Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağustosun son haftası bizde takipteyiz güzel kampanyalar olur inşallah :)
  • 2014 yılında ilk otel tatilimi limak atlantiste gerçekleştirdim, bu sene de erken rezervasyonla halletmek istiyorum bu işi.
    ilk tatili atlantiste yapmam sebebiyle de benim için bir ölçü oldu burası.
    atlantisi Club Calimera Serra Palace ve Annabella Diamond Spa&Hotel ile ayrı ayrı değerlendirebilecek arkadaşlar var mıdır?
    fiyat olarak Calimera %25 daha ucuz ve Annabella'nın da %35 daha ucuz olacağını tahmin ediyorum o yüzden fiyat performans olarak da değerlendirilebilirse minnettar olurum, ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

otellerin linkleri

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297961-d3962469-Reviews-Annabella_Diamond_Spa_Hotel-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297967-d665135-Reviews-Club_Calimera_Serra_Palace-Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

• eSage kullanıcısına yanıt
    Bide senden dinleyelim limak atlantise gitmek istiyorum bende sence erken rezervasyonda fiyatlar nasil olur bonubonu karistirmasak 22 temmuz la 28 temmuz arasi 2kisi birde 3 yasinda oglum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuji_Yamazaki -- 11 Kasım 2014; 2:00:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öne çıkan özelliklerinin tekrar altını çizmek gerekirse;

- ben burada hayır cevabı ile karşılaşmadım, ne zaman bir taleple, başka mekan veya işletmeden kalan alışkanlıkla kavga etmek üzere yumruklarım ve dişlerim sıkılı bir şekilde gitsem, hemen yardımcı olalım cevapları ile yelkenleri suya indiriyordum.

- aile ve çocuk dostu, çocuklarla ilgilenen animasyon ekibinin hanım üyeleri çok sıcakkanlı ve bütün çocuklarla en iyi şekilde ilgileniyorlar . bizim kızımızla yakından ilgilenen melissa a.k.a "pinky" ve ekibe yeni katılan şule'ye buradan tekrar teşekkürler.

- yemekler ve yemeklerde kullanılan malzemeler kesinlikle en iyi kalitede, bunları yemek yemeyi seven ve bir çok mekanda yemek denemiş bir gaziantepli olarak söylediğim not edilirse daha bir anlamlı olur sanıyorum. ara ikramlarda verilen pizza, et döner ve hamburger çok güzeldi. bizim gibi ikinci üçüncü günde keşfetmeyin diye söylüyorum sahilin hemen gerisinde içecek bar ve fast food
    kısmı var kesinlikle deneyin.

- havuzlar ve aqua park edevatı eh işte.
    -denizi pek sevemedik bunda tabii ki de mayıs sonu henüz ısınmayan havaların da etkisi vardı lakin denizi mersinin denizi ile kıyasladığım bilinsin. söylediklerim deniz kötü anlamında değil, daha iyileri var anlamındadır.
    -animasyonlar bizi tatmin etti, ilk gün samba mania isimli bir grup latin amerika dansları yaptı, ikinci gün dervish isimli bir grup semazendir, kafkas dansıdır, kendilerince mistik şaman dansıdır yaptılar, sonra otelin kendi animasyon ekibi bi gece mamma mia muzikalini sonraki gece zorro muzikalini canlandırdılar. fena değillerdi. ama denildiği gibi daha iyileri vardır.

kendinizi sıcak samimi bir ortamda bulacaksınız, tavsiye olunur hizmet kalitesiyle öne çıkan bir otel.

• 2015 için erken rezervasyon Setur'da ne zaman açılır, belli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

http://www.turizmdebusabah.com/haberler/jolly-tur-erken-rezervasyon-zilini-caldi-2015-hedefini-yuzde-25-buyume-olarak-acikladi-70743.html

Jolly Tur 17 Kasım'da başlayacakmış Erken Rezervasyona arkadaşlar...

Bu iyi bir haber. Fiyatları merakla bekliyoruz...

• En Ucuz Uçak Bileti
    MissBilet.com üzerinden uçak bileti aramalarınızda yurtiçi ve yurtdışı diye ayrı ayrı aramanıza gerek yok. MissBilet.com yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerinin satışlarını tek bir arama formundan yaptırtarak sizlere aramada ve listelemede kolaylıklar sunuyor.
    MissBilet.com yurtiçi havayollarından; Türk Hava Yolları, AnadoluJet, SunExpress, AtlasJet ve BoraJet havayollarının uçak biletlerini karşılaştırmalı olarak tek bir noktadan satıyor. Yurtdışı uçak bileti ile ilgili 400 ün üzerinde havayolunun online yurtdışı uçak biletlerinin satışını yapıyor.
    En Ucuz Yurtdışı uçak bileti
    Yurtdışı uçuşlarınızda 10 lar ca alternatif uçuş ve fiyat seçeneği ile seyahatiniz için yurtdışı uçak bileti alternatifleri üretir. Dünyanın en büyük havayolu şirketleri başta olmak üzere; ; Turkish Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Air France-KLM, American Airlines, Lufthansa, International Airlines Group, Turkish Airlines, Air China, Qantas, Air Canada, Ryanair, Air Berlin, US Airways, China Eastern Airlines, EasyJet, China , outhern Airlines, Austrian Airlines, SAS, Korean Air, Norwegian Air Shuttle, Emirates Airline, Southwest Airlines, AviancaTaca, Japan Airlines, Asiana Airlines, LAN Airlines gibi 400 ün üzerinde havayolu şirketinin ucuz yurtdışı uçak biletleri MissBilet.com

• 23 Mayısta düğünüm var ve bir hafta yurt dışı yada yurt içi ege tarafı balayı planım var. Deniz ağırlıklı bir tatil düşünüyorum ve sizlerinde önerilerine açığım.
  • Uzak bir duyum ama Bonubon bu yıl farklı bir kampanya peşinde imiş. Geçen yıl olan bazı iptaller ve şikayetvar da çıkan yorumlardan sonra değişik bir kampanyaya gidebilirler duyumu var. Bende takipteyim tabiki de, geçen yıl yetişemedik bu yıl belki yetişiriz.
  • Neşeli tur diye bir tur var, bu tur hakkında fikri olan varmı, biraz önce gördüm, fransa brüksel turu var fırsatlarda, haziran ayı için bir hesap yaptım 8 gün 7 gece için, vize hariç iki kişi tüm vergiler ıvır zıvırlar dahil 2730TL yi buldu. Bilemedim iyi mi kötü mü. Firma fırsatta 600TL demiş ama ayrıntılarında bir sürü ekstra var, yok otel vergisi, yok alan vergisi, yok ek ödeme, yok tarihe göre ek ödeme, derken rakam 2700 TL yi buluyor.
  • 2015 erken rezervasyon fiyatları açıklanmaya başlanmış..

http://www.mngturizm.com/yurtici-otelleri/erken-rezervasyon-otelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 16 Kasım 2014; 21:45:34 >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    fiyatlar aşırı yüksek hatta erken rezervasyonla alakası bile yok, sezon da alsam da bu fiyata zaten alabiliyorum.
    örnek. limak için yazdıkları indirimli fiyat.
    Standart Oda2 Yetişkin Ultra Herşey Dahil
    10.06.2015 Giriş - 17.06.2015 Çıkış
    2 Yetişkin 3.581 TL

• mng'ye bak bu fiyatlar erken rezervasyon fiyatları ise.....
  • Bu fiyatlar sezon fiyatlarından bile pahalı?
    Anlaşılan bu senede Tur şirketlerinden bir şey beklememek gerek.
    Fırsat sitelerinin eline kaldık yine, yaparsa bankalarda bir güzellik yapabilir.
  • cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Aynen nasil bir erken rezervasyon 22.07.2015 _ 28.07.2015 arasi 2 kisi birde 3 yasinda cocuk 4250 tl cikardi

• ETS şirketi de çarşamba günü başlayacakmış Erken Rezervasyona...Bir avm içindeki acentaya sordum,o söyledi...
  • erken rezervasyon eskidendi. şimdi tek avantajı yer kalmama sorununu gidermesi. yoksa fiyatlarda ciddi bir yükselme olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

ETS şirketi de çarşamba günü başlayacakmış Erken Rezervasyona...Bir avm içindeki acentaya sordum,o söyledi...

ramada resort kuşadası umarım ucuz olur kayıncoyla gıtme planımız var
  • jolly tur dediği gibi başlatmış erken rezervasyonları ama pahalı gibi ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.