Şimdi Ara

2016 LYS SONUÇLARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
16
Favori
31.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noxiousu

quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vergosa

quote:

Ts2 180kyım. Tarih veya Türk edebiyatı bölümüne girebilir miyim acaba?

hocam girersin de malum belli başlı yerlere bence gitceksen edebiyatı seç derim tarihin önü epey kapılı gibi

hocam bu ts1de ki iletişim bölümleri de ts2ye geçmiş galiba. ama ben hala en cazip bölümlerin tarih veya tr edebiyatı oldugunu düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz iletişim bölümleri hakkında?

valla hocam pek bi bilgim yok o bölümlerle ilgili hiç araştırmadım neredeyse ama o bölümler için epey aktif sosyal birisi olmak lazım her şeyden önce sürekli fikir üreten yazma kabiliyeti hayal gücü yüksek birisi olmak gerek.bi araştır derim bi de yeni medya diye bişi varmış arkadaşım bahsetmişti ona da bak bi istersen o da geleceğin mesleği filan diye geçiyomuş onun yalancısıyım :D böyle yeteneklerim var diyosan şahsen benim pek yok senin için iyi bölümler olur bence

Hocam benim de öyle bi yeteneğim yok. o yüzden hala tarih ve tr edebiyatı bana cazip geliyor sanırım sen düşünüyorsun hangi bölümleri seçiceksin?

tarih kursağımda kaldı bi oturup günlerce araştırcam hepsini hiç bi fikrim yok ne tercih ediceğimden ama edebiyat güçlü bi ihtimal

• Kardeşim ygs-4 den 27.400 sıralamada.

İlahiyat istiyor var mı yorumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle saçmalık yok arkadaş. Üniversite mezunu olarak söylüyorum meslek yüksek okulu yazmayın. Kayıt olmadan önce şehre gidip bakın ve böyle sistemin Allah belasını versin. 4 yıl sonra tekrar girdim 100 bin sıralama beklerken puanım hesaplanmamış..
  • Yeni taban tavan puanları dalgası ne zaman açıklanacak?
  • Hakkınızda hayırlısı olsun gençler.
  • Arkadaşlar herkesin sonucu hayırlı olsun öncelikle. Sormak istediğim bir soru var. TS-2'de 24 bindeyim, Dokuz Eylül edebiyat öğretmenliği 8 binle kapatmış geçen sene. Bu sene gelme ihtimali çok mu düşüktür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

4 tane MYO bitirdim bir tane 4 yilliga denk gelmiyor offf ya.....

Nasıl bi işsizlik hocam bu :) Myo pişmalıktır.
  • Arkadaşlar çok anlamadığım konular, yol gösterecek fikir verecek varsa yeğenim için en akıllıca bu puan ile gidebileceği en iyi yer nedir ? sivil havacılık mümkün müdür ? teşekkürler.

[sizer]2016 LYS SONUÇLARI
  • .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 22 Temmuz 2016; 16:21:51 >
  • Kız arkadaşım 35 bininci olmuştu ham olarak. Obp eklenince 41 bininciye kadar geriledi ve tıpı kaçırmış. Gelde sinirden çıldırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 82 bin geldi 75 binlik yere giremezmiyim aceba ?
  • Arkadaşlar öğretmen liselerine ek puan var mı?

• BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    Beni 89 obp 36 kişi geri attı ilk 200de. Oranlarsak 92 de ilk 5kda çok değil ama biraz geri atar diye düşünüyorum.
  • TS-1 307 ile 154K herhangi bir yerde gazetecilik okuyabiliyor muyum kankalar

Ayrıca şimdi;

1. Tercih yaptık hiçbiri tutmadı seneye okul puanım durur mu?

2. Tercih yaptım birisi tuttu gitmek istemedim. Seneye okul puanım durur mu?

cevaplar mısınız bunu da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 19 Temmuz 2016; 1:07:01 >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    hayır
  • 62k sıralama ile 66k ile alan bolume yerlesebilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Kız arkadaşım 35 bininci olmuştu ham olarak. Obp eklenince 41 bininciye kadar geriledi ve tıpı kaçırmış. Gelde sinirden çıldırma

35 binle türkiye sınırları içinde girilebilecek bir tıp bölümü yok hocam bence sizi yemiş

http://www.ygslyssistemi.com/taban-puanlar/2015-2016-lisans-taban-puanlari-basari-siralari-ygs-lys/tip-fakultesi-2015-2016-taban-puanlari-ve-basari-siralari-2016-ygs-lys-tercih-donemi-icin.html

• Herkes ilk 25k da olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

TS-1 307 ile 154K herhangi bir yerde gazetecilik okuyabiliyor muyum kankalar

Ayrıca şimdi;

1. Tercih yaptık hiçbiri tutmadı seneye okul puanım durur mu?

2. Tercih yaptım birisi tuttu gitmek istemedim. Seneye okul puanım durur mu?

cevaplar mısınız bunu da

Tercihin T sini yapsan obp yarılanır

• Beyler lise 4 e geçtim ben bölümüm motor ama hiç memnun değilim başka bir meslek seçmek mantıklı olurmu?

Ayrıca yok ygs 1 di yok 3 dü hiç anlamıyorum bana detaylıca anlatacak varmı? Veya güzel özetleyen bir site tavsiye edecek?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.