Şimdi Ara

2016 passat 2015 5.20i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wrutera

Passat sifir ve guncel kasa
    520i ikinci el ve yeni kasa gelecek

Passat daha mantikli ve eminnol passat daha konforlu

komiksin kuzen larry :))
  • Tabiki de 5.20i.
    Bmw candır.Boşuna bmw denmemiş o arabaya.
    Gidip emisyon skandalları varken passat almak yanlış seçenek olur.
    Bir de araç dsgli ise hiç alınmaz. Dsg kadar arıza çıkartan bir şanzıman yok dünyada.
    Skandallı bir araba mı almak istersiniz yoksa konforlu bir araba mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 28 Mayıs 2016; 15:29:59 >
  • 2014 model, sıfırdan itibaren değer kaybını yaşamış olan 520i, sıfır Passat'a göre daha az değer kaybeder.

Değer kaybı bu kadar önemli ise 520i tercih edilir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçiminiz BMW'en yana olsun
    Eskiden şahin görüyordum artık hep passat görüyorum
    Benm gözümde imajı filan kalmadı
  • 520i vs Passat.Passat dizel olsa hadi neyse diyeceğim de,ikisi de benzinli.
  • Yahu ne volkswagenmiş yahu. Arkadaşlar bu markada bu kadar ne bulursunuz ben anlamıyorum acaba pahalı diye mi? hani iyi malı neresinden anlarsın, e fiyatından anlarım gibi.
    inş. öyle değildir eğer öyleyse bir malın arzı sabitken talebi ne kadar çoksa, o malın fiyatı talebi ölçüsünde artar, bu durumda fiyat üzerinden kalite değerlendirmesi yapan bizler duvara tosladık demektir.
  • bugun 2015 model aracımı galeriden teslim aldım kazasız belasız inşallah.buraya passatmı bmw mı diye başlık açtığım için bile utanıyorum.
  • Passat'ınıza alıştıktan sonra yanınızdan 520 geçerken üzülmeyecekseniz Passat alabilirsiniz.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Adamsin hocam on numara yaklasim olmus :))

• parası passat fiyatının yarısını bile ödemeye yetmeyecek adamlar passatı kötülüyor ya gülmekten yerlere yatıyorum ya
  • yakıt önemli değilse hiç düşünmeden BMW. 520 istanbul şehir içinde 15 litre yakıyor fakat passat 10 litre yakar ona göre değerlendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrant1907 -- 16 Haziran 2016; 16:10:01 >
  • adam arabayı almış hala fikrini beyan eden var solda yüzbaşı yerine binbaşı yazınca madalya vermiyor kimse gençler
  • Konu sahibi arkadaş; yorumlardaki arkadaşların size karşı tutumu üzdü beni ama inanın bende başlığı görünce sadece gülmek için geldim buraya :)
  • audi a6

• O paraya motorsiklet+karavan+tekne alır keyfime bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: parietale

O paraya motorsiklet+karavan+tekne alır keyfime bakarım

2016 passat 2015 5.20i
  • kusura bakma lafımı da yanlış anlama ama insanlar paralarını daha anlamlı şeylere harcamalı bence, 2013 passat sattım diyorsun benzinli, daha 3 yaşında araba, ne gerek vardı satmaya, araba denilen şeyi bunu icat eden üreten kullanan üreten adamlar neredeyse 10 sene kullanıyor da bu bizdeki 2-3 senede bir araba değiştirmenin gereği ne, 2013 passat da gayet güncel konforlu yeterli bir araç, kimin ne kadar parası olursa olsun sırf şu arabalara harcanan anlamsız parayı gezmeye görmeye sevdiklerini mutlu etmeye falan harcasa insanlar çok daha fazla haz duyarlar

ha geçmiş ola artık araç satılmışsa da en azından belki bmw alırsan daha uzun süre gereksiz yere değiştirmezsin, passat güncel bmw güncel olmayan bir kasada olduğunda bile bmw nin geçerliliği her zaman daha fazladır, bugün 2005 model bmw 5 serisi hala yanından geçtiğinde bakıyorken passat sıradan duruyorsa aynı şey ilerisi için de geçerli, ayrıca passat ne kadar premiumlaşmış olsa da segment olarak 5 serisinin yerinde değil, her zaman üst segment daha iyidir

• KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    hocam konu sahibi 1 haziranda "2015 model aracımı galeriden aldım" diyor yani o artık bir bmw sahibi...:)) ve 2-3 yıl arayla araç değiştirmek bence de çok akıl karı değil ama yapacak bişi yok.
  • Burada tiye almışlar da biraz yani ama 5.20 ile passat kıyaslanır mı? İlla sıfır alacam derseniz 3.20 alın passattan daha iyi

• Galericinin sozleri sizi ikna etmişse bence Passat alın.

Yoksa 520i alırsanız surekli 2.el piyasasini rakip etmekten, 2.el piyasasini Passatla karsilastirmaktan kendinizi alamazsiniz. Mutsuz olabilirsiniz.

Ya da temiz bir E60 alın. Deger kaybi iyice olusmustur artik. Paraniz da cebinizde kalir..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.