Şimdi Ara

2016 LG LCD & OLED WEBOS 3.0 TV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
21
Favori
64.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok model var ama bunların hepsi Türkiye'de satılmayacak herhalde, birde fiyatları kazık olurmu olmazmı meçhul, 2015 modellerde stoklarda kalmazsa halimiz duman. yeni modeller özellik olarak bir şey farkedecek mi acep çok soru var aklımızda azazel kardeş yeni haberleri bekliyoruz..
  • bilen yokmu
  • şuanlık hiç bilgi yok
  • Aman lg tv lere temkinli yaklaşın arkadaşlar, acele etmeyin, deneyimleyin,görün, dokunun, uzun kullanım testlerine bakın öyle alın. Lg panel konusunda çok sorumludur. Ciddi sorunları vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulutkuntercuhadar kullanıcısına yanıt
    bende 49" düşünüyorum 49uf8507 almayı düşünüyordun bana teknosada bekle webos 3.0 gelecek aaynı özelliklerde aynı fiyata daha iyisini alırsın dediler. haberleşelim olur mu
  • takip merakla beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosette

quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Aman lg tv lere temkinli yaklaşın arkadaşlar, acele etmeyin, deneyimleyin,görün, dokunun, uzun kullanım testlerine bakın öyle alın. Lg panel konusunda çok sorumludur. Ciddi sorunları vardır

içkili içkili post kasma. Lg dünyanın 1 nmaralı panel üreticisidir. Adamlar philipse bile panel satıyor.

philips'ın panellerini tpv üretmektedir. Lg küçümsenecek bir firma değil ama bu onun iyi olduğunu göstermez.
  • https://youtu.be/zvtpbfLuuVQ webos 3.0 hakkıında videolar gelmeye başladı.Bana gayet akıcı geldi ve ayrıca hdr effect diye bir özellik var heralde fake hdr(hdr olmayan videolar için) tam bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akengin69

https://youtu.be/zvtpbfLuuVQ webos 3.0 hakkıında videolar gelmeye başladı.Bana gayet akıcı geldi ve ayrıca hdr effect diye bir özellik var heralde fake hdr(hdr olmayan videolar için) tam bilmiyorum

Eğer daha önceden açtığı ayarlara girmediyse, yani arka planda hazır değilse ayarlar vs.. gerçekten akıcı olmuş. Webos 1 resmen sürünüyor... Acaba yetersiz bellek sorunu ne oldu ? aslında tv de de telefondaki gibi işlemci , çipset, hafıza vs... gibi teknik özellikleri paylaşmaları lazım, resmen işimiz şansa kalmış oluyor bu şekilde. Asıl olan sorunlar bu tv de ne alemde acaba ? GHOSTING sorunu , CLOUDING sorunu , BACKLIGHT BLEEDING sorunu , STRIP LINE sorunu , BANDING sorunu vs... Bunlar daha önemli , webos'tan çok bunların önemi daha büyük, bu tv lere dünyanın parasını veriyoruz neden, resim kalitesi yüksek, keyifli bir seyir için. Smart işi kolay zaten, önemli olan resim kalitesi...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce LG Amerika'ya mail atmıştım 2015 oledlerde hangi işlemcileri kullandınız diye.Bana 4 çekirdekli olduğunu söylediler.Ben de kaç çekirdekli olduğunu sormadığımı işlemcinin adını/modelini sorduğumu söyledim ve bana daha fazla yardımcı olamayacaklarını dediler.Sanırsın devlet sırrı kimse bilmiyor bu işlemcilerin adını.Bu arada çok uzman değilim ama benim bildiğim kadarıyla oledlerde backlight yok yani ghosting clouding veya bleeding sorunu yok ama lcd tvleri bilmiyorum ne alemde.Size katılıyorum smart özellikleri koymasalar daha iyi çünkü televizyonu yavaşlatıyorlar, lag üretiyorlar.Zaten harici cihazlarla o smart özellikleri yapabiliyoruz.
  • quote:

Ben daha önce LG Amerika'ya mail atmıştım 2015 oledlerde hangi işlemcileri kullandınız diye.Bana 4 çekirdekli olduğunu söylediler.Ben de kaç çekirdekli olduğunu sormadığımı işlemcinin adını/modelini sorduğumu söyledim ve bana daha fazla yardımcı olamayacaklarını dediler.Sanırsın devlet sırrı kimse bilmiyor bu işlemcilerin adını.Bu arada çok uzman değilim ama benim bildiğim kadarıyla oledlerde backlight yok yani ghosting clouding veya bleeding sorunu yok ama lcd tvleri bilmiyorum ne alemde.Size katılıyorum smart özellikleri koymasalar daha iyi çünkü televizyonu yavaşlatıyorlar, lag üretiyorlar.Zaten harici cihazlarla o smart özellikleri yapabiliyoruz.

Şu an güzel bir tv almaya kalkışın akıllı olmayan bir tv bulamıyorsunuz, ne kadar saçma. İnsanları bu şekilde yakalamaya çalışıyorlar, çünkü panelleri bir halta yaramıyor, gerçi smart bölümleri de çöp ama... Tv alırken iyi araştırmak lazım...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Benim biraz param olsa oled alacağım da para yok.Oledler en iyi görüntü kalitesini sunan ve lcd tvlere nazaran daha az sorun çıkaran tvlerdir fakat biraz pahalılar.Eğer mümkün olursa 2016 oledlerden birini kapacagım durumu iyi olan arkadaşlara da öneririm.
  • 32" olan 2016 model LG TV'ler ne zaman satışa çıkarlar?
  • quote:

Benim biraz param olsa oled alacağım da para yok.Oledler en iyi görüntü kalitesini sunan ve lcd tvlere nazaran daha az sorun çıkaran tvlerdir fakat biraz pahalılar.Eğer mümkün olursa 2016 oledlerden birini kapacagım durumu iyi olan arkadaşlara da öneririm.

OLED ler için sanki biraz daha beklemek lazım. Fiyatlar pahalı, alternetif çok fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

32" olan 2016 model LG TV'ler ne zaman satışa çıkarlar?

Raflarda yer alması nisan ayını bulur sanırım.
  • quote:

quote:

Fiyatların düşmeside Apustos-Temmuz aylarını bulabilir :(
  • quote:

quote:

quote:

Fiyatların düşmeside Apustos-Temmuz aylarını bulabilir :(

Aynen öyle malesef.
  • cosette C kullanıcısına yanıt
    Senin gibi lüzumsuz insanlara cevap vermek aslında yanlış ama neyse. Ben bunu şu an için konuştum eskiden lg tüm firmalara panel satmış olabilir. Fakat şu anda tpv yapmaktadır zaten şu anda philips tv diye birşey yok tpv philipsin tv bölümünü satın aldı. Yani tpv tv'yi üretiyor üstüne philips yazısını yapıştırıp gönderiyorlar. Bunu anlamak için türkçen olması yeterli ama senin gibi süper zekalılar anlayamayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.