Şimdi Ara

2016 Tatil Fırsatları ve tavsiyeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.624
Cevap
120
Favori
155.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle haklısınız kaç kere balayı olacak ?

Yurt dışı ile yola çıktık, planlar projeler, hanım maliyeti görünce yok olmaz dedi.

Şimdi sizinki gibi bir oda bakalım, özel olsun diyorum maliyeti duyuyor yok olmazzzzzzz diyor.

Biz ömrümüzde tek olacak balayını sanırım slip mayosunu giyerek havuz kenarında elinde kokteylini yudumlarken barbar kahkahası atan 60 yaş üstü ruslar ile geçiricez gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badi Ekrem -- 24 Kasım 2015; 12:49:20 >
  • arkadaşlar merhaba,
    Haziran sonu çift kişi 5 gecelik tatil için Antalya civarı otel bakıyorum.
    Bu sene Ramazan ayı Haziran a denk geliyor,belki fiyatlar bu dönem için daha uygun olur diye umuyordum ama nafile oldukça yüksek görünüyor.
    2000 civarı bütçe ayırmıştım,önerebileceğiniz mekan varmıdır?
  • Bende bu yıl Sueno Deluxe dusunuyordum ama pek sevmediğim havuz kenarı şezlonglarnın bitiş bitiş olma durumu maalesef burdada olduğu için,çok kalabalık gorunduğu için tekrar aynı otele gitmek adetim olmasada bu yıl gittiğim çok memnun kaldığım Gloria Serenitye tekrar gideceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badi Ekrem kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah gönlüne göre versin. Söyleme fiyatını.

Bizde de aynı durum vardı, ki bencede çok para, nişanlıma göre de gerek yok dedi ama yine de istediğini hissediyor insan o yüzden 2 ona 3 buna derken bir şey olmaz dedim ve aldım. :)

Hanım sözü dinlemeye erken başlamayalım diyorum.
  • Hocam valla bende düşünüyorum hanımı dinleme al gitsin falan ama sonradan dırdır çekmektense de demeden edemiyorum. Tripadvisordan baktım odanız harika. Cidden süper. Deniz manzaralı üst kat havuzlu harka. Biraz daha gaza gelirsem alırım

• Fiyatlar fena şişik.Geçen sene tatile gitmedik bu sene güzel bir yere gidelim diye.Ali bey resort ve voyage türkbüküne gitmiştik önceki senelerde.Yine bu ayarda otel tavsiyesi olan var mı? Voyage belek 6 küsür ağustos başı için ben max 5 e bitireyim diyordum ama hayalde kaldı.
  • Az önce yaptırdım Balayı için 11-16 nisan Salamis bay conti transfer uçak ve otel toplamda 1800. Transfer ve oteli ets den aldım. Uçağı Pegasus'tan bizzat aldım. Otel dün 1680 idi. Bugün 1440a düşmüştü. Aldım hemen. Daha da düşmez herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Bende bu yıl Sueno Deluxe dusunuyordum ama pek sevmediğim havuz kenarı şezlonglarnın bitiş bitiş olma durumu maalesef burdada olduğu için,çok kalabalık gorunduğu için tekrar aynı otele gitmek adetim olmasada bu yıl gittiğim çok memnun kaldığım Gloria Serenitye tekrar gideceğim sanırım.

eylül başı ordaydım, ne deniz knrarında nede havuzda hiç şezlong sorunu yaşamadım, hatta 3/2 si boştu...
  • ahanda fiyatlar yukse diyenlere sicak bi fırsat.. rusya turkiyeye satıslari durdurmus.. artik rus turist daha az gelir.. simdi oteller dusunsun.. turk turisti mumla ararlar..
  • Rusya Ciddi bir ambargo uygulayacak gibi Türk turizmi için kötü bir sezon olacak gibi fakat şunu söyliyim Türk otelleri fiyatlarından taviz vermez boş kalır fiyat düşürmez.
  • Rus tur operatörlerinden biri olan Natalie Tours savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye satışlarını durdurdu. Rus pazarında ki köklü operatörlerden birisidir. Rus pazarında yaşanabilecek bir kriz iç pazara olumlu yansıyabilir. Geçen sene oteller acentaların blöf yaptığını öne sürerek fiyat kırma konusunda direnmişti. Bakalım 2016 turizm sezonunda nasıl olacak. Büyük zincir otellerin fiyat konusunda pek bir değişiklik yapma gibi politikaları yok, ancak Kemer ve Alanya'da 4-5 yıldız otellerde illa ki fırsatlar olacaktır.
  • Ekim 2016 4 gün 2kişi Bala'yı için Maxx royal e gideceğiz.fiyatları görece pahalı ama kesinle değeceğine inanıyorum.kemer ve Belek'te var ben Kemer'i düşünüyorum.acaba aramızda daha önce giden ve yorumlayacak varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okandem1986 -- 24 Kasım 2015; 20:40:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

İyi forumlar arkadaşlar, Allah kısmet ederse 24 ocak ta dünya evine giriyorum, Balayı için yer araştırıyorum fakat pek bilgili olmadığım için nereye gidilir, gidilmez pek kestiremedim. Siz değerli arkadaşlarımın bana tavsiye edebileceği, yol yordam gösterebileceğini umaraktan buraya yazdım. Ne gibi bir yol izlemeli, nerelere gitmeli bilgilendirirseniz sevinirim. Vakitte az kaldı rezervasyon yaptırıp yeri ayarlamam lazım.

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek

Kıbrıs'ta Kaya Artemis resort otel var orasını düşünüyorum gibi, Fikir verebilecek olan varmıdır acaba ?

• Herkese merhaba,
    Bellis deluxe,Spice Hotel ve Sentido Perissia arasından sizce hangisini seçmeliyim?Belek tarafına hiç gitmedim denizi nasıldır?
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

Herkese merhaba,
    Bellis deluxe,Spice Hotel ve Sentido Perissia arasından sizce hangisini seçmeliyim?Belek tarafına hiç gitmedim denizi nasıldır?
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Diğer oteller hakkında bir fikrim yok ama Spice hotel ile ilgili tecrübelerimi önceki sayfada detaylıyca yazmıştım... Fiyat/performans açısından bence çok iyi bir otel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

İyi forumlar arkadaşlar, Allah kısmet ederse 24 ocak ta dünya evine giriyorum, Balayı için yer araştırıyorum fakat pek bilgili olmadığım için nereye gidilir, gidilmez pek kestiremedim. Siz değerli arkadaşlarımın bana tavsiye edebileceği, yol yordam gösterebileceğini umaraktan buraya yazdım. Ne gibi bir yol izlemeli, nerelere gitmeli bilgilendirirseniz sevinirim. Vakitte az kaldı rezervasyon yaptırıp yeri ayarlamam lazım.

Arkadaşlar yok mu yardımcı olabilecek

Kıbrıs'ta Kaya Artemis resort otel var orasını düşünüyorum gibi, Fikir verebilecek olan varmıdır acaba ?

İnşallah mutlu mesut bi yastıkta yaşarsınız....Kıbrısa gideceksen Nuh un gemisi ya da merit royale git arkadaşım. Balayında kıbrıs mantıklı tercih.

• Balayına gidecekler için Titanic Deluxe Belek'i tavsiye ederim.Ağustos'da 7 gün ordaydım.Bende buradaki arkadaşların tavsiyesine uyup oraya gittim.Gerçekten inanılmaz memnun kaldım.Fiyatlar uçmazsa eşimle birlikte bu sene de oraya gideceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Balayına gidecekler için Titanic Deluxe Belek'i tavsiye ederim.Ağustos'da 7 gün ordaydım.Bende buradaki arkadaşların tavsiyesine uyup oraya gittim.Gerçekten inanılmaz memnun kaldım.Fiyatlar uçmazsa eşimle birlikte bu sene de oraya gideceğiz

2 sene üst üste Ağustos aylarında gittim, bu sene de seçenekler arasında. Ben de çok memnun kalanlardanım, tavsiye edenlerden biri bendim sanırım.
    Gidecek olanlar seçenek olarak mutlaka değerlendirmeli.

• Crystal otellerinden önerebileceğiniz var mı ? Setur'da fiyatları uygun gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

Crystal otellerinden önerebileceğiniz var mı ? Setur'da fiyatları uygun gibi duruyor.

abımız yardım edecektır muhakkak uzamndır
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.