Şimdi Ara

2016 Ford C-Max 1.5 Dizel PowerShift Titanium X Paket (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese teşekkür ederim yorumları için. Ben cmax titanium x paketi 96k.ya kadar çok cazip ödeme koşullarıyla alabiliyorum. Bu sebeple diğer mpv.ler bu fiyata 8nse bile ödeme kredi faiz vb cazip olmuyor.

Kararımı cmax.dan yana kullanıyorum.
    Allah utandırmasın diyorum.

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardaway2

Herkese teşekkür ederim yorumları için. Ben cmax titanium x paketi 96k.ya kadar çok cazip ödeme koşullarıyla alabiliyorum. Bu sebeple diğer mpv.ler bu fiyata 8nse bile ödeme kredi faiz vb cazip olmuyor.

Kararımı cmax.dan yana kullanıyorum.
    Allah utandırmasın diyorum.

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Saygılar

Hocam opsiyonsuz 1.5 dizel ps otomatik titanium x 96k fiyat doğru mudur hangi bayi acaba ?

• Hardaway2 H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ford araçların şu an tek sorunu orta konsolun kullanışsızlığı. Alışması çok zor ve multimedia ekran kullanımı olanaksız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardaway2

Tam diyecektim ki cmax'i beğenen yok mu ki acaba herkes pejo ve citroene yönlendiriyor. siz çıktınız.

Eski arabam 2006 focus ghia. Ford'da fazla bir sıkıntı yaşamadım.

Özellikle c-max kullanıcılarının yorumları da çok önemli.

Teşekkür ederim.

2 çocuk demişsiniz sonrada içi ve bagajı normal c sınıfı genişliğinde cmax demişsiniz.
    Size tavsiyem tekrar düşünmeniz , Mümkünse gidin tüm ailecek Cmaxin içine bir oturun.Özellikle eşiniz bu duruma ne diyecek önemli.
    Sonra Cmaxin bagajı açıp tekrar bir ciddi alıcı gözüyle bakın. 2 çocuk 2 yetişkin için o bagaj yetecekmi ?

MPV sınıfında açık ara fransızlar öndedir.
    Ben çekirdek aile olmama rağmen Picasso tercih ettim ki çok memnunum.
    Fonsiyon ve kullanışlılık olarak Picasso cmaxten açık ara öncedir.Grand Cmax derseniz o olabilir derim.Ama düz Cmax bence mpv değil ve 2 çocuklu aile için uygun bir araba da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weba -- 21 Temmuz 2016; 9:49:55 >

• suberp 1.6tdi dsg active,bayiden fiyat sorsanız,test etseniz belki içinize siner
  • Zafira kimse önermemiş ???
  • Para olarak çok cazip olduğunu söylemiştim picassoya göre. (Koç grubu indirimi de var)

Ayrıca boyum 1.87 şoför koltuğuna oturup, koltuğu ayarlayıp arkasına oturduğumda rahatlıkla sığıyorum.

Bagajıda yeterli duruyor. (En kötü senaryoda port bagaj eklenebilir, güzelde duruyor)
    8 senedir Punto kullanan biri olarak araç benim için oldukça tatmin edici geldi.

Fazla araç değiştirmeyi sevmiyorum. Bu sebeple alacağım aracı sorun çıkarmadan 5-10 yıl aralığında kullanabilmem önemli.
    Açıkçası evladiyelik bile olabilir diye düşünüyorum.

Picassolara baktım hatta BMW 2.16d mpv bile baktım. Fakat ödeme kolaylığı c-max'da daha cazipti ve zaten aracı sevdiğimden ve eski focus kullanıcısı olmamdan dolayı c.max tercih ettim.

Önümüzdeki hafta aracı teslim alacağım inşallah.

Olumlu/olumsuz yorum yapan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

• Hardaway2 H kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun şimdiden.
    Fiyat olarak ne kadar ödediniz?
    Bi de x paket harici herhangi bi paket aldınız mı
    Teşekkürler

• Başlığı açan kişi C-Max için Ford'dan sağlam indirim almış, bu yüzden ikinci elde zararı çok fazla olmaz.

C-Max'ın içi açık renk seçeneği de var. Bir de Cam tavan sayesinde gayet ferah içi.

C4 Picasso da iyi bir seçenek ama ortada konumlanmış göstergeler bu aracı almamak için yeterli bir sebep. Benim görüşüm bu. Onun dışında motor şanzıman gayet iyi.

• Aracınız hayırlı olsun. Sürüş konforu, sessizlik gibi konularda birçok c segmentinden bile daha iyi bir araç. Ancak iç mekanı geniş ve ferah bir araç alayım diyorsanız kesinlikle uzak durun. Ben cam tavanlı olanına binmiştim o bile boğuyordu insanı normal olanını düşünemiyorum. Arkada oturuyorsanız uzun yolculuklar tam bir işkence.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.