iyisi bir pilotsun diye hayır abi diyor peki sen neden hala bursasın diyorum iyi uçtum abi diyor hayır dedim bir şeyler yanlış gidiyor dedim bundan 5 ay önce fadıllıdaki skk da kendisi ne söyledim bu adam seni tutuyor dedim 2 çocuğumun üstüne yemin ederim senin t2 garanti dedim eğer gerçektende şerefli ise yazsın buraya dedimmi demedimmi şahitlerim uğur baytaş memet tüloğlu emrah demirkol hala daha bana karşı yorum yapan varsa yazıklar olsun sizede
    Başa dön
    emrahdemirkol16 Mesajlar: 3Kayıt: 08.08.2015, 07:40Ad Soyad: Emrah DemirkolKonum: Bursa Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen emrahdemirkol16 » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 08:13)
    Meraba arkadaslar engin arkadasin olumcul hata yaptii baglantilari ters bagladigi dedigi onur kayanin yolcusu bendim ayakta gittim fakat oyle enginin dedigi gibi abartilacak birsey yok sadece bir fazla sorti yapabilmek ve ilk gun heycani oldugu icin ayar yapmadim dar geldi ve oturamadim ayaktaydim oturamafigimi fark eden Mevlut hocam direk inis planlamamizi istedi ve kulak. Kapatatak guvenli bir sekilde inis planladik ve yumusak bir sekilde indik bu kurstan bende t1 aldim hatalarimin farkina vardim ve onlar uzerinde calisiyorum benden sana tavsiye termikleri kuralina gore don uzun zaman gecti ne tarafa doecegimi unuttum diyorsun ama unutmak senin problemin ayrica yelken yapilan bantta termik donmek basli basina bi guvenlik tehdidi degilde ne ? Ayrica senden ricam benim haberim olmadan beni şahit tutma bundan sen zararli cikarsin ayrica tandeme ilk basladigimizda sirf para ve cikar icin ortaklarina emrah ve onura tandem hakkinda hic bir sey ogretme bu pastayi birlikte yiyelim ogretmeyelim bursada birtek biz olalim bizden baska kimse olmasin diye dusunen mantik siz degilmisiniz ? Peygamber Efendimiz (s.a) bana bir harf ogretenin kirk yil kolesi olurum derken sizin yaptiginiz nedir iki kisiye yeten uc kisiyede yeter Turkiyedeki plotlarin kalitesinin artmasi icin sizler gibi zihniyette olanlarin degil benim gibi dusunenlerin sayisi artmali bu spor cogaldikca guzellesir herkeze kazasiz cikarsiz saglikli ucuslar dilerim saygilar ayrica buda ilk ve son cvp yazisim Allaha emanet olun

• Başa döncangunes Mesajlar: 30Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen cangunes » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 09:14)
    Emrah isminizi daha önce gormemiştim o listede, siz nasıl girdiniz bu kursa merak ettim
    Başa dön
    emrahdemirkol16 Mesajlar: 3Kayıt: 08.08.2015, 07:40Ad Soyad: Emrah DemirkolKonum: Bursa Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen emrahdemirkol16 » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 09:43)

• " Emrah" derken askerden mi arkadasiz yoksa ayni okuldan ayni siniftanmi mezunuz ? Konuya gelince Can bey bu konudaki muhattabim siz degilsiniz ama genede cvp vereyim mademki merak ettiniz Bursada basvuru yapip tek cagrilmayan plot bendim Turk Hava Kurumu Ankara Merkezi arayip nedenini sordugumda kara listede oldgum soylendi nedenini sordugum da ilkokul mezunu oldugum soylendi bende yanlislik yaptiklarini ilk degil ortaokul mezunu oldugumu diploma ile belgeleyerek önlerine sundum ve bana yapilan hata duzeltildi son dedim ama sizin icin cvp yazdim Can bey umarim bi nebze de olsa merakinizi gidermisimdir saygilar sunuyorum...

• *sayin Emrah diye duzeltiyorum, 60dakika sonrasina musade etmiyorlar
    Başa dön
    Kullanıcı avatarı
    unforg Mesajlar: 171Kayıt: 03.03.2010, 21:53Ad Soyad: Ugur BaytasKonum: Bursa:
    50+ Club Durum: Çevrimdışı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-16 Fenerbahçe Kadrosu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesajgönderen unforg » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 10:40)
    Merhaba arkadaşlar ben kendim skk p5 belgesini ucus olarak haketmeme ragmen telsizle fazlakonusmalarimdan stabilo ipimdeki dugumden dolayi mevlut hoca tarafindan hakli olarak elendim ve elenmeyi basit hatamdan dolayi kabullendim sayet t2 sinavinda olmadigim icin söylentilerle bir yorum yapamam yalnizca bildigim 2 sey var kesin olarak birincisi emrah sen engine onur beni tehlikeye atti harneside yanlis baglamisti demedinmi ne olduda hangi vaat karsiliginda haysiyetini sattin ? Bir diger emin oldugumda birak onur kaya nin tandem uxanilmesini daha single bile ucmayi beceremiyor nasil olduda t2 aldi onuda merak etmekteyim ( şöyle de bir ricam var eğer ki onur tandemi gectim singlela kalksin soyle termiklerle 1500 2000 yapsin birakin 50 kmreyi 30 kmre ucsun bursa sokaklarında etek giyip gezmezsem namerdim ) engin sana da tavsiyem olayı mahkemeye taşıdın buraya yazma artik karari yargi verecektir.

• unforg Mesajlar: 171Kayıt: 03.03.2010, 21:53Ad Soyad: Ugur BaytasKonum: Bursa:
    Mesajgönderen unforg » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 10:40)
    Bu arada telefondan yazdığım için imla kurallarına uyuyamadım özür dilerim
    Başa dön
    Kullanıcı avatarı
    nilüfer sportif Mesajlar: 87Kayıt: 21.06.2010, 22:50Ad Soyad: Rasim KuşçuKonum: Bursa Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen nilüfer sportif » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 14:14)

• Ugur bence dün söylediğin ile bugün söylediğin farklı
    En son nilüfer sportif tarafından 08.08.2015, 14:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
    Rasim KUŞCU NİLÜFER BELEDİYESİSpor İşleri Müdürlüğü
    Kullanıcı avatarı
    nilüfer sportif Mesajlar: 87Kayıt: 21.06.2010, 22:50Ad Soyad: Rasim KuşçuKonum: Bursa Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen nilüfer sportif » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 14:19)

• Sevgili Uğur ne olduda buradaki skk yorumundan sonra bukadar değiştin.
    Mesaj: #1 MesajTarih: 04.05.2015, 22:40 Mesaj konusu: Bursada Yapılan Skk kursunun ardından Alıntıyla Cevap Ver Mesajı Yöneticiye Raporla
    Öncelikle bursa pilotlarına söz verdiği gibi skk açan sayın BEKİR AKYÜZ e , Bursa thk şube başkanımız NİZAMETTİN GÖKGÜRLER e büyük bir özveriyle çalışan her konuda yardımcı olan kısacası bize THK yı sevdiren Sayın MEVLÜT HOYRAZ hocama sayın TÜRKER TÜRKOĞLU hocama teşekkür ederim.

Gözlemlediğim kadarıyla thk gerçek manada biz pilotlara yardımcı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar eski yıllardaki klişeleşmiş sınav soruların tamamı değişmiş daha güncel daha eğitici sorular vardı açıkçası sınav biraz terletti.Bunu açık yüreklilikle söylüyorum sınavda kimse kayırılmadı herşey kuralına uygundu.

Kendi adıma çok güzel insanlarla tanıştım güzel dostluklarımız oldu kötü olan tek şey Nilüfer belediyesinin vermiş olduğu öğlen kumanyalarıydı yalnızca Çok Mutlu

Emeği geçen herkeze teşekkürler

• Yukarıdaki yazıda senin ne olduda bukadar çabuk dün söylediğini bugün yalanladın.
    Rasim KUŞCU
    cangunes Mesajlar: 30Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen cangunes » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 14:58)

nilufer sportif siz T2 aldınızmı? sizinle özel mesajdan görüşebilirmiyiz, soracaklarım olacaktı
    ayrıca lütfen birbirlerinizi suçlamayın, sonuçta eğri ya da doğru, hatalı veya değil bilemem sayın engine bir haksızlık yapılmış, ateş olmayan yerden duman çıkmaz, öcelikle bunun ortaya çıkması lazım
    unforg Mesajlar: 171Kayıt: 03.03.2010, 21:53Ad Soyad: Ugur BaytasKonum: Bursa:
    Mesajgönderen unforg » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 15:11)

Rasim abi akli selim bir sekilde yazdigimi okursan önceki yazdigim ve su an yazdigim arasinda celiski bulamazsin ben haksizdim elendim t2 kursuysa ben yoktum gormedigim bir sey hakkinda yorum yapamam hala sn Bekir Akyüz de sn NIzamettin gokgurlerde saygin insanlardir benim icin benim sorunum emrahin kivirmasiyla ve ONur un 10 gün icinde ustun performans gosterip t2 yi nasil aldigiyla alakali

Bildigim kadariyla Engim davayi aciyor ve sende bu davadan vazgecmezseniz dosya hazirlayip valiye gidecem zeynileri kapattiracaz ceza aldiracaz diyodun ya ha iste orada ucu banada dokunuyor ve bende misilleme olarak klubunu seni ucus bolgeni hepsini sikayet edecem arkadan ihbar yakismaz bana arkasinda ben oldugumu bil hadi bakalim pilavdan donenin kasigi kirilsin

• Konuyu başlatan
    enginaltop Mesajlar: 77Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa:
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (08.08.2015, 18:21)

iniş alanındaki herkes bağlantı hatasını telsizle duydu ve gördü bende indiğinizde harnesi gördüm çok büyük yemin ederim şerefim namusum üzerine yemin ederim sen daha ne yalan söylüyon yeni abilerin sana böyle mi yazmanı söyledi t2 almaya gelmişsin yolcu harnesine oturamadın öylemi sana bu yalanlar yakışmıyor bir gün o abilerin seni satar yalnız kalırsın sonra.
    Konuyu başlatan
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (09.08.2015, 07:50)

çok sevdiğim çok değer verdiğim bir thk hocası için tüm konu başlıklarını kaldırılmasını rica ederim

eseslimturk Mesajlar: 51Kayıt: 01.10.2012, 22:10Ad Soyad: Ayhan ÖztürkKonum: Muğla Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen eseslimturk » 1 ay 3 hafta önce (09.08.2015, 15:39)

merhaba arkadaşlar toplamda kontrol kursu 42 kişi idi .bir arkadaş rahatsızlandı 3-4 arkadaşta yazılı sınav sonucun da elendi.seviye kontrol başlangıcın da uyulması gereken kurallar hatırlatılarak bize imzalatıldı.kurs boyunca benim gözlemlediğim 6 hoca eşliğin de yapıldığı her bir hocanın ayrı ayrı görevleri vardı .seviye kontrol kursu boyunca katılımcıların teorik bilgi yazılı sözlü sınavlar yapıldı .bütün katılımcılar hocalar tarafından malzemelere iyi davranılması yolcuya davranışlar çevreye davranışlar konusun da uyarıldı.uçuş esnasında hava tarafik kuralları ve güvenli inş kalkış esasları değerlendirildi.her bir uçuş günü sonun da değerlendirmeler yapılarak elemeler yapıldı.kimi arkadaş p5 geldi aynı şekilde döndü,kimi arkadaş t1 geldi aynı şekilde döndü kimisi de benim gibi son eleme de t1 ile döndü.sanırım en son 18 arkadaş t2 aldı.herkese hayırlı olsun .Şahsım adına ben haksızlığa uğradığımı iddaa edemem.
    haksızlığa uğradığını düşünen arkadaşların da haklarını aramaları en doğal hakları .Seviye kontrol kursu boyunca emeği geçen herkese de teşekkür ederim.ayrıca son eşleşmeler de bursadan onur ismin de genç bir arkadaşla birlikte uçtum kalkış ve inişler de gayet rahat ve tam hedefe indik.bunu kimseyi savunmak yada eleştirmek maksadı ile söylemiyorum .bütün arkadaşlara bundan sonraki spor hayatların da sağlıklı uçuşlar diliyorum.

• Konuyu başlatan
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (10.08.2015, 23:25)

arkadaşlar yazımı iyi okuyun ben toplam 8 uçuş yaptım tüm kalkışlarımı ters ve birde bir yaptım asla ikilemedim inişlerim de çok iyi oldu kimsenin olmadığı b tepesi yelken bandının daha başında 1 tur soldan termik döndüm bunu bahane ettiler fakat hocanın dediği sen milletin içinde 360 attın dedi beni o milletin içinde bir allahın kulu görmüşmü bu nasıl bir yalan onlar inönü yerleşimin üstünde yelken yapıyordu buda gps kaydım
    www.ypforum.com
    Turkiye XC Kayitlari - Ypforum
    http://www.ypforum.com/leonardo/flight/27289
    kalkmayı doğru düzgün beceremeyen yolcuyu çakanlar t2 aldı ya bu nasıl bir iş adam harnes bağlantısını yanlış yapıyor çünkü bilmiyor çünkü hayatında ticari uçmamış ve toplantıda hoca diyor ki bizim hatamız yolcu harnesini biz verdik dalgınlığımıza geldi orada 35 kişi içinde herkes bunu duyuyor birde yolcusu çıkmış hiç utanmadan yalan söylüyor yok harnes ayarını yapamadım o yüzden ayakta geldim bağlantı hatası olduğunu hocan 35 kişinin içinde söylüyor hala yalan konuşuyorlar pes
    Kullanıcı avatarı
    tangoabi Mesajlar: 409Kayıt: 29.07.2005, 21:58Ad Soyad: Tamer CelikKonum: Denizli:
    Dealer Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen tangoabi » 1 ay 3 hafta önce (11.08.2015, 12:14)
    merhaba arkadaslar
    oncelikle amarikan Q klavye odugu icin noktlama isaretleri icin ozur dilerim. simdi burada acılan baslıkta bir tek engin altop magdur durumda ve onun haricinde hic kimse magdur olmamis gibi gorunuyor. on yıl once ucus hayatima thk dan aligim kurs hakan cici, funda , yasemin, mevlut, murat hocalardan egitim ile basladim ve bu hocalar her zaman senin icinde kutsal olurlar ve toz konduramassın. bir cok zaman ileri geri konusmalar duygum ve cok ta thk ve kursları icin hasir nesir olmadigim icin konusulanlara pek ehemniyet etmiyordum. taki benim de gozlemlerim olana kadar. ben on yıldır ucuyorum bu gune kadar hic bir kalkisimda elimden fren kacirmadim ilk kez denizli skk da kacirdim ve kursun sonuna kadar kalamadim bu affedilir hatamidir degilmidir bilmiyorum ve bu konuda mahdurmuyum bilmiyorum ama gozlemlerime gelirsek kesinlikle adam kayirmalar en ust safhada oldugunu ve alenen yapıldigini soyleyebilirim. skk tam bir fiyasko. egolar top yapmıs durumda.
    boyle hiyerarsik yapilarda personeli calistirmanin bir yolu var o da ; bir tane havuc vardir onu gosterirler bunun arkasinda kosan 20 tane tavsan vardır sonucta yenecek bir tane havuc vardır. bu havuca kosmayanlar zaten kurumdan ayrıldılar bir cogu kendi islerini yapıyorlar yada tandem yapıyorlar. genc hocalar daha cagdas fikirli olabilir belki bu isi daha iyi yapabilirler bunu zaman gosterir ama eski fosillesmis yapının artık tecrit olması gerek.
    birde her donem yalakacı kesim vardır simdi oldugu gibi hukumetin yalakacı medyası gıbi haberlerde bir dakika sehit haberi 20 dk pasta tarifi yapanlar gibi bu yalakacılar her zaman islerini iyi bir sekide halletmislerdir. yalakacıları sikayet edemessin o onların sahsi durumlarıdır.
    simdi butun bu durumlardan sikayetci olanlar var mangalda kul bırakmayanlar var niye yazzmıyorlar biliyormusunuz cunku bundan sonraki skk tandem egitmenlik gibi durumlarının tehlikeye girmesini istemiyorlar . simdi ilk fırssatta bir araya geldiginde bir cok konusacak seyi olan, mahduriyeti olan ODLEK donuna sican pilotlar, magduriyeti olan pilotlar niye yazmıyorsunuz. niye hakkınızı aramıyorsunuz. biraz mert olun
    Thk egitim subenin dedigi sudur ; mahdur olan kimse dilekce yazıp gondermiyor sikayet etmiyor bize gelmeyen sikayet biz nasıl arastırma baslatabiliriz. ha geregini yaparlarmı yapmazlarmı bilmiyorum soylenen bu. hic kimsenin birinin ekmegiyle oynamak gibi bir luxu yoktur.
    biraz komik olacak ama sunu dusunmeye basladım kurslarda elenenlerin bazılarının tipsizlikten gecenlerin guzellikten oldugunu.. :)
    sonuc olarak engin altop un t2 haketmedigini dusunmuyorum. hakkıyla alanların basımınızın ustunde yeri var.
    yazı bıraz uzun oldu kusura kalmayın tum camiaya saygılar sunarım.
    www.u-turnturkey.com
    www.facebook.com/uturnturkey
    www.u-turn.de
    kanatsizkelebek Mesajlar: 3Kayıt: 11.08.2015, 15:39Ad Soyad: Ahmet KocakKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen kanatsizkelebek » 1 ay 2 hafta önce (13.08.2015, 15:10)

• Hemsehrisine bidahaki kursa gelirken haber ver seni aliririz diyen Hoca var kurumda ve aldida. Cok Deger Verdigim Sevgili Hocalar maalesef goz gore gore Adam Kayirmaca yaptilar! dahada yok diyen gelsin goruselim, butun detaylariyla gostereyim, kusura bakmayin, thk kurslarin Baslangicindada, Tekamulunde, SKK"da kayirmaca yaparlar. Bu son birdaha ne forum var benim icin nede yamacparasutu nede kurum bundan sonra yokum, Bu son

• PARASERHAT Mesajlar: 3Kayıt: 16.08.2015, 05:46Ad Soyad: Serhat KulogluKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen PARASERHAT » 1 ay 2 hafta önce (16.08.2015, 05:48)

itiraz edersen ENGELLERLER sayin Tamer. ankarada zavallinin bitanesini Engellemisler. kurumda bahane cok! Vacit Bey birseyleri duzeltmek icin ugrasti onuda yaptirmadilar bence istifa etti. pek cogunuz kurumun uyesi olmadiginiz icin bilemezsiniz
    Planlamadakiler, saymanlar, hocalar ve digerleriyle papaz olunmaz, cogu ozel klublerin adamlari. kendi adamlarini yollarlar kurslara. yuzunuze gulerler ama Itiraz edersen sanada yapacaklarini yaparlar, biti biti isirmaz misali...
    ucmak isteyeni agzinla kus tutsan bile ucurmazlar, dedimya bahaneleri cok. havaciliktan iyice sogutuyorlar insanlari
    eskiden biraz Disiplin vardi, yere tukureni bile refize ederlerdi kurslarda. simdi yamaccilar yuzunden inonude ortam laskalasti diyorlar. ozel klub gibi calismaya basladi kurum hala birilerinin arka bahcesi durumunda
    Hadi hepsini gectik; ayni mesaiye ustelik ayni odaya hatta ayni masaya esini ise alan Hoca var! hadi osman yildirim` a o kadar laf soyleniyordu, hani aile sirketi degildi bu kurum yalanmi!; daha bugun bile bunun gibi tekerrur eden 10larca ornek var

•Share on Facebook •Share on Twitter •Share on Google+ Başa dön
    cangunes Mesajlar: 30Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen cangunes » 1 ay 6 gün önce (25.08.2015, 14:49)

Ayrıca çok teessüf ederim Emrah Bey. Çok sert konuşuyorsunuz, bu durumda bende muhattap olmak istemem açıkçası. Ancak dedimya merakımdan sordum
    Ondan öte kara liste meselesi çok kafayı kurcalıyor??? kara liste nedir? nasıl olurda biri kara listeye alınır? ve kurs başladıktan sonra (planlandıktan sonra) nasıl olurda katılmaya hak kazanır? mesela benim bildiğim ankaradan birisini çeşitli bahanelerle almadılar!!! oysa çok iyi çocuktur. siz bursadan tek olduğunuzu nerden biliyorsunuz? herkes bunu bilemez??

emrahdemirkol16 yazdı:

" Emrah" derken askerden mi arkadasiz yoksa ayni okuldan ayni siniftanmi mezunuz ? Konuya gelince Can bey bu konudaki muhattabim siz degilsiniz ama genede cvp vereyim mademki merak ettiniz Bursada basvuru yapip tek cagrilmayan plot bendim Turk Hava Kurumu Ankara Merkezi arayip nedenini sordugumda kara listede oldgum soylendi nedenini sordugum da ilkokul mezunu oldugum soylendi bende yanlislik yaptiklarini ilk degil ortaokul mezunu oldugumu diploma ile belgeleyerek önlerine sundum ve bana yapilan hata duzeltildi son dedim ama sizin icin cvp yazdim Can bey umarim bi nebze de olsa merakinizi gidermisimdir saygilar sunuyorum...

kibrisli61 Mesajlar: 7Kayıt: 15.10.2009, 20:07Ad Soyad: Yüksel DeğerKonum: Trabzon Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen kibrisli61 » 1 ay 6 gün önce (25.08.2015, 22:44)

İyi günler arkadaşlar bu kursta bende vardım harnesin karabina bağlantısı konusunda Engin bey doğru söylüyor.Bu arada Tamer Çelik beyin söylediklerinin çoğunu doğru buluyorum. Kurstan t1 aldım itiraz dilekcemi THK ya gönderdim t2 yi hak edip etmediğime thk nın diğer hocaları karar versin diye. . T2 almanın kriterlerini tam olarak öğrenemedim. Kursta ilk 3 gün sadece 1 saat işe yarar ders yaptık. koyun gibi kantinin banklarında akşama kadar oturduk kursun en önemli puanıda zannedersem amirlere itaad olduğu için hocalara itiraz edemedik fikrimizi söyleyemedik özetle mahkum gibiydik. 10 gün kursta kaldım ama hava müsait değil bahanesi ile 8,5 gün hiç bir şey yapmadan boş geçti. bir saat ve üç yarım gün 6 uçuşla t1 aldığım müjdelendi.Gördüğüm en büyük eksiklik kursta yeterli sayıda hoca olmaması. Haliyle baş hoca kursiyerleri adil şekilde inceleyemedi ve işini aşırı önemsemesindenmi bilmiyorum t2 çıtasını acayip yükselttiğini düşünüyorum. Altı üstü bir yolcu taşıyacağız. 10yıl paraşüt yerine uçak kullansam 300 kişilik boengi sınavsız kullanmama izin verirlerdi herhalde. :D T2 belgesi alamayan pilot arkadaşlarımızın buraya şikayet yorumu yazmaması korkaklıktan değil basit insanları şikayetin bir işe yaramayacağını düşündüğü içindir

senerbayraktar Mesajlar: 23Kayıt: 26.08.2005, 20:08Ad Soyad: Sener BayraktarKonum: Trabzon Durum: Çevrimdışı

t2 sertifika kursu

Mesajgönderen senerbayraktar » 1 ay 5 gün önce (26.08.2015, 22:28)

thk da ayrıcalık yapan, adayların haklarını yiyen öğretmenler cezalarını çekmeliler hatta fai nin imkan sağladığı tüm sertifikalar ellerinden alınmalı.görevden atıldıklarında istediğim yerde çalışırım dememeli.diyemeyecek.
    THK onların babasının çiftliği değil ,telefonlarla dışardan talimat alıp önyargılarla davrananların yeri orası olmayacak.
    adaylar arasında ayrıcalık yapan ,haklarını gasp edenler cocuklarıdan bulsunlar
    Bende orada bulundum. haksızlıkları bende gördüm. bunları burada paylaşmam kamuoyunu aydınlatmak için dir. seçkin apari sanmaki davacı olunulmayacak .
    saygı ve sevgilerimle

bu kurumda suçlu varsa suçludur arkadaşlar .cezasını çekmeliler. koskoca kurum bu kişiler için küçük düşürülmemeli. Cocuk yuvası değil burası. çok büyük gayretlerle kuruldu bu tesis
    suçluyu kimsenin savunmaya hakkı yok....dürüst insanlara ihtiyacı var bu kurumun.
    ''çok sevdiğim çok değer verdiğim bir thk hocası için konu başlıklarının kaldırılmasını rica ederim'' ne demek

Başa dön
    PARASERHAT Mesajlar: 3Kayıt: 16.08.2015, 05:46Ad Soyad: Serhat KulogluKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen PARASERHAT » 1 ay 1 gün önce (30.08.2015, 16:02)

eger hoca dedigin KAYIRDIGI ogrencisiyle bugun kolkola geziyorsa yaptigi terbiyesizlik degilmi! yalan mi? hepiniz biliyorsunuz
    Eyyyyy Hoca Musvettesi; her kimsen, her hanginiz ise; sen, Bu kuruma ve sana yalakalik yakisirmi! bu kadar alenen adam kayrilamaz yahu. sen Hocaysan hocaligini bil, saman altindan su yurutme, ...dusun arkasinda yuzlerce 100lerce kaslari catik biraktigini, kusturduklerin... sen Yaptiklarin ogretmenlik meslegine yakisirmi! ucmak isteyeni ucurmuyorsun. sen Tipini begenmedigini yasiyla kasiyla tipiyle cinsiyetine gozune bahane bulup eli bos gonderiyorsun, sen her kimsen, o ustune alinsin. sen Ne kadar kani bes para etmez varsa basina toplamissin farkinda degilmisin!
    eyy hoca, daha dun kayirdiklarini bugun Belese Yarismalara gonderdin unuttunmu! yalanmi! kayirmadiklarin ne olacak? kayirmadiklarin bir daha senin gittigin yere gitmek isterlermi! Hocamiz dedik, deger verdik, bagrimiza bastik... yasadiklarimiz hep hayal kirikliklari...
    amirlerine yalakalik yapmayi birak, isine don, sadece Hakkiynan Hakedene Egitim ver, Yeter. `su mektepler olmasaydi marrifiyeyi ne guzel idare ederdim` deme. bir ogrencin isi dusupte senin ayagina kadar geliyorsa sana ihtiyaci var demektir, onu degerlendir.
    gonderdigin ogrencinin agzina 1parnak bal calip sadece tadina baktir giderken tesekkur eder, kayirdiklarinin onune 1canak bal koyarsin doyar, geyirir, farkindamisin! kayirdigin ogrencinden sana bir hayir gelmez! cunku verdigin emek sana yakismayan bir yanlisinla yok oluyor...
    sus! sus, sus, birsey soyleme, agzini acarsan daha da fazlasini gosterecegim
    ne oldu bu kuruma? haksizmiyim, bir 1kisi de ciksin haksizsin desin yahu, gerekirse kanitlariyla verecegim cevabini
    once hocalarr, bir kendine, gelsin, sonra mercanlarr
    Bas Ogretmenimiz Ataturk bugunleri gorseydi ne derdi?

Başa dön Kullanıcı avatarı derajan Mesajlar: 396Kayıt: 16.11.2005, 16:46Ad Soyad: Yusuf BiçerKonum: Antalya Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen derajan » 1 ay 1 gün önce (31.08.2015, 03:04)

daha once benımde basıma geldı boyle bır olay ,yapan hocanın adını soyleyın, korkmayın mevlut hoyraz bencede kendısıne yalakalık yapanları sevıyor... bu adamın derhal ıstıfa etmesı lazım....

imkansızı deyil war olanı arıyorum

Başa dön Kullanıcı avatarı cordoba505 Mesajlar: 41Kayıt: 12.06.2011, 13:16Ad Soyad: Engin GökayKonum: Sivas Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen cordoba505 » 1 ay 1 gün önce (31.08.2015, 08:16)

Arkadaşlar kendi adıma sadece şunu söylemek istiyorum. 2014 yılında Turhal SKK nda P5 sertifikamı aldım. Kurs sonucu ilk açıklandığında P4 verilmişti, yaptığım itiraz ile uçuşlarım yeniden değerlendirilip itirazım sonucunda P5 sertifikası verilmesi kararlaştırıldı.
    2015 /2 Tandem kursuna bende katıldım, kurs sonucunda T1 sertifikası uygun görüldü bende itiraz etme gereği duymadım çünkü Mevlüt hocanın T1 vermeyle ilgili yaptığı açıklama benim itiraz etmeme mahal bırakmadı haklıydı da ben T2 için yeteri bilgi ve tecrübeye sahip değildim.
    Ancak tecrübe ve pratik anlamında hatalarım olmadan elenecek olsaydım gereken her makama itirazımı da hakkıyla yapardım ve geçmişte de bu şekilde itiraz edenlerin hak ettikleri takdir de haklarının verildiğini gördük.
    Şimdi burada kursla ilgili tepki gösteren arkadaşlarımın bahsi geçen kurs için şahıslarının elenme sebeplerinden çok T2 alan diğer kursiyerlerin nasıl aldığına yönelmeleri anlamlı gelmiyor."Adalet ve hak kavramlarının başkasına nasıl uygulandığı önemli değil bana nasıl uygulandığı önemli..." Önemli olan başkalarının nasıl T2 aldığı değil... Ben, T1 neden aldım? hatam ne idi? T2 alamadım, haksızlık yapıldıysa nasıl bir itiraz da bulundum...?
    Saygılarımla ...

Başa dön Kullanıcı avatarı ozaner Mesajlar: 3Kayıt: 26.04.2014, 12:05Ad Soyad: Ozan ErKonum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen ozaner » 1 ay 16 saat önce (31.08.2015, 21:31)

Engin bey 20 belki daha fazla pilotun yelken uçuşu yaptığı sırt hattında b tepesinin önünde ki çanağın üstünde o gün için belirlenen dönüş yönünün tersinden 360 derecelik dönüş yaptınız adına da termik dediniz ben inönüde 2 ay tekamül aldım sizin skk sırasında da ileri tekamül kursudaydım çok kez gittim oraya daha hiç termik görmedim, ordaki kaldırıcı kuzey rüzgarında çanakta sıkışan havanın hızlanmasından dolayıdır ve siz buna termik dediniz. Sizin olayın üstüne 1 aydır orda termik arıyorum hala bulamadım

Başa dön
    --------------------------------------------------------------------------------

538.55 puanla basvurdugunuz butun kurslara secilmissiniz sayin ozoner
    bu puanla degil yp sizi kozmonot kursuna gondermek gerekirdi, rakam okadar asronomikki
    ben 15 sene calissam bu puani toplayamam
    bu puanla istedginiz her kursa gidersiniz, tabi bu puani nasil aldiniz cok merak ediyorum
    30 degil 50 degil 500un ustunde yahu, bide 38.55 diyede kusurati var

Daha bitmedi
    Busene siz degilmiydiniz hocaya yalakalik olsun diye tekne gazintisi yaptiran.
    Amaciniza ulasmissiniz KAYIRTMISSINIZ kendinizi 15 sonra da kursa cagirmislar.
    Mayo bile cekmissiniz Kadinin uzerine, Boyle Ogretmene ben daha ne diyeyim...!
    Bu kadin hicmi Anne BABASINDAN utanmaz, hic erkek kardesi yok, ya bi laf soleyen olur
    Cocugundan utanir ya insan, Al ailenle birlikte git denizine, illa tekne istiyorsan
    git ceylan dayiya selamimi sole, 30 yillik kaptan, istedigin yere gotursun, ogrencinle isin ne????????
    Annesi bile taa uzaklardan "KIZIM USUTME, USTUNU GIYIN" diye yalvariyor... ayip ayip
    hocaligindan utan
    tekne bende de var abi, 2 rihtim otede,
    Ben sizin yaninizdan gectim 135lik evinrude ile spin attim, tabi siz o sirada
    teknenin krali var abi bende, gel gotureyim istanbul a sana ortakoy turu atayim
    bogazin gurul gurul akan sularinda denize 1metre paralel ucmanin keyfini yasatayim

Ne geregi var Mersin in Pis Lagamli sularinda geziyorsun
    Akol aliyordunuz HOCA nizin onunde, beni farketmediniz bile, o biralari kimse
    gormesin diye siyahi posetnen tasiyordun
    Personelin ve ogrencilerin ozel hayatinda bile uymasi gereken KURALLAR genelgesi vardir
    bunu o tuba ve murat hocana hatirlat derim, iyi kayirttiniz kendinizi, bu hocalarina el sakasi bile yapiyon
    baskasina gelincede dunyayi dar ediyorlar
    ya bu hocalar dandik ya da sizin paranizla 19 yasindaki adami cocuk yerine koyuyor, pes vallahi
    aferim boyle devam edin, aynen boyle devam edin sizede bu yakisir
    yag cektigine gore gene bi istedigin var sef ten
    sef degil seftaliye yag cek
    aynen yag cekmeye devam et
    Başa dön
    --------------------------------------------------------------------------------

Kullanıcı avatarı paraglider_61 Mesajlar: 26Kayıt: 27.05.2005, 09:38Ad Soyad: Mustafa AydınKonum: Trabzon Durum: Çevrimdışı

t2 kursu

Mesajgönderen paraglider_61 » 4 hafta 1 gün önce (02.09.2015, 08:33)

Selam arkadaşlar yorumları okuyorum, değerlendirmiyorum, yorum yapmak istemedim ama dayanamadım. THK hocalarına laf atanlar. önce kendilerine bakıp kendilerine değerlendirebilecek seviyede olup olmadığına baksınlar. arka arkaya kursa gidipte, daha dün uçuşa başlayan kız çocukları bile t2 sertifikasını hak ederken kendilerinin alamamaları, acaba Thk hocalarının insan kayırması mı yoksa, kendi beceriksizliğimi.?

İnsan kayırma neye göre kime göre yapıldı. ne yapıldı. kim kaydırıldı. belgeli bir şekilde ispatlansın. bok atmak kolay ama o lekeyi temizlemek kolay olmuyor.

Hak hukuk diyenler; siz çok adilmisiniz? ben konuşmaya başlarsaam belgeli konuşurum. önce kendinizi temizleyin.
    THK nın ve hocalarının adaletine inanmayanlar, Thk sertifikası kullanmasınlar. zaten kendilerie sertifika veriyorlar ;)
    kusura bakmayın. çok rahatsız oldum. dayanamadım yazdım. selamlar

Başa dön Konuyu başlatan enginaltop Mesajlar: 77Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı

Mesajgönderen enginaltop » 4 hafta 1 gün önce (02.09.2015, 19:00)

sağdan yada soldan dönmek güvenlik amaçlı konulmuş bir kuraldır neden bir türlü anlamıyor bu insanlar anlamıyorum benim soldan döndüğüm yerde bana en yakın paraşüt 1 km uzakta yelken hattının en başında gps kaydını attım orada inönü yerleşimim üstünde yelken yapanların fotosunu mevlüt bey kendi duvarında paylaştı oradan bir bakın ben neredeyim yelken yapanlar nerede ezbere konuşmayın aynı kayıtları gerekli mercilere ulaştırdım ayrıca termik ve 360 ne demek ya kaç yıldızın var arkadaş senin kıdemine göre konuş ben marmara bölgesindeki en iyi xc uçuşlarını yapan kişiyim ayrıca marmara bölgesinde tandemde ve singılda en yüksek irtifa rekoru bendedir sen kim oluyorsun ki böyle yorum yapıyon bir tane başarın varmı senin bu güne kadar ne yaptın beni hiç tanımıyorsan google ye ismimi yaz.

Başa dön --------------------------------------------------------------------------------

Mustafa Aydin Sen Kufurbaz bir a adamsin
    Senin daga turist cikartan Edepsiz biri oldugu Tum YP Alemi biliyor
    adam bile degilsin, dayanamamissinda ne mesaji yazmissin, ne bicim ortmensin sen
    utanilacak adamsin, kurumda senin KUFURBAZ orretmen oldugundan utanilacak bir durum
    su yazdiklarina bir bak
    ne bicim bir ortmensin sen

senerbayraktar Mesajlar: 23Kayıt: 26.08.2005, 20:08Ad Soyad: Sener BayraktarKonum: Trabzon Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen senerbayraktar » 4 hafta 11 saat önce (03.09.2015, 13:32)

Mayıs 2015 tandem sertifika kontrol kursunda t2 kriteri tepe +500 idi. T2 alanlar gps kayıtlarını göstersinler bakalım kaç kişi hak ediyor t2 yi buda bir kayırmaca ayrıcalıktır

Başa dön cangunes Mesajlar: 30Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen cangunes » 2 hafta 5 gün önce (12.09.2015, 07:15)

mayis'ta katılanlar aşağıdaki gibi olmalı ama emin değilim
    1.l. günther 2.o. meydan 3.ş. baryaktar 4.m baadır c. 5.m tok 6.m. ayoın 7.a. süslu 8.m. yılmaz 9.m göktas 10.h arkın 11.y. acıkgöz 12.y. verim 13.k. küş 14.a. şişmek 15.y. özgülbaş 16.g. aslan 17.h. karatele 18.ç. bayratkar 18 - 24mayıs2015 tarileri arasında açılcak olan tandem yanaçparaşüt sertifka kontorol kursu; s/n adı soyadı; 19.a. tokalı 20.a. şımşek 21.n. güer 22.m. höpur 23.ö. g. şahın 24.m. eredoğan 25.e. merç 26.gullüşah. 26.hoş 27.h. budallı 28.ö. turğut 29.v. boyat 30.t. iştim 31.a. allıgül 32.f. esem 33.t. demir 34.z.c. altay 35.a oztürk 36.f. algül 37.s. fedaakartürk 38.s. demirel 39.r. yalcin
    katılanlar dogruysa gps kayıtlarını tektek alabiliriz, çünkü ben bulamadım. t2den anlamam ama bende merak ettim sonucları

Başa dön kadir ulutaş006 Mesajlar: 4Kayıt: 13.09.2015, 14:38Ad Soyad: Kadir UlutaşKonum: Antalya Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen kadir ulutaş006 » 2 hafta 2 gün önce (15.09.2015, 19:57)

IYI aksamlar arkadaslar pür dikkat bazılarınızın yorumları bırazda gulerek okudum eskı thk ogretmenı sımdılerde kendı sırketını kurmus tandem pılotu olarak sıze tavsıyem kendınızı basarısızlıgınızı baskalarının ustune atmaktan vazgecın bır cogunuzun karakterını su yazılarınızdan anlamak ınanın zor degıl ozellıkle bu baslıgı acan arkadas sen tam bır megolaman olmalısın ısmını soylemıyorum cunku benım yıldızlarım yok ve hıc bır zman cross yapmaya ozenmedım benım hedefım tandemı tıcarı yapmaktı ve basardım belgem var sırketımde var bu ısı kuralına uygun yapıyorum ama bak ben senı kucumsemıyorum ozan kardesıme yaptıgın kustahlık gıbı :twisted: :twisted: bakın arkadaslar kendı basarısızlıklarınızı baska ınsanlara atmaktan vazgecın ayrıca mevlut abı orada thk yı temsıl edıyor ona edılen her laf thk ya edılmıs demektır bana edılmıs demektır ona gore ayrıca ınsanlara camur atmak kolay at camuru cekıl kenara oh ne ala memleket suan p2 lerle p4 lerlle t1 lerle çatır catır usulsuz yolcu ucurabılıyorsanız bu mevlut beyın ıyı nıyetındendır kı bıraz daha ıyı nıyetını kullanırsa bence kendısıne zarar bızım sucumuz ne 48 bıne sırket kur her yıl vergısını ver ohh benım pasam trnzondan adrasanda bursada vs vs kacak yolla hepsını cebıne ındıregandı yapsın sonra kalksın burdan kurs boyunca dızının dıbınden ayrılmadıgı canım hocam cıcım hocam dıye pesınde gezdıgınız hocalara daha dogrusu hocanıza kalvye erkeklıgı yapsın unutmadan ozan er kardesım sen haksızsız yahuu :D :D ınonude o tepe 1.2 km yelkende nasıl oluyorsa dınamık kaldırıcıca termık donen arkadasa en yakın parasut 1 km ılerıde dıger 10 kusur parasut 200 kusur metreye sıgmıs gercekten ılgınc guinness rekorlar ekıbını cagırsaydınız sızıde kaydederlerdı en daar alanda yelken yapma rekoru dıye :o :o :o :twisted: ayrıca ogrendıgıme gore turkce bılmıyenlerın bırıfıngını begendıler dıyorsun ogrendım kı benım dostum sırnaklı veysı bayat turkce bılmıyen dıye dalga gectıgın adam duralı karacanın ogrencısı kadım dostu ve o yuzlerce ogrencı yetıstırmıs bı ogretmen ama sıvelı konusuyor fazla uzatmaya gerek yok mevlut abı emınım bu yazılanları okuyorsunuz artık kacak belgesı olmayan ınsan tıcarı ucmasın bunun vebalı thk nın yanı sızın boynunuzda bılıyorsunuz bır dılekcenıze bakar beceremeyıp belgeyı alamayan ınsan yapmasın bu ısı suan yaptıkları gıbı camur atıp dursunlar bende bırazdan ankara ya MUSTAFA SAN beye maıl atıcam belgesız kacak ucuslar ıcın agır yaptırımlar getırılmesı ıcın guzel sporumun guzel ınsanlarına saygılar

Başa dön Kullanıcı avatarı Berussa Mesajlar: 384Kayıt: 23.12.2008, 20:33Ad Soyad: İbrahim AltınKonum: Bursa-Ölüdeniz Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen Berussa » 2 hafta 1 gün önce (16.09.2015, 07:32)

Kadir ULUTAŞ,şu an yanımda beş tane THK eğitmeni var,hepsiyle aynı şirkette uçuyoruz,hangi yıllar arasında kurumda çalıştığınızı merak ediyorlar,sizi pek hatırlayamadılar da !

Sahibi olduğunuzu iddia ettiğiniz tandem şirketiniz nerede acaba ?

Gravity Tandem Paraglidingwww.flyoludeniz.comwww.berussa.orgwww.team5.at İstikbal Göklerdedir M.Kemal ATATÜRKhttp://img33.imageshack.us/i/flashv.gif/

Başa dön kadir ulutaş006 Mesajlar: 4Kayıt: 13.09.2015, 14:38Ad Soyad: Kadir UlutaşKonum: Antalya Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen kadir ulutaş006 » 2 hafta 1 gün önce (16.09.2015, 12:18)

iBRAHİM ALTİN pilotluktan sonra avukatligadami başladın :) kuranima israil gibisin burda insanları ezerkene sesin cikmuyor ezenlere laf söyleyince durun siz kardessiniz evlenemezsiniz diyen insan gibi çıkıyorsunuz ortalığa ben seninle muhattap olmak istemiyorum çünkü saygısızlık yapmak istemiyorum cektigin filmi çok sevdim hatta aklıma gelmişken bir kere daha izleyeyim yanıma uğrarsan imzalı fotoğrafını almak isterim genede beni tanımak istersen numaranı yaz arayim

Başa dön Kullanıcı avatarı unforg Mesajlar: 171Kayıt: 03.03.2010, 21:53Ad Soyad: Ugur BaytasKonum: Bursa: 50+ Club Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen unforg » 2 hafta 1 gün önce (16.09.2015, 20:01)

Kadir Ulutaş3 gün önce kayıt ol bugun es gürle anlaşılan yaran derin :lol: Bu yazından sonra THK ya ne işin düşerse hallederler vesselam

Başa dön Kullanıcı avatarı Berussa Mesajlar: 384Kayıt: 23.12.2008, 20:33Ad Soyad: İbrahim AltınKonum: Bursa-Ölüdeniz Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen Berussa » 2 hafta 19 saat önce (17.09.2015, 05:17)

Tamam Ergun devrem,numaran bende var arıyorum ben seni.Sahte hesap açmana gerek yoktu devrem.

Gravity Tandem Paragliding İstikbal Göklerdedir M.Kemal ATATÜR

Başa dön Konuyu başlatan enginaltop Mesajlar: 77Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen enginaltop » 2 hafta 18 saat önce (17.09.2015, 06:32)

kadir ulutaş sen adam olsan sahte hesap açmassın belliki korkuyon önce bir kendini tanıt sonra şirketini söyle bak ekmekle nasıl oynanır sana göstereyim :twisted:

Başa dön papatyayapraklari Mesajlar: 1Kayıt: 21.09.2015, 13:35Ad Soyad: İrem ErduzenKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen papatyayapraklari » 1 hafta 1 gün önce (23.09.2015, 07:36)
    Ogrenci arkadaslarima; ogretmenler okumasinlar lutfen

• tandem skk şikayet
    Mesajlar: 1Kayıt: 21.09.2015, 13:35Ad Soyad: İrem ErduzenKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Mesajgönderen papatyayapraklari » 1 hafta 1 gün önce (23.09.2015, 07:36)
    Arkadaslar benzer bir olay ankarada birinin basina geldi. Kurslara maalesef ya personel cocuklari ya torpilliler aliniyorlar ya da zengin zuppelerine peskes cekiliyor bildiginiz uzere
    Bu durumda ne kadar ise yarayacak insan varsa ellerinden kaciriyorlar ya bilerek ya bilmeyerek, ya aglatiyorlar ya yalvarttiriyorlar bisekilde baslarindan saviyorlar
    En uzucu tarafi kayrilanlarin, kisiliksiz, bespara etmez, edepten ahlaktan yoksun insanlardan secilmesi. hoca tavlamak icin denizin esrarengiz ve buyulu dunyasina tekne gezintisi yapmak yetermis meger. ne geregi var kendinizi rezil ediyorsunuz. heryerde var, bende de var, gelin bindireyim
    Hayretki hocalar bu pislikleri ya gormuyor, ya da gormezden geliyor olmasi. hic umurlarinda bile degildir, Tanri bilir... hanim hocaya laf atan ogrencinin hala ne isi var inonude, illa bizimmi gostermemiz gerekiyor...
    Yanlis olan diger bir nokta secimlerin Ata`mizinda dedigi gibi, zeki, cevik, AHLAKLISI degil, bu ilkeleri ile bagdasmayan yontemlerle; neymis yas, kas, cinsiyeti, homosu, memeleketi, mezuniyeti, ismi, cismi, Tipi Tipsizi gibi uydurma kriterleri millete yutturuyor olmalari. islerine geldigi gibi davraniyorlar. butun bu yanlisliklari alkislamamizmi gerekiyor, birazcik vicdaninizin sesini dinleyin
    Kurslarda bunu yapan egitmenler Allah bilir, o bizi kandirmak icin Uydurduklari Skk ve Sertifikasyonlarda bizlere neler cektirecekler
    10 Euro`luk Fai belgesi icin uydurdugunuz skklarla bizleri surundureceklerse niye kendimi heder edeyim. illa gidip yurtdisindanmi alalim
    Ayiplarini gormuyorlar, bende ne gormek ne de gostermek istiyorum
    uyeler kurmu beslerken birileride somuruyor, harcirahinizi, mesainizi, hepsini aliyorsunuz, yemeginiz veriliyor, dis masraflarinizi bile biz oduyoruzki bu sayede pismis kelle gibi siritabiliyorsunuz
    insanlari bukadar surundurmeselerdi, yuzustu birakmasalardi, bukadar konusturmasalardi. Belgeler gordum, gormesem inanmayacaktim
    Birde en ufak bir sikayette bulunsan dinlemeden Kara Listelere alacaklar... listeniz batsin ... insanlara isinize gelmiyor diye keyfisurette engeller cikariyorsunuz (birilerini yerlestireceksiniz diye)... bunlar ahir zamanda sorulur elbet... belki yarin... belki yarindan da yakin...
    Hocalar duzgun dursaydi merkezdekileri duzeltmek kolay olacakti
    Uzulerek soyluyorum ve kiziyorumda bu kokusmusluktan kurtulmak icin daha baslamadan terk edip gitmekten baska care kalmiyor. cahiliye mektebinden mezun olanlar bile guluyor halimize, kimsenin dinledigi yok
    Egitiminizde batsin kurslarinizda, yeterki kurmumuza zeval gelmesin. Kusura bakmayin ama hic kusura bakmayin yillardir nasil bir dumen kurmussaniz alin a coplugunuzde biribirinizi yiyin. Butun olanlarida tek kisiye yuklemeyin lutfen, gidenide gelenide hepsi sorumlu. Allah sizi bildiginiz gibi yapsin emi... lanet gitsin yeterki
    tandem skk şikayet
    Moderatör: Moderatör Ekibi 9 mesaj • 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) enginaltop Mesajlar: 78Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    tandem skk şikayet
    Mesajgönderen enginaltop » 2 ay 2 gün önce (06.08.2015, 07:16)
    iyi günler ben engin altop 2015 2. .t2 skk ya katıldım ve tarafıma çok büyük bir haksızlık yapılmıştır bursa da profesyonel olarak ticari tandem yamaç paraşütü işi yapmaktayım bu kursta hak etmediği halde t2 alanlar ve hak ettiği halde alamayanlar olmuştur 8 kere ters kalkış yaptım ve hiç ikilemedim yolcuyu her seferinde güvenli ve yumuşak bir şekilde indirdim kursun 10. günü hiçbir gerekçe gösterilmeden kestik denildi tüm video kayıtları sizde mevcuttur ayrıca itiraz edip geri alınıp t2 verilenler olmuştur ölümcül hatalar yapıp t2 verilenler olmuştur hayatında 1 kere ticari uçmayıp t2 alanlar olmuştur farklı meslek dallarından gelip bu işle alakası olmayanlara t2 verilenler olmuştur ben 10 yıldır uçup 4 yıldır ticari uçmaktayım fakat resmen adam kayırmalar olmuştur şerefim ve namusum üstüne yemin ederim tüm video kayıtlarının incelenmesi rica olunur
    •Share on Facebook •Share on Twitter •Share on Google+
    Başa dön cangunes Mesajlar: 33Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen cangunes » 2 ay 1 gün önce (06.08.2015, 10:42)

kursu kimler kontrol ediyordu özel mesajdan bana söyleyebilirmisin

Başa dön enginaltop Mesajlar: 78Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen enginaltop » 2 ay 1 gün önce (06.08.2015, 20:29)

b tepesi yelken bandına girerken tepe artı 130 metrede iken ve bana en yakın kanat 1km uzaklıkta iken soldan 1 tur termik döndükten sonra neden soldan 360 atmışım başkalarının içinde diye ısrarla yalan yanlış söylenip hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum uçuş kaydımı atıyorum
    www.ypforum.com
    Turkiye XC Kayitlari - Ypforum
    http://www.ypforum.com/leonardo/flight/27289

Başa dön Kullanıcı avatarı bursasky16 Mesajlar: 35Kayıt: 10.05.2011, 12:16Ad Soyad: Recep AltınKonum: Bursa Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen bursasky16 » 2 ay 1 gün önce (06.08.2015, 21:12)

kursta olan biteni bilen arkadaslar ..olan olayları burada acıklarsa ..neler olup bittiğini..pardon neler döndğünü yamaç paraşütü camiası olarak hepimiz bilelim..10 yıldır uçan arkadslar t2 kursunda havadan sudan bahanelerle kalıp daha yeni bu spora baslayanlar ve insan hayatına kasıt edecekler hatalar yapmasına rağmen T2 lisansını alabiliyorsa ...orada çok büyük bir sıkıntı var demekktir..bu kursun pilotaj seviyesine göre değil adamına göre muamele ile yapıldığını anlamamak hiçte zor değil..birileri çıkarda buna bir açıklama getireceğini düşünüyorum...saygılarımla :x :x :twisted:

Başa dön Kullanıcı avatarı hsiray@ttnet Mesajlar: 317Kayıt: 20.07.2006, 18:50Ad Soyad: Hamdi ŞirayKonum: Kayseri Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen hsiray@ttnet » 2 ay 1 gün önce (07.08.2015, 07:39)

Seni çok iyi anlıyorum enginciğim.Dün başlayan ben bilrim edası ile gelenler bile T1 veya T 2 alabiliyor ise seni bildiğim için söylüyorum sen neden alamıyorsun.Ortada bir haksızlık var.İnş çözülür.

U-Turn yamaç paraşütü ve ekipmanları satış temsilcisi

Başa dön cangunes Mesajlar: 33Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen cangunes » 2 ay 23 saat önce (07.08.2015, 08:32)

öncelikle tandem pilotu olupta (Belgesi ve sertifakası yok) malum kurumun tekamül kurslarına gidenler var şuan. öncelikle onların refize edilmesi gerekir!
    p2p3p4 kurslarına giden öğrenci tandem uçuramaz, yolcu güvenliği denilen bir olay var. p5 almadan tandeme geçemezsin
    *Planlamadakiler bunu farketmediyse , *Eğitmenlerdemi görmüyor! Yalanmı! pekçoğunuzun gözünün önünde. tandem uçuran p3 öğrencisine kusura bakma dersin ve açığa alınması gerekir, p4p5 olsa bile.
    hatta tandemci olupta p2 kursuna bile giden oldu buyıl, onu bile geçirdiler. naber
    oysa bu thk kurslarına *ihtiyacı olupta gitmek isteyen havacılığa gönüllü onca insan var hatta bunları *bile bile almıyorlar. *biliyorlarda almıyorlar
    "ağzınla kuş tutsan gene ..."
    Eskiden biraz *Disiplin vardı, şimdi yok! yp yüzünden inönü laşkalaşmış diyorlar, Adamına göre muamele görüyoruz maalesef...
    bu durumda *Niye sadece sana güçleri yetiyor bir sormak lazım!...
    ayrica sana gözüne bakmıyorsun diyen vatandaş GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ takıyordu değilmi! Allah Aşkına doğru değilmi!...
    sana T2yi vermeyene bunlari bir sormak lazim

Başa dön enginaltop Mesajlar: 78Kayıt: 13.07.2010, 22:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü: Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 4 hafta önce (09.08.2015, 07:52)

çok sevdiğim çok değer verdiğim bir thk hocasının ricası üzerine tüm konu başlıklarımın kaldırılmasını rica ederim

Başa dön Erdoğan Mesajlar: 181Kayıt: 30.01.2008, 19:51Ad Soyad: Erdoğan ŞanslıKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

Re: tandem skk şikayet

Mesajgönderen Erdoğan » 1 gün 22 saat önce (06.10.2015, 07:26)

Ben 2003 senesinden peri Paramotor Eğitmeni olamadım arkadaşlar. Ben ne diyeyim. Allah THK' nın belasını versin. Gerekçe olarak sorduğumda yeresiz olduğum söylendi. Raporu göreyim dedim, gizli bilgi denildi. Allh THK nın belasını versin. Nefret ediyorum....
    Ben de gittin Ispanyadan Paramotor Eğitmenliğimi aldım.
    SKY SCHOOL: : SKYSCHOOL 1 : SKYSCHOOL 2 : SKYSCHOOL 3 : SKYSCHOOL 4 : SKYSCHOOL 5 : SKYSCHOOL 6

Başa dön cangunes Mesajlar: 33Kayıt: 08.07.2015, 08:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

Re: tandem skk şikayet

Mesajgönderen cangunes » 1 gün 20 saat önce (06.10.2015, 09:17)

Tipsizlikten kaybetmissindir :) gizli tuttuklarina gore baska ne aciklamasi olabilir
    94 yilindan beri ucamamis, 14yasindan bu yana havacilik askiyla dolu insanlar var
    Recep ivedik basvursaydi butun kurslara alirlardi heralde, senden benden yakisikli nede olsa :mrgreen: , hem bide karizmasi var :)
    Belgeler gordum, sizinkisinden cok daha vahim gercekler var. buna ragmen saygi duydugum bir insandan dolayi susuyorum ve HALA bekliyorum omercigim

Erdoğan yazdı:Ben 2003 senesinden peri Paramotor Eğitmeni olamadım arkadaşlar. Ben ne diyeyim. Allah ............... versin. Gerekçe olarak sorduğumda yeresiz olduğum söylendi. Raporu göreyim dedim, gizli bilgi denildi. Allh THK nın belasını versin. Nefret ediyorum....
    Ben de gittin Ispanyadan Paramotor Eğitmenliğimi aldım. SKY SCHOOL

konunun devami burda olsa gerek, uzun zamandir bakmiyordum

tandem skk şikayet

1.birinciye katilanlar
    AHMET TOKALI, AHMET SIMSEK, NIHAT GÜRER, MAHMUT HOPUR, ÖZGÜR GÜNES SAHIN, MUSTAFA ERDOGAN, ERTAN MERIÇ, GÜLSAH HOS, HASAN BUDAKLI, ÖMER TURGUT, VEYSI BAYAT, TUGCAN ISTIM, ARSLAN ALGÜL, FARUK ESEN, TANER DEMIR, ZAYIM CEMAL ALTAY, AYHAN ÖZTÜRK, FURKAN ALGÜL, SELÇUK FEDAKARTÜRK, SEDAT DEMIREL, RIFAT YALÇIN, LEVENT GÜNHER, ORHAN MEYDAN, SENER BAYRAKTAR, MUHAMMED BAHADIR CIVAN, MURAT TOK, MUSTAFA AYDIN, AKIN SÜSLÜ, MUSTAFA YILMAZ, MUHAMMET GÖKTAS, HALIL ARKIN, YILMAZ AÇIKGÖZ, YILMAZ VERIM, KORAY KOS, AZIZ SIMSEK, YAMAÇ ÖZGÜLBAS, GANI ARSLAN, HASAN KARATEKE, ÇAGRI BAYRAKTAR
    2.ikinciye katilanlar
    SENER BAYRAKTAR, Akin SÜSLÜ, ARSLAN ALGÜL, DOGA YAMAÇ ÖZGÜLBAS, FARUK KONUK, KORAY KOS, TANER DEMIR, TÖREHAN SIMSEK, TUGCAN ISTIM, VEYSI BAYAT, YILMAZ VERIM, ZAYIM CEMAL ALTAY, HÜSEYIN ILHAN, ADEM HASGÜL, CIHAT SAN, RASIM KUSÇU, KUBILAY ERTÜRK, ENGIN GÖKAY, SEDAT DEMIREL, AYHAN ÖZTÜRK, RASIM ESEN, FURKAN ALGÜL, DENIZ GÖK, ENGIN ALTOP, SELAHATTIN ASMALI, MEHMET TÜLÜOGLU, ONUR KAYA, ÖZDEN ALBAMYA, SEFA SINAN ÖNEM, BURAK KEPTIG, CUMHUR DURMAZ, ERSEL ÖZKAN, UGUR ÇIÇEK, MURAT ATALAY, YÜKSEL DEGER, ERKAN, ERTEM, BAHADIR, ERDOGAN, SEMIH, DEMIR, OSMAN, MIHÇIOKUR, SELÇUK, KARADUMAN, OSMAN, OGRAK, MURAT, ATALAY, MUSTAFA, TURA, ONUR, KAYA, OSMAN, GENEL, OSMAN, MIHÇIOKUR, OSMAN, OGRAK, ÖMER, TEKIN, ÖZDEN, ALBAMYA, ÖZGÜR, SEN, RASIM, ESEN, RASIM, KUSÇU, RIDVAN, MEKIK, RIFAT, YALÇIN, SEDAT, DEMIREL, SEFA, SINAN, ÖNEM, SELAHATTIN, ASMALI, SELÇUK, KARADUMAN, SEMIH, DEMIR, SEMIH, YASAYANLAR, SONER, KARAMAN, SAHIN, SIK, SENER, BAYRAKTAR, TAHIR, HACIHASAN, TAMER, YIGIT, TANER, DEMIR, TOLGA, INAN, TOLGA, YILDIRIM, TÖREHAN, SIMSEK, TUGCAN, ISTIM, TUGRUL, YILMAZ, UGUR, ÇIÇEK, UGUR, SANAL, VEYSEL, NARIN, YILMAZ, VERIM, YUSUF, ALAY, ZAYIM, CEMAL, ALTAY,
    3.ucuncuye katilanlar
    DENIZ GÖK ALICAN GUNEY KANEPECI ERDAL CAKIR ANIL ONGAN RIDVAN MEKIK LEVENT KOCA BIRSEN DURAN TAHIR HACIHASAN HASAN DÖKMETEPELIOGLU MUSTAFA SIMSEK ABDULLAH TURHAN FERDAL ÜNES TOLGA YILDIRIM TANER DEMIR ZAYIM CEMAL ALTAY FARUK ESEN HÜSEYIN ILHAN SEDAT DEMIREL FURKAN ALGÜL MUSTAFA SAVAS KIROGLU YILDIRIM IZLI NIYAZI ALSANCAK CEMALETTIN EROLAN MUHAMMET GÖKTAS YURDAER ETIKE OLGU TAYLAN GÜVEN EREN KIZILTUG YUSUF ALAY ÖMER TEKIN UGUR SANAL SONER KARAMAN ELIF KURUKÜTÜK EROL DEMIRTAS AHMET KAYA ISMAIL AVCI OSMAN ÖZCAN HIKMET BIRDEMIR SAHIN SIK YAHYA BÖYÜK OSMAN GENEL TAMER YIGIT HIKMET SABANCI BIROL UTKU TEMUR UGUR ÇIÇEK ISMET MERT KARA MEHMET GÖKHAN ÇAGLAYAN ATA SUNAY ENGIN ALTOP TUGRUL YILMAZ HÜSEYIN KIRISÇI TOLGA INAN HAVA ÜNAL SAIT ÖZGÜNER ILKNUR ÖCAL CUMHUR DURMAZ MUHARREM BIRDOGAN

2015 2.TANDEM SKK yalanlar üstüne
    Moderatör: Moderatör Ekibi 39 mesaj ? 1 2 Sonraki

Konuyu başlatan enginaltop Mesajlar: 77 Kayıt: 13.07.2010, 22:49 Ad Soyad: Engin Altop Konum: Bursa : Durum: Çevrimdışı
    Mesajgönderen enginaltop » 1 ay 3 hafta önce (07.08.2015, 07:33)
    ben bursa da 10 yıldır yamaç paraşütü yapıp 4 yıldır tandem uçuyorum Marmara bölgesindeki en iyi mesafe uçuşlarını yaptım en iyi irtifa rekorunu kırdım +55 +70 +105 km uçuşlarım var tüm gps kayıtları videoları mevcuttur İnönü de düzenlenen 2015 2. tandem skk ya katıldım şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki bu kursta adam kayırmalar hak etmediği halde t2 alanlar hak ettiği halde alamayanlar olmuştur kursun en başından başlayacak olursak yazılı sınavda 98 puan almama rağmen cevap anahtarında yaptıkları yanlışı fark ettikleri halde normalde 75 yeterli fakat 94 puanla keyfi bir şekilde sözlüye bırakıldım sebebi yedek paraşüt atıldıktan sonra ipler lastiklerden ayrılır yedek mum şeklini alır ibaresi yazmamışım diye bir çok kişide böyle yazmadığı halde sorun olmadı oradan şüpelenmeye başladım moralim çok bozuldu malum şahsın istediğide de buydu bunu atlattıktan sonra ilk uçuşlar başladı ilk birifingimi verirken kalkış var diye kamera tek diye birifingimi yarıda kestiler ve tekrar yarıda başladılar neden baştan almıyorsunuz deyince göze battım oysa orada yanlış eksik birifink verip de 3 kez tekrar yaptıkları torpili insanlar oldu ben bunu gözlerimle gördüm birifink verirken yolcunun gözlerine bakmıyormuşum denildi orada Türkçe konuşmayı bilmeyen şahsın birifingini beğenirler kalkışta asist istemenizi pek doğru bulmuyorum dedendi ve ters kanat çekilebilecek havada düz çekmenizi de pek doğru bulmuyoruz dedi ben toplamda 8 uçuş yaptım böyle söyledi diye tüm kalkışlarımı ters yaptım 1 kere bile ikilemedim tüm kalkışlarımı birde bir ters yaptım insanlar asist alırken ben almadım sürüklenmedim yolcuyu düşürmedim sert indirmedim riske atmadım inişlerim de çok güzel oldu hedefede tam isabet indiklerim oldu fakat 2. toplantıda tek tek insanların hatalarını ve başarılarını söylerken bana kalkışta acelecisin dendi buna pilot olarak ben karar veririm uygun gördüğümde kalkışımı yaparım dedim göze battım ben güzel bir şekilde kalktımmı siz ona bakın gözümün üstünde kaş var deseler daha iyiydi peki dedim hedefe inenleri tek tek söylüyorsun beni neden söylemiyorsun hocam dedim buraya yazılmamış dedi hep yalan çünkü kendini beni bırakmaya programlamış kursun 8. günü 10-15 kişilik bir gurup b tepesinde İnönü yerleşimin üstünde yelken uçuşu yapıyordu kursun ilk gününde haftanın tek günü soldan çift günü sağdan termik dönülecek dendi bu diğer pilotlarla havada çakışmamak için güvenlik açısından doğru bir karar fakat aradan 8 gün geçti ve bir dahada hatırlatılmadı b tepesi yelken bandının daha başında iken tepe üstü 130 metrede iken ve bana en yakın paraşütle aramda 1 km var iken 1 tur soldan termik döndüm diye inişe çağrıldım durumu anlattım sol yada sağ unuttum dedim ve bana en yakın paraşüt 1km uzakta dedim kimsenin güvenliğini riske atmadım gps kaydım var incele dedim uzaktan algı yanılmasındasın hocam dedim kimsenin güvenliğini riske atmadım dedim yemin ettim ama dediğim gibi bırakmak için en başından bahane arıyordu size sunacakları bahane bu fakat tüm bunları kanıtlaya bilirim gps kaydı ve fotoları mevcut face de paylaştım iddalarını rahat bir şekilde çürütürüm onlar önce yanlış bağlantı yapıp ölüm tehlikesi atlatıp t2 verdiklerine baksınlar kanat çekmeyi bilmeyen yolcuyu sert bir şekilde yere çakan daha kulak kapamayı bilmeyen trimin ne olduğunu bilmeyen fakat adam kayırıp t2 yi verdiği insanlar oldu benim telsiz kontrolümde zeynilerden inişine yardımcı olduğum singıl uçmasını bile bilmeyen onur kaya isimli şahısa bile t2 verdi yazıklar olsun ben hayatım boyunca kimseye yalakalık yapmadım diye çok şey kaybettim ama yalakalığı iyi becerenlerde vardı aramızda birileri kendini kral ilan etmiş kimsenin sesi çıkmıyor kurum kalıcı kişiler gidicidir umarım öyle olur bu işin en sonun da basın gücümü kullanacağım.

• Re: 2015 2.TANDEM SKK yalanlar üstüne
    ramis8777 Mesajlar: 1Kayıt: 08.10.2015, 07:19Ad Soyad: ramis ak Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    •Alıntı •
    Mesajgönderen ramis8777 » 1 saat 16 dakika önce (08.10.2015, 22:20)

arkadaşlar engin altop son derece iyi bir insandır ve çok iyi bir pilottur ticari face sayfasında 9bin takipçisi vardır ve tek bir olumsuz yorumu yoktur bursa türkiyenin 4. büyük şehiri ve 2.5milyon insan yaşamaktadır ve bursada yamaç paraşütü denince engin altop herkes tarafından bilinir defalarca ulusal kanallarda ve gazetelerde haber oldu adam kendi reklamını basını kullanarak bedavadan yapıyor bunun nesi kötü ona mega roman diyen arkadaş bence sen kıskançlıktan çatlıyorsun.

Başa dön
    Moderatör: Moderatör Ekibi Cevapla •Yazıcı görüntüsü Ara Gelişmiş arama 53 mesaj •Önceki •1 •2 •3
    cangunes Mesajlar: 36Kayıt: 08.07.2015, 11:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    Re: •Alıntı • Mesajgönderen cangunes » 2 hafta 1 gün önce (06.10.2015, 14:03)

Gulmekten oldum yahu, foruma girdigim gundenberi moralim bozuktu, bu postayi gorunce gulmekten kirildim :)
    siz beni guldurdunuzya Allah`ta sizi guldursun ne diyeyim :) . nedemek israil gibisin :) , bana da mossat ajani lazimdi bitane :) falan yani :)
    mevluthocayi`da enginaltop`uda hic tanimam ama iyi insanlara benziyorlar. bukadar biribirinize tas atmayin
    sayin kadir ulutaş006, bu arada ozel mesajlarinizi bi kontrol ederseniz, sizinle gorusmek istiyordum

kadir ulutaş006 yazdı:iBRAHİM ALTİN pilotluktan sonra avukatligadami başladın :) kuranima israil gibisin burda insanları ezerkene sesin cikmuyor ezenlere laf söyleyince durun siz kardessiniz evlenemezsiniz diyen insan gibi çıkıyorsunuz ortalığa ben seninle muhattap olmak istemiyorum çünkü saygısızlık yapmak istemiyorum cektigin filmi çok sevdim hatta aklıma gelmişken bir kere daha izleyeyim yanıma uğrarsan imzalı fotoğrafını almak isterim genede beni tanımak istersen numaranı yaz arayim

•Share on Facebook •Share on Twitter •Share on Google+

Başa dön kadir ulutaş006 Mesajlar: 7Kayıt: 13.09.2015, 17:38Ad Soyad: Kadir UlutaşKonum: Antalya Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    Re: 2015 2.TANDEM SKK yalanlar üstüne
    •Alıntı

Mesajgönderen kadir ulutaş006 » 2 hafta 1 gün önce (06.10.2015, 15:12)

Fake hesaplarla uğraşmıyorum ciğerim

Başa dön cangunes Mesajlar: 36Kayıt: 08.07.2015, 11:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    •Alıntı

Mesajgönderen cangunes » 2 hafta 1 gün önce (06.10.2015, 15:29)

fake degil. daha yamacparasutune baslayamadim bile, baslayamadigim icin arastirdim ve sizi buldum
    lutfen cevap verin, ozelden goruselim

kadir ulutaş006 yazdı:Fake hesaplarla uğraşmıyorum ciğerim

Başa dönen ginaltop Mesajlar: 78Kayıt: 14.07.2010, 01:49Ad Soyad: Engin AltopKonum: Bursa: 100+ Club Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    •Alıntı

Mesajgönderen enginaltop » 2 hafta 11 saat önce (07.10.2015, 22:37)
    kadir ulutaş sen kimsin belli değil sen adam olsan sahte hesap açmassın belliki benden ödün patlıyor korkuyorsun ben hayaletlerle konuşmam.

Başa dön Kullanıcı avatarı Kerim Mesajlar: 73Kayıt: 26.06.2008, 15:51Ad Soyad: Kerim FidanKonum: İstanbul Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:
    Re:
    •Alıntı

Mesajgönderen Kerim » 1 hafta 5 gün önce (10.10.2015, 05:48)
    emrahdemirkol16 yazdı: Peygamber Efendimiz (s.a) bana bir harf ogretenin kirk yil kolesi olurum

Bu söz Peygamberimiz sallahualeyhivesellem e ait değil Hz.Ali ye aittir.
    öyle zamanlar vardir ki nereye gittiğin önemli degildir ; tek önemli olan kimlerle gittiğindir...

Başa dön cangunes Mesajlar: 36Kayıt: 08.07.2015, 11:06Ad Soyad: Can GunesKonum: Ankara Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

Re: t2 kursu
    •Alıntı

Mesajgönderen cangunes » 1 gün 12 saat önce (20.10.2015, 22:07)

96 puan ile girdiğiniz sertifikasyondan en düşük notu aldınız Mustafa Aydın, dogrumu, eğer siz o iseniz ve her ne Hikmetse o sınavda hiç kalan olmamış. Tebrik ederim. Belgesini gostermeme gerek yok, sizde vardır. Belge bende cok ama hersey belge ile cozulmuyor

Şu bahsettiğiniz; Kursları Arka Arkaya geçen Kız arkadaşlarımızı çok merak ettim? tanımak isterdim
    Beceriksiz dediğiniz. neye göre? hangi davranışa göre? tartışmak gerekir
    "Nenelerimizin Bile Artik Yamaçparaşütü ile Uçabileceğini Kabul Etmek Zorundayız" (Alıntıdır). Bu durumda nenelerimiz bile uçurabilirse; BECERIKSIZ diye kavram otomatikmen ortadan kalkmaktadır
    Ayrıca yazdıklarınız oldukça ilginç ve üslubunuz oldukça sert. gerçekten eğitmenseniz, bu kadar sözün üstüne; siz hocam olsaydınız, bende ogrenciniz olsam bu kadar lafın altında kalacağıma gider sertifikamı atv anahaberlerde yırtardım, herkes görsün diye...

Forumlar fikirlerin özgürce söylendiği demokratik ortamlardır. eğer biri konuşup ötekiler sadece teşekkür ederse bu forum olmaktan çıkar anca panel olur
    Öğrenciler herşeyi kendi arasında konuşur paylaşır, öğretmen olduğunuz için bunu pek bilmezsiniz.
    Mesela bir Kız arkadaşımız kayrılıp fazladan 1kağıt aldığında anında haberimiz olur. Görmüyoruz duymuyoruz sanıyorsunuz ama aldanıyorsunuz.

Maaşları 1 gün ödenmeyince bütün hocalar bile ayağa kalktı bilmiyormusunuz. Acaba Maaşlar 1kaç Ay Ödenmeseydi ne olurdu
    Bizler öğretmenlerimize destek çıkıp merkeze baskı yaptık maaşları ödensin diye, hiçbiriniz Görmüyorsunuz. Değerimizi bilen yok! İlla reklammı yapmamız lazım
    . Bu durumda Haksızlığa uğrayan bir öğrenci olursa bırakında ağzını açsın Konuşsun. Susturmayın. suspus olmak iyi birşey değildir, ukalalık yapmasın yeter, tekrar değerlendirirsiniz bukadar basit

Dilegimiz, gerçekten egitimci iseniz sizde biraz destek olun, bize yeteri sayıda kurs açılsın, hersey para demek degildir, biraz da Gönüllülük esastır, birazda fedakarlık yapmanız lazım
    Öğrencileri Kişisel Menfaat ve Sebeplerle Ötelemeyin Berilemeyin. öğrenci velinimettir sizler için, öğrencileri azarlama, begenmediğin öğrencin seni sevindirir; 'kör sandığın bıçak gün gelir keser' misali
    Ayrıca size soracaklarım ve danışacaklarım olacaktı. daha çok söyleyeceğim söz var ama buraya bahsedersem kıyamet kopar
    Sizinle özel mesaj yoluyla görüşebilirmiyiz

paraglider_61 yazdı:Selam arkadaşlar yorumları okuyorum, değerlendirmiyorum, yorum yapmak istemedim ama dayanamadım. THK hocalarına laf atanlar. önce kendilerine bakıp kendilerine değerlendirebilecek seviyede olup olmadığına baksınlar. arka arkaya kursa gidipte, daha dün uçuşa başlayan kız çocukları bile t2 sertifikasını hak ederken kendilerinin alamamaları, acaba Thk hocalarının insan kayırması mı yoksa, kendi beceriksizliğimi.?

İnsan kayırma neye göre kime göre yapıldı. ne yapıldı. kim kaydırıldı. belgeli bir şekilde ispatlansın. bok atmak kolay ama o lekeyi temizlemek kolay olmuyor.

Hak hukuk diyenler; siz çok adilmisiniz? ben konuşmaya başlarsaam belgeli konuşurum. önce kendinizi temizleyin.
    THK nın ve hocalarının adaletine inanmayanlar, Thk sertifikası kullanmasınlar. zaten kedilerie sertifika veriyorlar ;)

Başa dön Kullanıcı avatarı paraglider_61 Mesajlar: 29Kayıt: 27.05.2005, 12:38Ad Soyad: Mustafa AydınKonum: Trabzonİletişim: İletişim paraglider_61 Web sitesi Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

•Alıntı

Mesajgönderen paraglider_61 » 15 saat 15 dakika önce (21.10.2015, 18:58)

Sn güneş ben Mustafa Aydın'ım benim kim olduğumu camianın büyük kısmı bilir. Sen kimsin kendini tanıtır mısın. O sınavdan en düşük puanı ben aldığımı nereden çıkardın. Bir şeyi iddaa ediyorsan belgesini de ortaya koymalısın. Yok koymuyorsan ****lik yapmanın luzümü yok. Tartışma açıp ortalığı germeye gerek yok. Gerek var diyorsan 05323179591 numaram beni araybilirsiniz. Böyle mahalle kadınları muhabbeti yapıpda bu sporu ayağa düşürmeyin. Yaptığınız sporun kuymetini bilin.

•Alıntı

Mesajgönderen cangunes » 14 saat 23 dakika önce (21.10.2015, 19:50)

Bak gene ayni tarzi yaptiniz hocam. Uslubunuz cok sert, ben elestirilerimi yaptim ve onerilerde bulundum, bunda kizacak birsey yok.
    Ozel`den goruselim olurmu
    hepsini ortaya koyarim, ayrica Hoca oldugunuz icin saygi duyuyorum. ancak burada olmaz
    daha yamaca baslayamamis biri olarak beni taniyamazsiniz dogal olarak. Ben de sizi tanimiyorum
    civciv kalimeru hakkimizi aramaya calsiyoruz, bana yardimci olacaginizi umit ediyorum, herseyi sana anlatirim,
    ozelden gorusursek iyi olur, ozel mesajlarinizi kontrol edin
    paraglider_61 yazdı:Sn güneş ben Mustafa Aydın'ım benim kim olduğumu camianın büyük kısmı bilir. Sen kimsin kendini tanıtır mısın. O sınavdan en düşük puanı ben aldığımı nereden çıkardın. Bir şeyi iddaa ediyorsan belgesini de ortaya koymalısın. Yok koymuyorsan ****lik yapmanın luzümü yok. Tartışma açıp ortalığı germeye gerek yok. Gerek var diyorsan 05323179591 numaram beni araybilirsiniz. Böyle mahalle kadınları muhabbeti yapıpda bu sporu ayağa düşürmeyin. Yaptığınız sporun kuymetini bilin.

Başa dön Kullanıcı avatarı paraglider_61 Mesajlar: 29Kayıt: 27.05.2005, 12:38Ad Soyad: Mustafa AydınKonum: Trabzonİletişim: İletişim paraglider_61 Web sitesi Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

•Alıntı

Mesajgönderen paraglider_61 » 13 saat 41 dakika önce (21.10.2015, 20:32)

Açık açık buradan konuşabiliriz. Birisi hakkında iddada bulunup bunu ispatlamadan neyin uslübundan bahsediyorsun. Varsa bir iddaan erkekçe ispatla. İspatlayamıyorsan uzatma kapat konuyu. Zoruna gidiyorsa ara konuşalım, numaram orada

•Alıntı • Mesajgönderen cangunes » 13 saat 14 dakika önce (21.10.2015, 20:59)

Tamamdir ozelden gonderdim hocam. zaten gecmissiniz, sorun yok. yalniz siz hocasiniz, size soracaklarim olacakti, donus yaparsaniz sevinirim
    ayin 10undan 10una kontor yukleyebildigim icin telefonla ozaman ararim hocam, para cok gittigi icin interneti bile emanet kullaniyorum, simdi ozelden bi goruselim
    paraglider_61 yazdı:Açık açık buradan konuşabiliriz. Birisi hakkında iddada bulunup bunu ispatlamadan neyin uslübundan bahsediyorsun. Varsa bir iddaan erkekçe ispatla. İspatlayamıyorsan uzatma kapat konuyu. Zoruna gidiyorsa ara konuşalım, numaram orada

Başa dön Kullanıcı avatarı unforg Mesajlar: 172Kayıt: 03.03.2010, 23:53Ad Soyad: Uğur BaytaşKonum: Bursa: 50+ Club Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

Re: t2 kursu
    •Alıntı

Mesajgönderen unforg » 10 saat 3 dakika önce (22.10.2015, 00:10)
    paraglider_61 yazdı:Selam arkadaşlar yorumları okuyorum, değerlendirmiyorum, yorum yapmak istemedim ama dayanamadım. THK hocalarına laf atanlar. önce kendilerine bakıp kendilerine değerlendirebilecek seviyede olup olmadığına baksınlar. arka arkaya kursa gidipte, daha dün uçuşa başlayan kız çocukları bile t2 sertifikasını hak ederken kendilerinin alamamaları, acaba Thk hocalarının insan kayırması mı yoksa, kendi beceriksizliğimi.?

THK nın ve hocalarının adaletine inanmayanlar, Thk sertifikası kullanmasınlar. zaten kendilerie sertifika veriyorlar ;)

Merhaba Mustafa bey; Bende yazılanlara dayanamadığım için yalnızca iddanızı çürütmek adına kendi gözlemlerimle belgeli tek bir örnek söylemek istiyorum ve egerki yanlış anlamış isem doğru açıklamayı bekliyorum.
    Engin Altop alanyada gerçekleştirilen t2 kursuna başvurusu kabul görmedi ve kendisine gerekçe olarak kasksız ucus gerçekleştirdiği bundan dolayı t2 kursuna alınmayacagı söylendi (fotograf ve video çekmek için kaskı havada çıkarması dısında kasksız ucmamaktadır ) uçtu yada uçmadı konumuz bu değil bundan anlaşılan kasksız ucmak t2 kursuna alınmamak için bir sebep.
    Peki aynı thk Engin Altopu engellerken kasksız ucus gerçekleştiren diğer pilota neden t2 veriyor bu çifte standart adam kayırmak değilmidir ?
    İnşallah biri benim yanlış anladığımı Thk nın hocalarının hiçbir şekilde böyle şeyler yapmayacagını açıklarda bende burdan özür dilerim.
    Belge olarak 1 fotograf ve video gönderiyorum;
    ekleri 10014733_10153721034143750_2620499130268057193_o.jpg

•Alıntı • Mesajgönderen paraglider_61 » 26 dakika 54 saniye önce (22.10.2015, 09:47)

selam Uğur bey; bir siz eksıktınız. bu işi sidik yarışına çevirmede bayragı sen devraldın herhalde, abicim ınsanların eksıklerını yanlışlarını aramaya kalktın mı bu camıa da adam kalmayacak kadar azalır. böyle fotoğraflar videolar paylaşıp bok atmak cok kolay, eger kask mevzu ise engin beyın facebook resımlerın e bakarsan orada orada cok eksık var sayabılırım sıze. amaç insanlara çamur atmak degıl daha ıyı bişeyleri yapabilmek. ama nedense birileri çıkıp bu sporu ayağa düşürmek için mücadele verıyor. yaptğımız bu sporun kalitesini yükselmtmekten ziyade, insanları nasıl egale ederim onun derdınde herkes. her şehirde böyle insanlar var. benım amacımda bu tarz insanalrı deşifre edip ne olduklarını insanlara göstermek. kardeşim şuna inanki, hiçbir ard niyetim yok, tamamen bu sporun daha kaliteli bir şekilde yapılması için mücadele ediyorum. bu mücadeleden de vazgeçmem... Eger bişeyleri savunuyrosamda doğru olduğuna inandığım için savunuyorum. Bırakalım insanlara çamur atmayı, birlik beraberlik içinde daha iyi bir şekilde nasıl yapabiliriz onun mücadelesini verelim. aynı camianın içinde aynı havayı soluyoruz. biz birbirimizi desteklemedikçe, kimseden destek alamayız. bu kunularda burada kapansın lütfennnnn....

Başa dön kiki Mesajlar: 1Kayıt: 22.10.2015, 09:47Ad Soyad: yamaç paraşüt Durum: Çevrimdışı Pilot Menüsü:

•Alıntı • Mesajgönderen kiki » 21 dakika 46 saniye önce (22.10.2015, 09:52)
    ergen kızlar gibi şikayete devam... kaç yaşında adamsınız hiç mi utanmanız yok? ben kurum hocası olsaydım size t2 vermeyi bırak p5 vermezdim. utanın azcık, ayıp...
    Başa dön

• sen mustafa aydin; o zavalli cocuk sana telefon acmis, kurs icin, Sen safi bagirmis ve kufur etmissin. Sen nasil bir hocasin oncelikle nasil bir insansin, utanmiyormusun yaptigindan
    kayiranlarda kayrilanlarda ortada
    EGLENIYORLAR ORADA BURADA BILMIYORMUSUN, HIC UMURLARINDA DEGIL, NE GEREGI VAR SANA ISPATINIDAMI GONDEREYIM
    hangi hocanin nasil girdigini nasil ciktigini ne yaptigini bana saydirma
    Engin Altop hakkini aramakla yapilmasi gereken en dogru hareketi yapmistir. iyi pilot hakkini arar, bu iyi bir pilotun gorevidir, yp cinin en onemli ana maddesidir.
    Ayrica Engin Bey, rekorlar kirmis, buyuk emekler sarfetmis, ucretsiz ucuslar yaptirmis ve yine ihtiyaci olana ucuslarina karsiliksiz yardim etmistir, is vermistir insanlara
    Abdullah Yildiz gibi bir fenomene kafa tutabilmistir yarismalarda
    Engin Bey Televizyonlarda ve gazetelerde manset oldugu icin cekememekteler ve megaloman deyip kiskanmaktadirlar
    Bu olaylar yetmemis gibi bu sene Kilicdaroglu'nun yegenini kovmuslar yp okulundan.
    Bu sene Engin Bey gibi birkac kisiye haksizlik yapilmis olup, bu insanlarin kusturulmeden haksisliklarinin giderilmesi gerekir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.