Şimdi Ara

2016 1.33 Corolla vs 2020 1.4 Egea Urban (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Corolla 1.33 0-100 değeri 12.6 saniye maksimum hız 180km/sa

fiat tipo 1.4 0-100 değeri 12.4 saniye maksimum hız 185km/sa

https://www.auto-data.net/tr/toyota-corolla-xi-e170-1.33-dual-vvt-i-100hp-18479

https://www.auto-data.net/tr/fiat-tipo-357-hatchback-1.4-95hp-36617

çok büyük bir performans farkı var. Toyota yerine Fiat alan performansı doruklarda yaşayacak.

dediğim gibi arabadan anlayan 100 beygirin anlamını nasıl gideceğini bilir. Kendine 100 beygirin yetip yetmeyeceğinin kararını verir. Markalar arası aynı performans sınıfında öyle ciddi farklar olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2016 1.33 Corolla,kardesimde 1.4 hb egea var.
    Ben pişman değilim o da egeayı niye aldım demiyor .

İkisininde artıları ve eksileri var. Mesela yağ yakma sorununu bir sene de cozebildi garanti kapsamında Sekman atildi falan. Lpg arıza ışığı yaktı sistem komple değişti garanti kapsamında Ben hiç problem yaşamadım.Kendisi yol ve motor sesi aldığı için yalıtım yaptırdı dediğine gore Corolla daha sessizmiş ben Egea için bir şey diyemiyecegim uzun deneyimim olmadı .

Egea daha güncel daha cancalı daha genc isi. İçi bence daha albenili. Corolla da halen 90 modelin kadranı var.

Bagaj Corolla da geniş egea küçük.

Yakıt olarak Corolla nispeten daha az yakıyor performans olarak farkı anlamak bence zordur. Corolla için ben memnunum 99 bg ne kadar performans verirse o kadar veriyor .alt devirlerde dahi canlı öyle çekmiyor gitmiyor diye gomulecek yani yok vs.. kriterleriniz tercihinizi belirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 29 Mayıs 2021; 23:6:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşım 1.4 egeayı tercih etti. Cuma günü kaporasını verip anlaştık. Cevap veren, yorum yapan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 30 Mayıs 2021; 18:4:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.