Şimdi Ara

2016 Corsa E - 2010 Passat B6 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 yılında üniversite okurken 2.0 Tdi DSG'li bir Passata sahip arkadaşımın şanzımanı bozuldu ve kavga dövüş 10 yıl önce 12bin tl'ye komple değişimi yapılmıştı. 2012 model A4 2.0 tfsi'da arkadaşımda vardı, aşırı yağ tüketimi yüzünden 50 küsur bine (garantiden) motorunu değiştirdiler, 2014'te de benim kullandığım CC'nin motoru aynı sebepten kdv dahil 45bin tl'ye garantiden değişti, 1 yıl önce de 4bin tl faturalı şanzımanla ilgili başka bir işlem yapıldı, istersen özelden araç plakasını atayım git kontrol ettir etimesgut doğuştan. Adam 7 yaşında DSG'li 2.0 tfsi Passat alıyor, bu arabaların her yüzünü görmüşüm canım ne isterse onu söylerim, istediğim görüşü belirtirim. Alacak kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum, hayırdır bir sıkıntın var bu durumla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Orijinalden alıntı: Auhan

Öneriniz için ve mesajınız için teşekkür ederim. Araştırdım tabi ki ama inanın Highline almak isteseniz ya km'si çok yüksek ya temiz değil makul fiyat diyeceklerimiz. Temiz km'si düşük olanları da tahmin edersiniz ki şişme bir fiyat çekiliyor. 2.0 TFSI bulduğum araba hem km güzel hem temiz hem de fiyat gayet makul geldi. Şuan mondeo 2.0 ecoobost motor powershift şanzuman selective ve passat 2.0 TFSI motor DSG şanzuman Highline seçenekleri arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu ?

Dsg sikintilari cok fazla var powershift te fazla bir sorun duymadim. Mondeo nun 2.eli cok olu mesela 40-50 bine dizel oto guzel mondeo lar var.

Donanim mondeo da daha iyi diye biliyorum. Tasarim olarak passati daha cok seviyorum. Highline zorunlu mu peki comfortlara da bak istersen

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Uzun süre daha değiştirmeyeceğim için mümkün mertebe en ful olan modeli istiyorum.

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle mesajınız için teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinse ayrıca teşekkür ederim. Tabi ki sizin fikirlerinizi almak yorumlarınızı almak görüşlerinizi almak için bu konuyu açtım. Bilgi sahibi olduğunuz ortada ve yardımsever davranışınızdan dolayı da teşekkür ederim. Genel olarak çok araştırır çok takip ederim otomobilleri fakat bununla yetmiyor kullanıcı deneyimi diye bir gerçek var yani kulaktan dolma veya okuduklarımla araç hakkında sadece fikir sahibi olabilirim bilgi sahibi değil. O zaman temiz mondeo mu bakmamı önerirsiniz ?
  • quote:

quote:

Öneriniz için ve mesajınız için teşekkür ederim. Araştırdım tabi ki ama inanın Highline almak isteseniz ya km'si çok yüksek ya temiz değil makul fiyat diyeceklerimiz. Temiz km'si düşük olanları da tahmin edersiniz ki şişme bir fiyat çekiliyor. 2.0 TFSI bulduğum araba hem km güzel hem temiz hem de fiyat gayet makul geldi. Şuan mondeo 2.0 ecoobost motor powershift şanzuman selective ve passat 2.0 TFSI motor DSG şanzuman Highline seçenekleri arasında kaldım. Sizin tercihiniz ne olurdu ?

Dsg sikintilari cok fazla var powershift te fazla bir sorun duymadim. Mondeo nun 2.eli cok olu mesela 40-50 bine dizel oto guzel mondeo lar var.

Donanim mondeo da daha iyi diye biliyorum. Tasarim olarak passati daha cok seviyorum. Highline zorunlu mu peki comfortlara da bak istersen

Mondeo'nun 2.eli gerçekten kötü alım-satım kolay mı bilmiyorum ama fiyatlar nedense çok düşük diğer d sınıfı muadillerine göre.

• Hocam gerginliğe gerek yok. Herkesin fikir görüşü bilgisi vs. benim için önemli. Ve yardımcı olan ve olacak herkese teşekkür ederim ve tabi sizede. İyi Forumlar dilerim.
  • D segmentinde passat birazda insignia disinda hepsi ölu istersen onada bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auhan A kullanıcısına yanıt
    Temiz Mondeo bakın ama servis bakımlı araç olsun, neticede onlarda da her ne kadar kronik sorunu olmasa da ıslak kavrama getrag çift debriyaj şanzıman bulunuyor. Olası bir sorunda servis bakımlı araçta iyi niyet garantisi altına girersiniz. 2.0 ecoboost motor ise taş gibi makinadır, biraz fazla yakar ama sağlamdır, kaliteli ünitedir. Jaguar Xj'lerden Land rover'lara hala bir çok lüks otomobilde kullanılıyor.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Donanım olarak ve kendi hissiyatım olarak mondeo ve passattan yanayım ikisinden birisi olacak diğerlerini de inceledim eleye eleye bunlara geldim.
  • O yaşta passat'a sırf biraz gidiyor diye katlanılmaz eski araç her daim sıkıntı çıkarmaya elverişlidir. Yeni bir araç kullanıyorsunuz, kafanız rahat binmek hepsinden iyi, değiştirirseniz de 2-3 yaşında c segmenti araçlara bakmanız daha doğru olabilir. 80-85.000 liralara 1.8 Audi a5'ler dolu ancak gel gelelim ne kadar lüks olursa olsun eski aracın sorun çıkardığını görmüş biri olarak, 2-3 yaşında yeni sayılacak bir c segmenti aracı tercih ederim.

İlla ki aklınızda bu araçlar varsa da hiç değilse bir üst kasaya çıkıp 1.4 tsi da bakılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

2007 yılında üniversite okurken 2.0 Tdi DSG'li bir Passata sahip arkadaşımın şanzımanı bozuldu ve kavga dövüş 10 yıl önce 12bin tl'ye komple değişimi yapılmıştı. 2012 model A4 2.0 tfsi'da arkadaşımda vardı, aşırı yağ tüketimi yüzünden 50 küsur bine (garantiden) motorunu değiştirdiler, 2014'te de benim kullandığım CC'nin motoru aynı sebepten kdv dahil 45bin tl'ye garantiden değişti, 1 yıl önce de 4bin tl faturalı şanzımanla ilgili başka bir işlem yapıldı, istersen özelden araç plakasını atayım git kontrol ettir etimesgut doğuştan. Adam 7 yaşında DSG'li 2.0 tfsi Passat alıyor, bu arabaların her yüzünü görmüşüm canım ne isterse onu söylerim, istediğim görüşü belirtirim. Alacak kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum, hayırdır bir sıkıntın var bu durumla ilgili?

Tercih etmeyebilirsin saygi duyarim zevkler renkler dusunceler farklidir ama kalkipta parayi sokaktan bulmadım dersen bu araci alan adama hakaret etmis olursun ..

• quote:

Hocam gerginliğe gerek yok. Herkesin fikir görüşü bilgisi vs. benim için önemli. Ve yardımcı olan ve olacak herkese teşekkür ederim ve tabi sizede. İyi Forumlar dilerim.

Tesekkur ederim , kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallah .

• quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Donanım olarak ve kendi hissiyatım olarak mondeo ve passattan yanayım ikisinden birisi olacak diğerlerini de inceledim eleye eleye bunlara geldim.

Umarım istediğini ve en iyisini bulup alırsın
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Araştırmaya başladım bulunduğum şehirde satılık aynı donanım bir araba bulursam deneyeceğim motor zaten dediğiniz gibi dönemin iyi motorlarındanmış. Selective paket bir mondeo deneyebilirsem sanırım karar vermiş olurum tamamı ile. Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.

• Çok teşekkür ederim hem iyi dilekleriniz için hemde ilgi alakanız için. Herkesin gönlüne göre olur dileğiyle inşallah herkes gibi sizde kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip olur.

• quote:

quote:

Çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah diyelim. İlginiz alakanız ve değerli yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizin de herşey gönlünüzce olsun ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• Hocam benimde ilgilendiğim araçtır 240lık mondeo. Sadece beni düşündüren noktası şanzımanı onu iyi araştırın. Şu anki aracım 2001 mondeo gerçekten sağlam bi araç bu mondeolar. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.

• quote:

quote:

quote:

Çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah diyelim. İlginiz alakanız ve değerli yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizin de herşey gönlünüzce olsun ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Amin. Ne demek bende size tesekkur ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 20 Eylül 2017; 11:8:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01tuğra01

Hocam benimde ilgilendiğim araçtır 240lık mondeo. Sadece beni düşündüren noktası şanzımanı onu iyi araştırın. Şu anki aracım 2001 mondeo gerçekten sağlam bi araç bu mondeolar. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum.Çift kavrama sorunsalı var anladığım kadarı ile ama motoruna sizinde dediğiniz gibi kötü yorum yapan kimse olmadığı gibi övgüyle de söz ediliyor motor hakkında. Lpg konusunda ne düşünüyorsunuz uyumlu mudur ? İyi dilekleriniz için teşekkür ederim ayrıca sizin de istediğiniz gibi bir araba bulmanızı ümit ediyorum sizin de gönlünüze göre inşallah.

• Bu motor ve şanzuman kombinasyonuna lpg uyumu nasıldır acaba bilgi sahibi olan varsa bilgilendirirlerse çok sevinirim. Sıralı sistem veya lpdi sistemden hangisi tercih edilmeli ?

• Teşekkürler. Lpg konusuna gelince bildiğim kadarı ile turbolu araçlarda lpg genelde sıkıntılı bende alırsam hiç lpg takılmamış olanını alacam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.