konya kesin manu yu çekecek arkadaşlar adım gibi eminim . buraya yazıyorum
mesajı 15:02 de attım
IspanakLord
kullanıcısına yanıt
Konya değildir o. Konya olsa duramazsin. Osmanlıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
M.City-Monaco M.City rahat alir. Real-Napoli Uefadaki Real lobisini yine yapmis yapacagini. Real yuzde yuz favori.Barcaya Uefalona diyorlar, Barcaya hakemler 1 yardim ettiyse, o kadar da herkese oluyor bunlara 10 yardim ediyor. Benfica-Dortmund;Dortmund az farkla favori. Munih-Arsenal, Arsenal favori. Son senelerin en iyi Arsenali. Munihte takim oturmamis, cok kotuler. Porto-Juve, her zaman Juve. italyanlar zayif rakibine acimaz. farkli skorlarla turlar. Bayer lever.-Atl. madrid, atl.madrid farkli skorlarla turlar. psg-barcelona, destekledigim iki takim eslesti. emeryle psgnin barcayi eleme sansi yok. Emery once nicee karsi kazansin. sevilla-l.city, ortada. sevilla turnuva takimi, l.city sampiyonlar liginde baska oynuo.
Sonraki turlar, Real-sevilla/l.city barcelona-city, dortmund-a.madrid, juve-arsenal
ondan sonraki tur,barca-a.madrid, juve-real
a.madrid sans goluyle barcayi eler ve real olmayan penaltidan 1 golle.
a.madrid-real a.madrid doksan dakika saldirir, 90.dakika ramos korner gol. real sampiyon.
realin uefada lobisi cok saglam. hep kolay alirlar bu lobiyle. Realdeki sans ve bal futbol tarihinde gorulmemis kadar buyuk.
Uefadaki real lobisi ve Real bali izin verirse, bu seneki favorim Barca/A.Madridti. Uefada da Fenerbahce final gorur.
Kjaer>Ramos Kjaerin yanina hizli bir adam koy,yaptigi faulleri hakem gormesin,defansta ramosu katlar. onun kadar gol atar mi bilmem.Ramos stoperden cok guresci.boateng 1, ramos 2 en sisirilen 2 stoper.o da pas yapiyor, bu gol atiyor. esas is defans yapmak yok. yarim yamalak ikisindede.
Napoli ile Benfica'yı harcayacaklar matmazel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme