Şimdi Ara

2016 YILI INCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen yildan onsiparis verdigim icin 2016 elime erken gecti ve bende ilk incelememi sizinle paylasmak istedim.
    Aslinda gecen hafta elime ulasmasi gerekiyordu fakat UPS rezilligi yuzunden siparisime yeni kavusabildim.

Neyse, izninizle incelememe basliyorum sevgili arkadaslar.

Gozlemledigim kadariyla 2016 yili Ortadogu ve Balkanlar icin sulu gecerken Kuzey tarafi icin kuraklasacak, Amerika bir bardak su icin Turkiye'ye yalvaracak.
    Tabi bu olaylar Turkiye'nin politik konumunu buyuk olcude etkileyecek ve asgari ucretler 3000~ TL gibi bir patlama yasayacak ve sonu bilinmez bir sekilde surekli artisa cikacak.

Yani anladiginiz uzere 2016 yilinda dunyayi genel olarak etkileyecek hava olaylari yasanacak arkadaslar ama merak etmeyin iyi haberlerimde var.

Eger kova burcu erkegiyseniz bu yil aski bulacaksiniz ama dikkatli olunda kalbinizi bir ikizler kadini calmasin cunku ikizler kadinlari bu yil buyuk sorunlar yasayabilir ve sizide sorunlarinin icine cekebilirler.

Ayrica bu yil gunes gezegenimizden 3,74324 santim uzaklasacak. Peki bu ne demek? Bu donmamak icin surekli 3,74324 santim ila 7,2366482356 santim arasinda ziplamaniz gerek demek.
    Aman dikkat edin 7,2366482356 santimden yukseye ziplamayin cunku bu seferde yanarsiniz.

"Peki bu yil bize baska iyi haber yok mu?" diyecek olursaniz; tabi ki de baska iyi haber var.

BU YIL GEZEGENIMIZI DUNYA DISI VARLIKLARIN ZIYARET ETME OLASILIGI %73,7 DAHA FAZLA!

Suanlik incelemem bu kadar arkadaslar, kalanini zaten yarin hep beraber kesfedecegiz umarim. Saglicakla kalin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Herif -- 31 Aralık 2015; 5:15:58 >

• Uyuma vakti geldi evlat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biseksenbidoksan

Uyuma vakti geldi evlat.

Neden oyle dediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasta Herif -- 31 Aralık 2015; 5:49:37 >
  • Hasta Herif kullanıcısına yanıt
    Akrep burcuyum, bu durumda ne yapmalıyım ?
  • Sonuna "kappa" eklemeyi unutmuşsun.
     2016 YILI INCELEMEM

• quote:

Orijinalden alıntı: plgshlpu

Sonuna "kappa" eklemeyi unutmuşsun.
     2016 YILI INCELEMEM

Soylemleriniz bir sey ifade etmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.