Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
106.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

T50 cihazıma 5.1.1 romunu attım ve stock roma dönemiyorum.

karşılaştıgım hata şudur update.zip klasörünü atıyorum telefonun içine ve recovery modunda attıgım zip dosyasını göremiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz tw felan versem
    emeği geçen herkese teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsnr343

Öncelikle merhaba, Forumber.

T50 cihazıma 5.1.1 romunu attım ve stock roma dönemiyorum.

karşılaştıgım hata şudur update.zip klasörünü atıyorum telefonun içine ve recovery modunda attıgım zip dosyasını göremiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz tw felan versem
    emeği geçen herkese teşekkür ederim

PM attım
  • kardeşim ne zaman yardım edeceksin acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsnr343

kardeşim ne zaman yardım edeceksin acaba ?

Hallettim.
  • Telefon şifreleme başarısız oldu diyor bilgisi olan varmı aradım bulamadım bi türlü telefonu sıfırla diyor ama sıfırlayınca hata veriyor ?
  • Internette zte blade vec4g icin lollipop romlari var, merak ettigim onlar da cm12.1 surumu uyarlamasi mi yoksa ayri bir lollipop romu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Internette zte blade vec4g icin lollipop romlari var, merak ettigim onlar da cm12.1 surumu uyarlamasi mi yoksa ayri bir lollipop romu mu?

Sahte onlar.

• Bahsettigim youtubedaki turk fakerlar degil, yabanci kaynaklardakilerden bahsediyorum. Zte blade vec4g lollipop update yazarsaniz bulabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: 9mocha

Bahsettigim youtubedaki turk fakerlar degil, yabanci kaynaklardakilerden bahsediyorum. Zte blade vec4g lollipop update yazarsaniz bulabilirsiniz

tamam işte onlar sahte

• Soo-HarD S kullanıcısına yanıt
    Zip linkini yenileyebilirmisin veya indirilecek dosya bilgilerini yazabilirmisin?(xposed zipinden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokalpsa54 -- 29 Şubat 2016; 21:34:23 >
  • Arkadaşlar ben T50 ye 5.1.1 Cm12.1 yükledim ama şimdi geri dönmek istiyorum nasıl geri dönebilirim yardım lütfeennn !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokalpsa54

Zip linkini yenileyebilirmisin veya indirilecek dosya bilgilerini yazabilirmisin?(xposed zipinden bahsediyorum)

Bu ROM için son sürüm Xposed zip linki;

http://dl-xda.xposed.info/framework/sdk22/arm/xposed-v83-sdk22-arm.zip

quote:

Orijinalden alıntı: unkown14569

Arkadaşlar ben T50 ye 5.1.1 Cm12.1 yükledim ama şimdi geri dönmek istiyorum nasıl geri dönebilirim yardım lütfeennn !!!

PM'e cevap verildi

• telefon logoda kaldı açılmıyor nasıl düzelticem acil.
  • mesajlara bakarmısın acil pm attım telefon açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

mesajlara bakarmısın acil pm attım telefon açılmıyor

PM'e cevap verdim
  • pm bakarmısın acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak5321

pm bakarmısın acil

Buraya mesaj atman birşeyi değiştirmiyor, zamanım olduğunda bakıyorum zaten.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    pardon.
  • Arkadaşlar ben bunu kurdum sonra stock roma dönmek için hafıza ayırma işlemini yaptım.Sonra stock recovery yükledim şu an telefonda stock recovery var ve telefon sadece recovery'ye giriyor.Nasıl stock roma dönebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerBestrafer

Arkadaşlar ben bunu kurdum sonra stock roma dönmek için hafıza ayırma işlemini yaptım.Sonra stock recovery yükledim şu an telefonda stock recovery var ve telefon sadece recovery'ye giriyor.Nasıl stock roma dönebilirim?

PM attım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.