Bildirim
2016 böyle bitti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler (: -
Hocam bioShock nasıldı ? -
em favoriniz hangisi oldu ? -
1984 efsanedir.Gerçekten harika bir kitap, sanırım Orwell Sosyalizmi eleştiriyordu. İçten içe bir ironi var ama. Ha bu arada büyük birader sizi gözetliyor -
Hocam BioShock Rapture Şehri'ni geçenlerde KitapYurdu'ndan alan siz miydiniz? :D -
ben foto koydum belki 3-5kişi daha koyar diye de kimse koymadı..
@gandalff
teşekkür ederim.manastarda gerçekleşen cinayetleri çözmeye çalışan karakteri anlatıyor.kalın bir kitap olduğundan arada sıkıyor. bende araya bir kitap sıkıştırmıştım. okuduktan sonrada filmini izledim. film-kitap kıyaslaması yapılmaz ama filmi güzel yapmışlar diyebilirim..
@WhiteBlackie
oyununu oynadıysanız ve sevdiyseniz okunur. denizaltı dünyasını kuranı ve nasıl kurduğunu anlatıyor genel olarak. ama çokta güzel bir roman değil..
@AnitabLake @Güneyli Kitapkolik
en favoride 1984 ve harry. ama 1984 okurken Türkiye ile fazla benzerlik kuruyorsun. romanda sadece biraz daha abartarak anlatılıyor. bahsettiğiniz ironiyi kendimizle bağdaşlaştırıyorsun..
@Lucius Julius
ben değilim de. sebebini merak ettim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X