Şimdi Ara

2016 yılı Donanım Haber’de nasıl geçti? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim yorumum 653 beğeni almış hükümete toz kondurmuyorsunuz valla benim yorumum es geçirmiş
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122720516
    2016 yılı Donanım Haber’de nasıl geçti?
  • 2017 için sizden ricam; lütfen sayın editörler, adam akıllı bilgi ile dolu ve doyurucu içerikleri haber olarak sunun. Teknoloji sitesi olduğunuzu hatırlayın. Forumdan ibaret bir görüntü çizer oldunuz bunun farkına varın. Tarafsız olun. Ve en önemlisi kullanıcılarınızı dinlemeyi ihmal etmeyin. Ben ve eminimki bir çok kullanıcı eski anasayfa haberlerini özlüyordur. Eski Dh kalitesini bize geri verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

benim yorumum 653 beğeni almış hükümete toz kondurmuyorsunuz valla benim yorumum es geçirmiş

Merhaba,

Düşündüğünüz gibi yorumunuzun es geçilme durumu söz konusu değil ancak yine de emin olmak için kontrol ettim.

Haberdeki veriler 22 Aralık saat 15:56'ya kadar olan bilgileri içeriyor. Yorumu ise yine aynı gün saat 15:52:49'da yazmışsınız. Yani 4 dakika içerisinde yeterli beğeni (653) gelmediği için ne yazık ki listede yer alamamışsınız. Durum sadece bundan ibaret.

Sevgiler.

• Yılın editörü: Ekrem 71 :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan Pehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: patren

benim yorumum 653 beğeni almış hükümete toz kondurmuyorsunuz valla benim yorumum es geçirmiş

Merhaba,

Düşündüğünüz gibi yorumunuzun es geçilme durumu söz konusu değil ancak yine de emin olmak için kontrol ettim.

Haberdeki veriler 22 Aralık saat 15:56'ya kadar olan bilgileri içeriyor. Yorumu ise yine aynı gün saat 15:52:49'da yazmışsınız. Yani 4 dakika içerisinde yeterli beğeni (653) gelmediği için ne yazık ki listede yer alamamışsınız. Durum sadece bundan ibaret.

Sevgiler.

Ama hala 2016'dayız.

• forum artık interaktif her konuya misafir ler mesaj yazabilsin mesela
  • İşidin yaktığı 2 askerimizin konusunun neden silindiğini hala açıklamadınız ?
  • Samsun un ortalamasını brn yükseltiyorum. Beni de listeye alın yhaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

@kadirirdem Haberlere yorumlarıyla katkı mı sağlıyormuş?

Yandık şimdi liste yapmışlar birde(ödül), gelecek yılda oraya çıkayım diye her haberin altına daha bir ilgisiz alakasız yorumlar görmezsek iyidir. Bir de mu5tafa vardı sahi onu unutmuşlar sanırım

Sistem öyle demiş editör arkadaşta eklemiş beni kardeş, bu kadar şaşıracak ne var bunda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: GreyParrot

quote:

Orijinalden alıntı: Das Boot

@kadirirdem Haberlere yorumlarıyla katkı mı sağlıyormuş?

Yandık şimdi liste yapmışlar birde(ödül), gelecek yılda oraya çıkayım diye her haberin altına daha bir ilgisiz alakasız yorumlar görmezsek iyidir. Bir de mu5tafa vardı sahi onu unutmuşlar sanırım

Dh'nin sistemi beni seçmiş editör arkadaşta beni yazmış ne var bunda ?(amacım orada 1. olmak değildi sistem seçmiş)

• asiruhh1903 kullanıcısına yanıt
    Acikladilar yanilmiyorsam onceki hafta 2si1 de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reklamlardan forummu kaldı ama büyük başarı elde ettim yanlışlıkla bile hiçbir reklama tıklamadım
  • DH gelirleri %300 artış gösterdi falan filan :)

• 2017de umarım ahmet. adlı arkadaşımız ecek acak haberlerini bırakıp du dı haberlerini yapar
  • mükembel
  • Çoh eyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.