Şimdi Ara

2016 KARADENİZ DOĞAL KESTANE BALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
3
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gncl

• guncel

• S.A. Hayırlı alışverişler dilerim,elinizde kestane balı kaldı mı acaba ve kaldıysa 3-5 kilo alırsam fiyatta indirim yaparmısınız? ben bu balı her yıl şifa niyetine ilaç yapıp kullanıyorum,eğer fiyatta bişeyler yaparsanız çok mutlu olurum,lütfen olumlu ya da olumsuz cevap bildiriniz....
  • A.S. beyfendi,evet elimizde sınırlı sayıda kestane balı kaldı,ayrıca arzuya göre diğer ballarımızdan da mevcuttur,sizin istediğiniz kalitede ve lezzette kestane balımız bulunmakta ve toplu alım düşünürseniz bir miktar indirim yapabiliriz..lütfen istediğiniz miktarı ve fiyatı özelden pm atarsanız cevap verilecektir..hayırlı geceler,

• özelden pm attım...ürünü merakla bekliyorum,hepsini tek kargo yaparsanız menmun olurum..
  • ürünleriniz tek kargo halinde paketlenip kargoya verilmiştir.Kargo ile ilgili detaylar pm atılarak bildirilecektir.Umarım alışverişimizden menmun kalırsınız..Ürünlerimizi kullandıktan sonra değerli yorumlarınızı bekliyoruz..

• ürünleriniz tek kargo halinde paketlenip kargoya verilmiştir.Kargo ile ilgili detaylar pm atılarak bildirilecektir.Umarım alışverişimizden menmun kalırsınız..Ürünlerimizi kullandıktan sonra değerli yorumlarınızı bekliyoruz..

• pm..
  • cevaplandı....

• ürünler bugün elime ulaştı..hızlı ve güvenli kargo olmuş..balın tadı ve kokusu çok güzel..hakiki bal olduğu belli oluyor lezzetinden,ben karışı yapacam bunlarla,inşallah şifa buluruz..bu arada ufak hediyeniz için de teşekkür ederim..ilgili ve güvenli satıcı olduğunuz belli,umarım bundan sonra bol bol alışveriş yaparız...tekrar teşekkürler..
  • güzel ve samimi yorumlarınız için teşekkürler..umarım yeni aışverişlerde tekrar görüşürüz..

• mrba sülayman bey, öncelikle katkılı balımızın bulunmadığını söylemek isterim..elimizde şu an sınırlı sayıda olmak üzere iki çeşit balımız kaldı..ilki doğal kestane balımız,tamamen saf kestane balıdır,tadından ve isterseniz yaptıracağınız tahlillerde bunu anlayabilirsiniz..fiyatı da 45 tl dir..diğeri de karışık baldır..yani saf çiçek balı değildir,içinde kekik,çiçek ve az miktarda kestane vardır.. bunun fiyatı da 35 tl dir..bu balımız da tamamen saf ve doğaldir..kesinlikle hiç bir tereddüte düşmezsiniz..alım miktarlarını konuşurken fiyat konusunda da ufak çapta bişeyler yapabiliriz...bu arada biz direk üreticiyiz..bunlar kendi ballarımız ve kendi çocuklarımıza da eşimize dostumuza da yediriyoruz..lüfen piyasadaki sahte ballarla kıyas yapmayınız..Alın tadın ve beğenmezseniz kesinlikle para iadesi yaparız...

• gncl

• pm cevaplandı..

• gncl

• cevaplandı...

• Petek bal var mı ?
  • maalesef...süzme kestane balı kaldı elimde beyefendi...

• Merhaba hocam,
    Evet 1 kilo balın fiyatı budur,ama öyle aktarlarda ya da balcılardaki gibi 800 gr balı 1 kilo deyip satmıyorum..Hakiki tam olarak 1 kilo balın fiyatıdır bu,eğer alıcıysanızve alım miktarınızı belirtirseniz anlaşabileceğimizi umuyorum..
    Hayırlı günler dilerim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.