Şimdi Ara

2015 YGS MATEMATİK SORULARININ TAMAMI! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
36
Favori
79.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C00Luck

Sorunlu musunuz, gecen sene de paylasilmisti ayni sekilde , dershane hocalari sinava girip ezberliyolar

Soruları ezberleyip yazmak ayrı. Bu sene sızdırılan sorular bir kağıtta deneme sınavındaki gibi tek bir nokta hatasız sızdırıldı.
  • ...
  • OSYM bize ThugLife çekti
    "Emeğiniz emanetimiz"
  • Rengi bile aynı virgülü noktası aynı sorunlu falan değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene de aynı şekilde paylaşıldı sorular herkes bir yerlere ekledi etti buldu aynı bu şekil toparlandı sorular. bir 95li olarak mezundan kazandım geçen sene ve ben bile hiçbir bit yeniği aramadım. bu 97lilerde birşey var anlamadım her şeyde bir şey arıyorlar. lan adamlar ezberlemiş toparlamışlar işte. ilk defa bu sene bu kadar tantana yapıldı. geçen sene de bu senekiyle aynı fotoğraflar paylasıldı kimse çıt bile çıkarmamıştı.
  • OSYM bize ThugLife çekti
    “Emeğiniz emanetimiz"

• Kuru üzüm incir sorusu çözümü ne ayak ??

Kuru Ağırlık Yaş Ağırlıktan nasıl daha ağır olabiliyor ?
  • Tamami yok burada...

• Rashta kullanıcısına yanıt
    Hani 8 i ya bide tamami diyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

geçen sene de aynı şekilde paylaşıldı sorular herkes bir yerlere ekledi etti buldu aynı bu şekil toparlandı sorular. bir 95li olarak mezundan kazandım geçen sene ve ben bile hiçbir bit yeniği aramadım. bu 97lilerde birşey var anlamadım her şeyde bir şey arıyorlar. lan adamlar ezberlemiş toparlamışlar işte. ilk defa bu sene bu kadar tantana yapıldı. geçen sene de bu senekiyle aynı fotoğraflar paylasıldı kimse çıt bile çıkarmamıştı.

Soruların tamamını BİR kişi, noktalama işaretlerine varana kadar ezberledi ve biz hakkımı aramayacağız.

TAMAM.
  • Ya şu rasyonel sayısı olan soruyu hatırlayan var mı

• Maalesef taratılmış 35. soruya bakarsınız orantısızlık var. Ben de sınavda dedim bu ösym dikkat etmiştir orantılı çizmiştir diyerek çok mantıklı salladım. Ama orantısız çizmişler. (Çizmeyide mi biz öğretek ?)
  • Geçen sene de aynı şekilde sorular yayınlanmıştı herkes print edip çözmüştü sınavdan çıktığımda mat sorularının yarısını sadece ben hatırlıyordum zaten, ondan önce de üç arkadaş kafa kafaya verip 40 soruyu da çıkartmıştık. Facebook'ta ünlü olmak için yazanlara da kanmayın :) Word belgesine soruyu yazıp fotosunu çekerek ünlü olanlar da var tabi :) Çok kasmayın LYS'ye çalışın sınav iptal falan olmaz. Sınavda hakkıyla birinci olan adama sınav tekrarlanıyor deyin bakalım ne tepki verecek :) Bu ülke ne şifrelemeler gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chedjou1 -- 16 Mart 2015; 23:42:31 >
  • Çalındı mı şimdi bu sorular
  • Ohaaaaaaaaa laaan

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Sen bile soruların noktalama işaretini biliyorsan onca adam nasıl ezberleyemiyecek arkadas ne kadar abartıyosunuz . Hem bende girdim sınava o kadar abartılacak bişi yoktu aralara her zamanki gibi 5-6 tane zor soru sıkıştırmışlar sizin gibileri düşürmek için uğraşır durursunuz tüm sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidkzlr -- 17 Mart 2015; 1:04:37 >
  • Bildiğin sınavdaki kitapçığın aynısı bu yazıcıdan taratmışlar. Lanet olsun.

• Bence sızma yok bunlar daha sonra hatirlayanlar yazmış olabilir 8 soru da yok ayrica

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidkzlr

Sen bile soruların noktalama işaretini biliyorsan onca adam nasıl ezberleyemiyecek arkadas ne kadar abartıyosunuz . Hem bende girdim sınava o kadar abartılacak bişi yoktu aralara her zamanki gibi 5-6 tane zor soru sıkıştırmışlar sizin gibileri düşürmek için uğraşır durursunuz tüm sınav

tm
  • Emeklere yazik

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.