Bildirim
2016 Germany - Bosch Siemens Camasir & Bulasik Makine
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: shopsiemens
Merhaba
Bir model kodu bittiğinde yeni çıkanı ya aynı fiyatla ya da zamlı gelir. Eskisinde eski diye fiyat düşüsü olmaz örnek verecek olursak iki yıl önceli siemens alman üretimi bulaşık makinesini halen piyasa da yenisine çok yakın fiyatlarla satılmaya çalışıldığını görürsünüz,
Sizin belirttiğiniz siemens sn26m832tr geçen seneki kodu sn26m884tr dir
Bir önceki sene 883tr ondan önceki sene 882tr ydi
Bu yıl halan 883tr dönüp dolaşıp toplu alan firmaların depolarından çıkarılıp piyasaya kampanyalı diye sunulabiliyor, halbuki kampanyalı değil eski tarihli alınan ürün olduğundan ve malüm beyaz eşyaya sadece geçen sene %10 nun üzerinde zam geldiğinden iki sene öncenin malını eski fiyattan çıkınca düşük gibi kalıyor
Halbuki 100/200 tl verip bugünkü yeni versiyonunu almak mümkün
Ayrıca her ayın 1. Günü siemensten yeni fiyat listesi gelir ve zam olup olmadığını bizlerde oradan görürüz
Onun dışında zam olacağını biz bayiler bilemeyiz bilsek o mala zam gelmeden stok yaparız zaten :) bu tamamen satış için söylenen beyaz yalanlardandır
Abi bu fiyat bu güne özel lafını duymayan varmı aramızda :)
Fiyat güne değil aya özeldir
Yeni ay girdiğinde gelecek fiyat listesi ile zammı varmı yokmu anlaşılır. Bunun dşındaki söylemlere kulak asmayınız.
Hocam selamlar oncelikle yanitiniz icin tesekkur ederim. Biz urunleri en kisa surede temin edecegiz o zaman. Ben 2015 urunlerinde indirim olur mu acaba diye yazdim fakat suan icin boyle birsey soz konusu degil. Tesekkurler bilgilendirmeniz icin.
-
quote:
Rica ederim ne demek,
İyi günler.
İyi günler,
Siemens marka, maksimum 8kg, inox çamaşır makinesi hangi modeli tavsiye edersiniz? -
Merhaba arkadaşlar beyaz eşyaları bosch tan beğendik çamaşır ve bulaşık mak.almanya üretimli ama bayi deki adam yerli ile almanya arasında bir fark olmadığını bos yere gümrük farkını ödeme dedi ..burdaki forumda çoğu kişi almanya üretimi demiş gerçekten arada bir fark var mı varsa nedir ?fark yoksa neden Türkiyede üretilmeyip almanyadan geliyor? şimdiden teşekkürler -
yok mu bilgisi olan arkadaşlar boş yere o kadar para vermeyelim -
quote:
Kadir bey merhaba,
WM10Q49XTR
Nakit 1,765.00
Karta taksit 1,870.90
* Yukarıdaki model yerli üretim olup, 8 kg 1000 devirdir. Buna bakılabilir.
WM14W56XTR
Nakit 2,080.00
Karta taksit 2,204.80
* Bu modelse Almanya üretimi olup, 9 kg 1400 devirdir. Açıkcası yerli üretime sadece inox diye bu kadar ücret ödemektense Almanya üretimini almak bence daha mantıklı.
veya illaki inox olması gerekmiyorsa, 9 kg 12000 devir yerli beyaz çamaşır makinesi
WM12T480TR 1.525 tl nakit fiyatı ile çok daha cazip.
Satıcı mısınız? Epey bilgi sahibisiniz öyleyse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayanları ikna etmek bu konuda biraz zor. Kabul etmezse en kısa zamanda mecbur inox alacaz. -
quote:
Merhaba,
Evet ürün satıyorum, elbette bilgim de buna bağlı olarak olması gerektiği kadar :)
Anladım. Fırın almak için bir kaç mağaza gezdim markalara baktım girdiğim mağazadaki görevliler ürünleri öve öve bitiremediler. Profilinize baktım çoğu kişi reklam yapar siz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz tebrik ederim sizi
quote:
Teşekkür ederim :)
Ben de satış yapıyorum, tek yaptığım gerçekten iyi bildiğim ürünlere yönlendirmeye çalışmak mümkün okduğunca.
Belli oluyor keşke herkes sizin gibi olsa .
Bende bulaşık makinası almayı düşünüyorum 1000-1500 arası. Fakat herkes kendi kullandığını övüyor. Dayanıklı kaliteli ve içi çelik olan bir model arıyoruz. Inox tercihimizdir. Yardımcı olabilir misiniz -
2018 model bulaşık ve çamaşır makinası modellerini bilen varmı alman üretim olanlardan -
Merhaba,
WM14W560TR Çamaşır
SN257I01MT Bulaşık
Bunlar Siemens Almanya üretimi olanlar. Dilerseniz yardımcı olabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
SN257I01MT Bulaşık, fiyatı nedir?quote:
Merhaba,
WM14W560TR Çamaşır
SN257I01MT Bulaşık
Bunlar Siemens Almanya üretimi olanlar. Dilerseniz yardımcı olabilirim.
Bunun dışında Almanya üretimi model yok mu? -
Merhaba, maalesef en uygun fiyatlı bu kaldı. 6 programlı Alman üretimleri Yerliye çevirdiler.
Hangi şehre teslim olacağını ve ödeme kartla olacaksa hangi banka kartını kullanacağınızı bana özelden yazabilirseniz size net fiyat hesaplayayım.
Saygılar.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- siemens iq500 kurutma makinesi uyarı işaretleri
- siemens çamaşır makinesi
- arçelik çamaşır makinesi çalışırken duruyor
- vestel çamaşır makinesi alınır mı
- bingo bulaşık tableti yorumları
- en iyi beyaz eşya markası
- roborock qrevo curv fiyatı
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi bulaşık makinesi
- en iyi kurutma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X