Şimdi Ara

2016 Renault Talisman (ANA KONU) (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.236
Cevap
50
Favori
286.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun beyler... 2.2.19.300 den 7 ye... Renault a guvenmeye devam edin SABIRLA 😂🤣🤣

Serviste AA ve Carplaysiz Rlink 2.2.19.300 aracıma versiyon 7 yuklendi gerisi malum :))

2016 Renault Talisman (ANA KONU)2016 Renault Talisman (ANA KONU)2016 Renault Talisman (ANA KONU)2016 Renault Talisman (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 9 Kasım 2018; 15:32:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

Hayirli olsun beyler... 2.2.19.300 den 7 ye... Renault a guvenmeye devam edin SABIRLA 😂🤣🤣

Serviste AA ve Carplaysiz Rlink 2.2.19.300 aracıma versiyon 7 yuklendi gerisi malum :))

Yeni sürümü güle güle kullanın. Şeritte tutma, uzaktan motor çalıştırma ve android oto yenilikleri var galiba. Siz mi talep ettiniz yoksa kendileri mi yüklediler. Bir de Renault forumda bu konuda hiç kimsenin haberi yok sanırım. İlk yüklenen sizsiniz galiba.

• ohayyam kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Sizin adınıza sevindim.Uzaktan çalıştırma,şeritte kalma yardımı ve aa yu denediniz mi?
    İşlevsel mi?
  • orto O kullanıcısına yanıt
    Heh H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. Darısı olmayanların başına... Radyo istasyon kayması problemimin çözülmesi için geciken güncellemenin yüklenmesi için servise çağırdılar:) sonuç fotolarda :))

Hangi Renault forumu bu ?

Aynı anda Ankarada başka bir serviste daha yükleniyordu deneme amaçlı ( Bana Görgülü kardeşler yetkili servisinde yüklendi ). Sanırım yüklenen ilk müşteri benim :) Uzaktan çalıştırmayı deneyemedim 30 dakika arabanın başında yada sonra arabaya gelip kontrol edecek vaktim olmadı :) Ama menudeki saat vs faaldi sanırım çalışır. AA da Note 8 imle sorunlar yaşıyorum kablom orjinal değil vs vs ama oda çalışacak gibi.. Şeritte tutma Koleos menusunde görmüştüm. tum ayarlar tamam çizgili bir yol bulup deneme fırsatım olmadı... Neyse bizimkide gariban edebiyatı, umut fakirin ekmeği misali. Koleosların ön kamerası farklı, çalışırmı bilmiyorum ama DURMAK YOK DENEMELERE DEVAM :))

Daha DDT ile dalacak vaktim bile olmadı şimdilik developer modda gezindim biraz... bir iki parmak dokunusu yaptım sadece :))

Detayları denedikçe paylaşırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 9 Kasım 2018; 23:56:26 >

• quote:

Teşekkürler.. Darısı olmayanların başına... Radyo istasyon kayması problemimin çözülmesi için geciken güncellemenin yüklenmesi için servise çağırdılar:) sonuç fotolarda :))

Hangi Renault forumu bu ?

Aynı anda Ankarada başka bir serviste daha yükleniyordu deneme amaçlı ( Bana Görgülü kardeşler yetkili servisinde yüklendi ). Sanırım yüklenen ilk müşteri benim :) Uzaktan çalıştırmayı deneyemedim 30 dakika arabanın başında yada sonra arabaya gelip kontrol edecek vaktim olmadı :) Ama menudeki saat vs faaldi sanırım çalışır. AA da Note 8 imle sorunlar yaşıyorum kablom orjinal değil vs vs ama oda çalışacak gibi.. Şeritte tutma Koleos menusunde görmüştüm. tum ayarlar tamam çizgili bir yol bulup deneme fırsatım olmadı... Neyse bizimkide gariban edebiyatı, umut fakirin ekmeği misali. Koleosların ön kamerası farklı, çalışırmı bilmiyorum ama DURMAK YOK DENEMELERE DEVAM :))

Daha DDT ile dalacak vaktim bile olmadı şimdilik developer modda gezindim biraz... bir iki parmak dokunusu yaptım sadece :))

Detayları denedikçe paylaşırım...
    Çok güzel bir gelişme.O zaman çalışır sıkıntı olmaz bence.Radyo istasyonları kayması ile ilgili başvuruda mı bulunmuştunuz?Kendileri mi çağırdı?Siz Mais'te mi yüklettiniz.Uzaktan çalıştırma için Renault un kendi yüklediği bir videoda captur da görmüştüm.Uzaktan kumandadan birkaç tuşa basarak çalıştırıyorlardı.
    Muhtemelen ilk sizin araca yüklendi evet.Note 8 iniz root lu ise tv ve youtube da izleyebilirsiniz.

• Heh H kullanıcısına yanıt
    O telefonu yerden yere vuracağım, milletin iphoneları ezdiği gibi :)) 2 aydır OEM menusu cıkmıyor en son guncellemeyide kendisi wifi uzerinden yaptı sanki orjinal hiç rootlanmamış telefon gibi :(( oysa samsung folder samsung pay vs gibi programlarda da cebınız rootlanmıs deyip çalıstırmıyor :(((

Talisman uzaktan çalıştırma menusu farklı her iki saatte 1 yada saati kuruyorsunuz 30 dakikadan az olmamak şartıyla kuruluyor .

Zaten neyim varsa sorunlu AQ :(( Monsterde de usb1.1 port yok yada uyumlu değil hepsi mavi usb3.0 yani ve clip sondayı tanımıyor :((

2016 Renault Talisman (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohayyam -- 10 Kasım 2018; 0:6:46 >

• quote:

O telefonu yerden yere vuracağım, milletin iphoneları ezdiği gibi :)) 2 aydır OEM menusu cıkmıyor en son guncellemeyide kendisi wifi uzerinden yaptı sanki orjinal hiç rootlanmamış telefon gibi :(( oysa samsung folder samsung pay vs gibi programlarda da cebınız rootlanmıs deyip çalıstırmıyor :(((

Talisman uzaktan çalıştırma menusu farklı her iki saatte 1 yada saati kuruyorsunuz 30 dakikadan az olmamak şartıyla kuruluyor .

Zaten neyim varsa sorunlu AQ :(( Monsterde de usb1.1 port yok yada uyumlu değil hepsi mavi usb3.0 yani ve clip sondayı tanımıyor :((

Kaliteli bir kablo markası var aliexpress'te .Ben data ve şarj anlamında sıkıntı yaşamadım.2 senedir kullanıyorum.Marka ugreen.Oradan aldığınız kablo işinizi görür.

Anladım.Uzaktan kumanda ile değil de sanki zamanlanmış çalıştırma var gibi.Bu menüden o izlenimi aldım sanki.Ama bu varsa ddt4all ile uzaktan kumanda ile çalıştırma da kodlanabilir.

Uzaktan kumandadan çalışmasa bile bu hali ile bile bence güzel bir özellik.

Radyo istasyon kayması için siz mi başvuruda bulunmuştunuz?

• quote:

clip sondayı tanımıyor diye ben de eski notebook'umu tamir ettirdim.Yeni notebook ta aynen usb3.0 var sadece.

Original sonda bulursan yada hani su reklamlarda A+++ dedikleri sonda varya onları tanıyor işte namussuz usb3.0 portları. bilgilerinize
    Eski notebook u sadece bu iş için ayırdım.Bu ve ddt4all için.

Şimdi bizde istasyon kayması diye başvuruda bulunsak bu yazılımı yükletebilecek miyiz?
    Ya da size risk sizin riskiniz gibi bir şey söylediler mi?
  • quote:

Original sonda bulursan yada hani su reklamlarda A+++ dedikleri sonda varya onları tanıyor işte namussuz usb3.0 portları. bilgilerinize
    Siz sondayı bağladığınız bilgisayarda hangi windows versiyonunu kullanıyorsunuz?
    32 bit olsun gerisi farketmiyor 7 8 veya 10
    Siz hiç kavrama noktası tanitımı yapmayı denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Siz araca yüklenen bu 7.x.x. yazılımı için direk yazılım versiyon numarası vererek mi güncellettiniz yoksa kendileri cihaza bağladı ve araç için bu 7.x.x. yazılımının geldiğini mi görerek yüklediler.

Servisten ne talep etmem lazım onu anlamaya çalışıyorum.

• Her serviste mevcut mudur şuan güncel yazılım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heh

Siz araca yüklenen bu 7.x.x. yazılımı için direk yazılım versiyon numarası vererek mi güncellettiniz yoksa kendileri cihaza bağladı ve araç için bu 7.x.x. yazılımının geldiğini mi görerek yüklediler.

Servisten ne talep etmem lazım onu anlamaya çalışıyorum.
    Güzel soru, ben de aynısını sormak isterim hocam.

• theimperial T kullanıcısına yanıt
    Ben Kocaeli servisinine sordum.Cihaza bağlayip kontrol etmemiz lazım dediler.

• bence servisinize muracaat edin yuklerler. Herhangi birşey yapmanıza gerek yok. En kötü ihtimal radyo istasyonları karısıyor diye dosya actırın.

Ben şaşmazdaki Ankara Gorgulu kardeslerde yaptırdım, randevum vardı. Tum yetkili servisler bilgilendirildi yazılım yuklemesi ile ilgili.

Bu ara android autoyuda calıstırdım google accountlarımı ceoten kaldırdım denedim baglandı sanırım google assıstant araya girip sıkıntı yaratıyordu.

2016 Renault Talisman (ANA KONU)

Kontrole filan gerek yok. Radyo kayması ile ilgili guncelleme varmıs yukleyin de o kadar :)
  • quote:

Kontrole filan gerek yok. Radyo kayması ile ilgili guncelleme varmıs yukleyin de o kadar :)
    Çok güzel olmuş.Güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.