Şimdi Ara

2016 YGS-LYS ILK 10 BIN İÇİN KITAP-DENEME TAVSİYELERI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
69
Favori
36.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isler iyi gitmezse lys apotemi cozmeyin hem katkisi olmaz hem moral bozar. Lys nin %95 ini bitirdiginizi dusunuyorsaniz katkisi olabilir ki matematikte bayagi soru tutturmus diye duydum. Lys si tamamen bitmemis olan arkadaslarim zor oldugu icin sonlarda apotemi cozduler fakat 30 35 netlerde kaldilar gercek sinavda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4-5 ygs denemesi ve matematik soru bankasını öneririm

• YGS Mattan 4 kaynak yazmış adam.Gerek yok 1 tane soru b. yeter.Gerisi deneme.Mat 2 için 2 kaynak s.b ekstradan türev ve integral için fasikül çözülebilir. Gerisi bol deneme

• Güzel yazı ama bunları temeli olmayan birisi için yapmak zor gibi temel dediğim düz lise mezunu meslek lisesi vb.
  • https://www.youtube.com/watch?v=jZ2OQQ5GR6w sırf bu kitaplar için bi kanal açılmış işin uzmanları kitap tavsiyesi veriyor bi baksın yeni hazırlanan arkadaşlar
  • up

• up

• https://www.youtube.com/watch?v=jZ2OQQ5GR6w uzmanlar kitap tavsiyesi yapmış devamı gelcekmiş
  • Bu sene sınava girmiş birisi olarak söylemeliyimki sınav istediğim gibi olmadı ama çok güzel bir alt yapım oldu(SÖZEL ) BU sene bir daha hazırlanacağım ve 1 yıl boyunca Matematik çalışacağım. Demem o ki alt yapısı sağlam olan arkadaşlara FEM PALME KARAKÖK yayınlarını öneririm ben bu sene bunlar ile hazırlanacağım. Sınava bu sene hazırlanan ve alt yapısı olmayan arkadaşlara ise Başlangıç olarak GÜVENDER KÖRFEZ ESEN yayılarını öneririm. alt yapısı olmayan FEM PALME ile başlamasın moral bozukluğu olur. Yeni başlayanlarda Sınava kadar GÜVENDER KÖRFEZ gibi BASİT yayınlar ile çalışmasın bu kendini kandırmkatan başka bişi değildir bir zaman sonra ZOR yayın çözmelisiniz . . . Çünkü YGS GÜVENDER kadar kolay bir sınav değil . . .

Bunları sınava giren bir kişi olarak söylüyorum . YGS gerçekten ZOR. Umarım faydalı olmuşumdur . . .

• up

• up up

• MF İÇİN ODTÜ YAYINLARINDAN UZAK DURUN ALAKASI YOK YGS İLE ÖZELLİKLE
    PALME GÜZELDİR :
    YAYINLARI BOŞVERİN YİNE DE sİZ OKUL KİTAPLARI HAZİNEDİR tÜM DERSLERR DAHİL ÖNYARGISIZ YAKLAsMAYIN !!

• takip
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: typhoon96

3-4-5 ygs denemesi ve matematik soru bankasını öneririm

Hocam ygs'ye bu kitaptan başlasam bir sorun olur mu?

• Devriman kullanıcısına yanıt
    başlangıç için iyi olmaz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon96

başlangıç için iyi olmaz tabi.

Geçen sene 10 net yapmiştim ben ygs'de ve bu sene bir daha gireceğim. Peki baska onerebilecegin bir kaynak var mi?

• up up herkes faydalansn.

• up

• yukarı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.