Şimdi Ara

2016 Muse İstanbul Konseri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2016 Muse İstanbul Konseri  2016 Muse İstanbul Konseri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• insafsız biletix onlar nasıl fiyatlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muse için en az golden circle'a gitmek lazım ama fiyatı 336 abi manyakmısınız ?

Normal ayakta'ya zaten gidilmez ki oda 180'den başlıyor . Allah kahretmesin ne diyeyim , o kadar heves ettim ne zamandır bekliyorum ama 3-4 saatlik eğlence içinde öğrenci halimle 340 TL vermem , veremem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgun Penguen

Muse için en az golden circle'a gitmek lazım ama fiyatı 336 abi manyakmısınız ?

Normal ayakta'ya zaten gidilmez ki oda 180'den başlıyor . Allah kahretmesin ne diyeyim , o kadar heves ettim ne zamandır bekliyorum ama 3-4 saatlik eğlence içinde öğrenci halimle 340 TL vermem , veremem .

normal ayakta çok mu dandik hocam? tat alınmazmı sence?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunalir kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi bilemem ama akşam başlayacak konser için ben hayatta 14.00'da orda o sıcağın alınta olamam o yüzden arkalarda yer kalıcaktır ki , normal ayakta'nın en önündeki insan bile zar zor görücektir . Sadece hoparlörden ses dinlemeye gitmiş gibi olmak için 185 lira vermek saçmalık
  • Sene başından beri çok istiyordum gelmelerini. Fiyatlar açıklanana kadar gold alırım en kötü diyordum ama kusura bakılmasın bir öğrenci olarak o konsere gitmeye gücüm yetmez. 2-3 saat için suanki telefonumu satamam açıkçası Birde Mayıs'ta fiyatlar artacak yazmışlar utanmadan daha ne kadar arttıracaklarsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

O kısmın en önünden bile zoraki görünüyor. Eğer güzelce izlemek istiyorsanız orası için bilet almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

O kısmın en önünden bile zoraki görünüyor. Eğer güzelce izlemek istiyorsanız orası için bilet almayın.

hocam o mekan o kadar büyük mü yav? hata mı ettik alarak :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

hocam o mekan o kadar büyük mü yav? hata mı ettik alarak :(

Oraya gitmedim ama Metallica konserinde aşağıdaki gibi olmasına rağmen bayağı uzakta kalmıştık.

Muse konserinde Diamond Circle ve Golden Circle diye iki alandan sonra Normal Ayakta bölümü geliyor. Belki alanın boyutundan dolayı farklı olmaz.

2016 Muse İstanbul Konseri

• Fiyatlar çok yüksek hayal kırıklığı yarattı maalesef :/
  • Ay başında alacaktım. Normal ayakta tükenmiş.
  • Ayakta biletler tükenmiş :(
  • elimde ayakta biletler var.

isteyen arkadaşlar pm ile ulaşabilir.
  • Arkadaşlar bende de diamond circle dan bir adet bilet var. Satış fiyatı 448 şu anda. 400'e vereceğim. Ankara'dan elden alabilirsiniz, ya da önce ödeme şartıyla kargo yapabilirim. Komisyon ödemek kaydıyla GG den de satış açabilirim.
  • bende de golden circle var, isteyene satabilirim 250'ye. Gidemeyeceğim
  • 10 adet ayakta bilet var isteyen mesaj atabilir arkadaşlar
  • normal ayakta biletler tekrar satışa çıkmış. bu nasıl bir organizasyon? tükenmedi mi bu biletler o zaman?
  • Konser iptal edildi.
     2016 Muse İstanbul Konseri
  • Yav o kadar konseri kaçırdık

Bu da iptal olmuş aferim

Yakında konserde yapılmaz TR'de...Sziget için uğraşacam artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.