Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
35
Favori
121.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani ben KODI kullanıyorum ama o da çok fazla derseniz google play'de bir sürü video player var. Hangisi tanıdık geliyorsa arayüz olarak onu kullanın. Hiçbiri tv.nin kendi playerı kadar kötü değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir 2 yıl Sony tr garantili 3900 TL'ye Sony 55 XD 8505 alır mı?maksat TV izlemek ve netten film izlemek ?kendi uydu alıcısı ile kullanacağım.kanal geçişleri kaç saniye.
    İnterneti mecbur wifi ile bağlamak zorundayım.
    Wifi bağlamak gerçekten zor mu?evde tilgin TTNet modem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim32 -- 25 Kasım 2017; 18:41:18 >
  • ibrahim32 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fiyata nereden buldunuz...

hocam geçen yılın ips paneli güzel tv ama şu aralar indirimlerde oluyorken 3900tl edermi diye düşünmek lazım bence
  • Aslında 55sj850v media mark 4000 TL kampanyası iyiydi.sordum bir daha o fiyata olamayacak dediler.

Kafamdaki soru işareti Sony iyidir ama kullanım zorluğu sıkıntı gibi.yorumlar hiç iyi değil.

LG kullanıcı arayüzü gayet iyi ama banding ,netlik iyi değil.

Valla şaşırdım ne yapacağım.5000 TL'ye butcem var.

Bu fiyatı özel aldım,yeri bende kalsın . kapalı kutu teşhir falan değil.

hocam 5000TL bütçeniz varsa neden indirimdeyken mu8000 yada mu9000 almadınız bu yazdığınız modellerden çok daha iyi tv ler mu8000 4500 mu9000 5300tl düşmüştü yine indirim olurmu bilmem ama ben sizin yerinizde olsam indirim kovalarım indirim olmazsada 5000tl ye sony xe8505 modeli var 2017 model va panel 100hz 10 bit güzel tv bu modelde yazdığınız modellerden çok daha iyi
    4000 altına alıyorsan FP ürünüdür
    Wifi kolay bağlanır, Başlarda sorun cıkartır. Tv ilk kurulumda güncelleme vs yapar.
    Ama uydu alıcısı gerçekten kötü, Harici reciever almak zorundasın
    Kanal geçiş hızı Çok yavas değil ama sıraya sokmak ölüm.
    Ben PC deki mp4 filmi kablosuz ağdan bu Tv de oynatıyorum.

Bluetoth kulaklık ile ses alamıyorsun. Ses sistemi bağlanıyor ama

İlginç olanı ise yeni keşfettim, Ses çıkışı sadece kulaklık jakında yapıyorsun
    Ama TV menusunden taktığın cihaz türüne göre değiştirebiliyorsun.
    SW, veya AVR gibi cihazlar için değişken ses vs ( 4 kademe )
    Tv ve çıkış sesini ayrı ayrı kontrol edebiliyorsun

Aslında Sony ANdroid tv lerin hepsinde aynı menu var
    Donanıma göre aktif veya pasif olan menusu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Kasım 2017; 22:59:32 >
  • İnternetten film izlemek nasıl oluyor , örneğin tarayıcıdan site yazdım,bu işlem nasıl oluyor?

• merhaba yaklaşık 5 aydır xd8505 kullanıyorum. Bazı arka planlarda belirgin gözükecek şekilde ekranın köşelerinden gölge gibi maks 0.2cm genişliğinde şeritimsi bir gölge oluşmaya başladı. Normal midir benzer problem yaşayanlar var mı merak ediyorum
  • Bu tv yi teşhirden bulsak alınır mı ?

Philips 49pus7502 ile Sony 55xd8505 arasında gidip geliyorum tavsiyeniz ne olur ?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Bu tv yi teşhirden bulsak alınır mı ?

Philips 49pus7502 ile Sony 55xd8505 arasında gidip geliyorum tavsiyeniz ne olur ?

Ben haziran 2017 de teşhirden aldım 4400 TL ye sony bayisinden.
    3 ay teşhirde kalmış, full kutulu aldım, her şeyi duruyordu
    TV de çift tuner var bu arada.
    % 90 memnunum
    Konuda daha önce artı ve eksi yanlarını yazmıştım.
  • Alalı 8 ay oluyor, gerçi yeni modeller çıktı ama almayı düşünenler için biraz bilgi vereyim,
    TV görüntü konusunda bence çok iyi, kendi uydu alıcısı ile kullanıyorum görüntü teledünya digiturk ile de denedim, kendi uydu alıcısı çok daha iyi geldi.(Harici uydu alıcısı aynı veya daha iyi performans da verebilir - denemedim.) TRT 4K'da daha bu gece maç izledim, bence fiyata göre gayet iyi bir görüntü var.
    Gel gelelim menüye, menü günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz ama biraz yavaş olduğu doğru, tıpkı kendi uydu alıcısının kanal geçişleri gibi. Ama KODİ vb programları kullanıyorum internetten film falan izlemek için, 1-2 kere KODİ hatası dışında bir sorun yaşamadım. Ağ bağlantısı başarılı, kopma vb şeyler olmuyor.
    İnternet tarayıcısı ise bazı sitelerde film açabiliyor ama bazılarında da çıkan reklam vb şeylerden ötürü filmi açamıyor.
    Her şeye rağmen aldığıma hiç pişman etmedi, görüntü kalitesinden çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ColdStrom

Alalı 8 ay oluyor, gerçi yeni modeller çıktı ama almayı düşünenler için biraz bilgi vereyim,
    TV görüntü konusunda bence çok iyi, kendi uydu alıcısı ile kullanıyorum görüntü teledünya digiturk ile de denedim, kendi uydu alıcısı çok daha iyi geldi.(Harici uydu alıcısı aynı veya daha iyi performans da verebilir - denemedim.) TRT 4K'da daha bu gece maç izledim, bence fiyata göre gayet iyi bir görüntü var.
    Gel gelelim menüye, menü günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz ama biraz yavaş olduğu doğru, tıpkı kendi uydu alıcısının kanal geçişleri gibi. Ama KODİ vb programları kullanıyorum internetten film falan izlemek için, 1-2 kere KODİ hatası dışında bir sorun yaşamadım. Ağ bağlantısı başarılı, kopma vb şeyler olmuyor.
    İnternet tarayıcısı ise bazı sitelerde film açabiliyor ama bazılarında da çıkan reklam vb şeylerden ötürü filmi açamıyor.
    Her şeye rağmen aldığıma hiç pişman etmedi, görüntü kalitesinden çok memnunum.

kodi ayarlarını nasıl yaptınız acaba hocam beceremedimde

• moscaltar25 M kullanıcısına yanıt
    Ayar yapılacak çok bir şey yok aslında, Kodi zaten pek çok işlevi bir arada sunuyor. Usb'den film izlerken de kodi kullanıyorum, eğer internetten film falan izleyeceksem de seyirtürk ve bir kaç tane de yabancı kodi eklentisi kurdum benim isteklerimi karşılıyorlar.
  • Bu tv ile kendi media playerı ile Dolby TrueHD yada Dts HD Ma gibi sesleri bi şekilde AVR ye aktarabilen varmı optik ile olmuyor ARC ile nasıl yapılıcak bilen varmı...
  • Merhabalar,

Kodi kullanan arkadaşlar VPN kullanıyor mu? BT Sports ve TR altyazılı filmler için önerebileceğiniz Addonlar hangileri?

Teşekkürler
  • Sony 55xd8505 kanal geçişi çok yavaş. Bu yüzden tv izlemiyorum. Hangi harici receiveri alayım. Kablo tv kurulu onu bile açmıyorum. Kanal geçişlerini çok hızlı yapacak receiver lazım

• Ekran paylaşımı için ne kullanıyorsunuz? Android Nexus 6P telefonumdan yayınlamayı açıyorum ancak birbirlerini görmüyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitokiribattousai2727

Sony 55xd8505 kanal geçişi çok yavaş. Bu yüzden tv izlemiyorum. Hangi harici receiveri alayım. Kablo tv kurulu onu bile açmıyorum. Kanal geçişlerini çok hızlı yapacak receiver lazım

Atlanta veya vu+ gibi markalara bak
    onlara bu yakışır, veya formular cihazlarına bak
    500 - 700 seviyelerinde bir şey iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.