Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.311
Cevap
73
Favori
342.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen ay benim Android sistem çöktü 55xD8505

Resetledim düzeldi.

Ama yotube çalışmıyor ne yaptıysam olmadı

bu işleme izin verilmiyor hatası alıyorum.

Medya amaçlı TV ye bağlı mini PC kullandığım için önemsemiyorum

Bir yerde rastlarsam çözümü uygulayacağım.

Benim ekranda da 4 köşede 3 yıldır ölü pikseller var. yakından bakınca belli oluyor

Şimdilik izlerken göze batmıyor 7 yıl oldu.

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Moralinizi bozmak istemem ama ölü pikselle başlayıp ekranda çizgi ve titreme ile devam ediyor. TV izleyemez oluyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 23 Ağustos 2023; 19:4:18 >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt

bende de youtube girmiyordu hesabı silip tekrar girdiğimde çalışmaya başladı. öncesi çok uğraştırdı. telefondan tv onaylasam bile girimiyordu. iyice mala bağladı tv. çok tv izlemediğim için çok fazla önemsemiyorum.

• yeni tv alayım dedim tvler çok dandik. anlamdım 100rz tv bulmak imkansız. 50 ile 55 arası 10bin fark var. samsung alayım dedim 40bin en ucuzu. lg 36bin dandik lg nasıl 36 olur tcl var 29bin. onunda garantisi bilcom düşündürdü.

sony yılına göre çok iyiymiş. anroid çalışmasa da takılsada konolda ve pc de ekran olarak çok güzel gecikme yok renkler harika. oyun oynarken hale keyif veriyor.

• Arkadaşlar kd 8505 tv çok yavaş hateket ediyor. Sadece kanal geçişinde değil başka uygulamaları açarken hatta tv aç kapa yaparken bile takılıyor. Başına gelen olduysa çözüm bulabilidiniz mi? Fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi player75 -- 20 Ağustos 2024; 20:41:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • player75 P kullanıcısına yanıt

Aynı sorun benim 8505 de de var. Yazılım güncellemesi yaptıkça TV yavaşlamaya başladı. Son 1 yıldır kullanılamaz derecede tepkiler yavaşlayınca fabrika ayarlarına döndürdüm. TV yine yavaş ama şimdi kullanabiliyorum. En azından ses açma kapama komutları 1 saniye geç de olsa çalışıyor!

Özetle ömrünü tamamladı bence, bir daha da Sony almam ölü binlerce pixeller ve güncelleme sonrası kullanılamaz hale gelen TV nin kronik sorunları yüzünden markadan soğudum.

Mümkün olabilse ilk aldığım günkü firmware yazılımına geri dönmek isterim açıkcası.

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Ben de Sony ismine yakışmayan performans aldım. Sony alır mıyım bir daha bilemiyorum. Tekrar fabrika ayarlarına döndürdüm. Hızlandı ama bakalım ne kadar siüre normal çalışacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı dert bende de var. Bence planlı eskitme yapmışlar. Açma kapama kanal izleme prime netflix hepsi sorunlu şu an. Boşverip hdmi.dan android stikle bari kullanayım diyorum o bile sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrünü doldurdu bu seri. Android sürümünün eski kalması, tcon sorunları vs. Kült bir seriydi ama maalesef kronik tcon problemi vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bendede 50inç sony var, geçen kumandayı parçalayıp içini temizledim, tuşlar daha iyi çalışdı, birde birkaç kez açılınca kitleniyordu. Fişi çekip bir süre bekleyince takıp açtım hızlandı. Birkaç kezde komple fabrika ayarlarına çevirip kullandım şuan iyi.. Ama arasıra yavaşlıyorsa komple fabrika ayarlarına çevirin.
    Birde uzun süre kullanmıyorsanız, fişini çekin. Youtube tarih saati ayarlayın öyle kullanın...
    Ölü piksel yok...
    8sene önceki teknolojiyle iyiydi, teknoloji geliştikçe sistem ilerde anca birkaç kanalla yada kablonet, uydu cihazıyla kullanılabilir diye düşünüyorum...

• Baya zaman olmuş son posttan beri ama yavaşlama için çözüm şu. İster sıfırlayın ister sıfırlamadan yapın ama sıfırlarsanız daha iyi olabilir. Geliştirici seçeneklerini açıp, tüm animasyon efekt vs... Kapatın. Cep telefonlarında da yapılıyor benzer işlem. İngilizce bir videoda görmüştüm ama linki bulamadım şimdi. Bende bu efekt vs kapalı komple ilk günküne gayet yakın performans veriyor.

Köşelerde ölü piksel var ama çizgiler başlamadı henüz. Firmware atayım sıfırdan dedim ama sony destek bitti diye siteden de kaldırmış, gördüğüm en büyük aptallıklardan biri. Bırak dursun ihtiyacı olan indirsin. Destek bitti de cihaz duruyor halen.

Güncel kanal listesi lazım. Yeşillendiren olursa bu konuda memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.