Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farpan630 -- 19 Aralık 2016; 2:46:26 >
  • ShoCkwave S kullanıcısına yanıt
    bahsettiğin altyazı gelince ekranın renklenmesi sorunu bende normal hd yayında da var. netflix hd ve itunes film seyrederken de yaşadım. genelde sinema ev modunda seyrediyorum. geçenelerde forumdan bir arkadaş yazmıştı, onun önerisi faydalı oldu. ayarlardan advanced contrast diye bir ayar var onu kapatınca bu sorun ortadan kalkıyor.

ben memnun kaldım. bi deneyebilirsin..

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122487131
  • Arkadaşlar bu tv'ye sahip olanlardan biri aidata yada benzeri bir programla cihazdaki ram kapasitesini ve işlemcisini paylaşabilir mi lütfen?
  • Bu cihazın Ps4Pro ile olan inputlag, görüntü için hayırsever bir arkadaş video çekme şansı var mı acaba? :)
  • iwiser kullanıcısına yanıt
    hafta sonu arkadaş bana gelecek sırf ps4pro denemek için.
    video atarım
  • kardiyalog kullanıcısına yanıt
    sagol hocam, sabrsizlikla bekliyorum
  • evet arkadaşlar nerede kalmıştık.

belki yüklemişsinizdir belkide gamepad ile uyumlu değil diye silmiş olabilirsiniz.

oyunun adı
    Traffic rider

oyun basit görünümlü ama arada stres atmak için birebir .
    4k kalitesine yakın gamepad ile oynuyorsunuz.
    fakat oyunu açmak için mause lazım açana kadar gamepad aktif olmuyor.
    mause ile başlatın oyunu sürüş moduna gelince gamepad aktif oluyor.
  • Mr_izmir M kullanıcısına yanıt
    mesajın araya sıkışmış.
    akşam resim atarım .
  • Mr_izmir M kullanıcısına yanıt

• 4 çekirdekli işlemciye sahip olmaması sıkıntı yaratıyor mu? Bu sorun kafamı karıştırıyor. Android sevdiğim bir işletim sistemi ancak 8 çekirdekli işlemci 4 gb ram seviyelerine çıkasıya kadar telefon konusunda çok acılar çektim.
  • awerty kullanıcısına yanıt
    android tv leri telefon gibi düşünmemek lazım öncelikli görevleri kaliteli görüntü vermektir . Ama yinede söyleyeyim telefonları en çok kasan oyunlardan biri olan aphalt 8 i takılmadan çok rahat dev ekranda oynuyorsunuz .

Edit :http://www.sony.com/electronics/4k-resolution-4k-upscaling-tvs
    Burdan ayrıntılı bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 19 Aralık 2016; 21:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG 55uh850v ve bu televizyon arasında kaldım. Forumu okudukça bütün televizyonlardan soğudum En iyisi gözü karartıp birini alıp geçmek
  • merhabalar,
    55xd8505 kullanıcısıyım. AC adaptörden ses geliyor sizce normal midir? akım çekilirken kesintili tiz bir ses. dikkat ettigim de yaklastıgımda duyuyorum. sizce problem yaşatırmı?
  • munez0135 M kullanıcısına yanıt
    akşam hemen bende kontrol edeceğim
    adaptör çok önemli
  • awerty kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
    kurcaladıkça hep sorun bulursun.
    git bir teko markete al eline usb belleğini arada kaldığın tüm modelleri dene.
    o marka bu marka deme hangisi hoşuna giderse git onu al.
  • Merhaba!

D-Fix'i (D-Smart) Sony XD85'de kullanan var mı aramızda?

Uydu alıcısından nihayet kurtulmak istiyorum. Şimdiye kadar okuduklarımdan edindiğim bilgiye göre, en azından teoride çalışması lazım anladığım kadarı ile.

Ama şu an için pratikte de uygun mu bu ikili, tecrübesi olan varsa, rica ediyorum haber versin. Teşekkürler!
  • kardiyalog kullanıcısına yanıt
    Asphalt 8'i xd85'te yükleyip denemişliğim var. Oyun esnasındaki FPS oldukça düşük.

• A1001z A kullanıcısına yanıt
    Ben Filbox modül kullanıyorum bi sorun yok

• drowen kullanıcısına yanıt
    Bi kaç sayfa geride var . Tv açıkken altta çalışan çok uygulama var. Yazdığım mesajlara bakarsan program tavsiye ettim o kullan en ufak sıkıntı olmaz

• munez0135 M kullanıcısına yanıt
    Az önce tv açıkken sesini tamamen kisarak kulağımi iyice adaptöre dayadim ama ses duymadım . Kullanan başka arkadaslarda kontrol ederlerse iyi olur

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.