Arkadaşlar birkaç ay önce aldığım seat leon otomobilimle her şey güzel giderken dün tümseklere girdiğimde ve engebeli yollarda camda oluşan tıkırtılar kulağımı tırmalamaya başladı.
Sorunu fark edince seat servise telefon açtım cam makarası ve cam fitilinden olabileceğini söylediler ancak 2 ay önce alınan bir araçta böyle bir sorun çıkması beni çok rahatsız etti
Videoyu atıyorum videodaki sesin benzerini engebeli yollarda yaşıyorum ve baskı uygulayınca gelen bu ses sadece bir camdan gelmiyo diğer 3 camdan geliyor.
benzer bir sorunla karşılaşan ve bu sorunu halleden var mı acaba ? Neyden kaynaklı olabilir ve servis ne yapar ?
seatci bi bak şuna
Arkadaşlar sorunun volkswagen grubu araçlarda kronik bir sorun olduğuna dair yorumlar okuyorum. Benim dışında karşılaşan veya çözen hiç yok mu buralarda ??
passatlarda da standarttır cam cıtırtıları. geçmiş olsun kronik bir sorun. bazıları vazelin sürüyor bazıları pudra sürüyor fitillere.. fitil 0 takılsa da en fazla 2 ay içinde yine aynısı oluyor. üstün alaman hediyesidir bu, gurur duyulmalı.
Avek'e konu ile ilgili servis randevusu aldım. Sonuca ulaşırsam benzer sorunu yaşayan arkadaşların çözüm bulması adına konuyu güncelleyeceğim.