Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer bölümler hakkında ne dersin peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:52:37 >
  • Reul kullanıcısına yanıt
    Kaç binle

• Herkes için hayırlı olsun gençler. Her şey kalbinizce olsun. Ben 2 yıl önce yaşamıştım şu stresi.
  • Beyler eskişehir tarih 140k ile alıyor ben 180kyım girebilir miyim acaba

• arkadaşlar yardımcı olacak varsa iyi olur

ben zaten bi üni okuyordum lys ye girdim aynı bölümde başka üniye gelmek için şuan tutuyor gibi gözüküyor (sıralamalar geçen yıllara göre değişik olduğundan belli olmaz)

sözün özü yeni üniversiteye kayıt yapsam lys ile, dersleri onaylatabilir miyim yada farklı bir olay mı var bilen var mıdır ?

Örnğn: a ünide işletme b üni daha yüksek puan o da işletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

TM1. Arkadaşlar istediğim bölüm geçen sene bir üni de 240 bin ve diğerin de 250 bin kapatmış benim sıralamam ise 310 bin. Puan olarak yetse de bu kadar sıralama farkı olması düşündürüyor. puanım 275 bu arada istediğim bölüm 266 ve diğerinde ise 272 ile kapatmış. 272 olan özel üni. Sizce tutma ihtimali nedir ? Ben araya çok fazla Mf ci girdiğini düşünüyorum sizin fikriniz nedir ?

arkadaşlar 250-300 arası tm1 puan türünün çoğunu mf ciler kapladı bu yıl sizce haklımıyım ? Tutma ihtimali nedir?
  • Obp 92 ilk 5k da geriye atar mı? (seneye gireceğim)

• acaip moralim bozuldu ya boğaziçi tarih istiyordum.by puana bu sıralamayı veren ösym senin abv
    tavsiye verebilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haldir of Lorien -- 18 Temmuz 2016; 21:59:20 >
  • Ya beyler yardımcı olum lütfen kara veremiyorum.Hayalimde hep bilgisayar mühendisliği vardı lisede tübitak olimpiyatına bile katılmıştım.C/C++ biliyorum ama istediğim sıralama gelmedi.mf4 5500 geldi.mf3 6700 geldi öneri tıp var mı okuması kolay
  • Herkese geçmiş olsun gençler

• bende işletme lisans mezunuyum arkadaşlar buda hiç çalışmayarak girdiğim sınav sonucum.
  • Merhaba gençler,
    23 yaşında çalışıp ailesine yardımcı olmaya çalışan bir kardeşinizim. Sınava girdim 4 yıl aradan sonra ve amacım sadece fizik diplomasına sahip olmak.

Sizce İstanbulda bir fizik bölümüne girebilme imkanım varmı? Düşük puanlı bir fen edebiyat fakülteside olabilir...
    Mesela İstanbul Üniversitesi Y-MF2 233 taban puan, 225bin sıralamadan almış. Sizce şansım varmıdır?

• Tm 1 de ilk 2500 giren biri sonucunu atabilir mi?

• Ulan okul puanı ulannnnnn
    Bu mesaja eklenen görseller:

• BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Attım

• Shark Power kullanıcısına yanıt
    Cevremdekiler 300 puani yapmanin cok calismadan imkansiz oldugu gorusunde iyice korkuttular tavsiyeyi adamindan alayim dedim eyvallah su serptin

• Tm3 15k 16k arası olan var mı geçen sene 407 ile 15.9k idim.Karşılaştırma yapınca puan ne kadar artmış

• Arkadaslar bir yerin tam burslusu 820k benim puanda 827k ama saglik meslek yuksekokulu. Ama ben normal duz liseden mezunum acaba bana gelir mi ?

• AYavasci kullanıcısına yanıt
    412 puan ile 40bindeyim :(

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.