Şimdi Ara

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
24
Favori
105.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xda nın bir konusu var cm rom lardaki kamera durdu veya bağlanamıyor durumu için zip var twrp ile kurulan ama kuramıyorum tel garantide bence işe yarar
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/17-fixed-camera-app-lib-cm-aosp-roms-t2505973
    ve
    camera bug var
    https://www.youtube.com/watch?v=7TxZiVHZyjo
    romu samsungdan portladın demi abi bunada bi bak

https://www.youtube.com/watch?v=U8obKmPrAh4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1989 -- 22 Temmuz 2015; 0:19:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty1989

xda nın bir konusu var cm rom lardaki kamera durdu veya bağlanamıyor durumu için zip var twrp ile kurulan ama kuramıyorum tel garantide bence işe yarar
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/17-fixed-camera-app-lib-cm-aosp-roms-t2505973
    ve
    camera bug var
    https://www.youtube.com/watch?v=7TxZiVHZyjo
    romu samsungdan portladın demi abi bunada bi bak

https://www.youtube.com/watch?v=U8obKmPrAh4

Dediğim gibi sorun çok daha büyük. Bu çözümler hiçbir şekilde işe yaramaz.

Bu arada ROM'u hiçbir yerden portlamadım. Kendim derledim.

• kastetdiğim derlemekti kamerasız halini paylaşmanı bekliyoruz
  • Hocam romu paylasacakmisiniz bugun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler birisi çözerse kamera işini buraya bilgilendirme yaparsa seviniriz

• Karaber kullanıcısına yanıt
    Aynen. Birisi çözse de artık şu işkenceden kurtulsak

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905gs

Hocam romu paylasacakmisiniz bugun ?

ROM'u paylaştım, ilk sayfadan indirebilirsiniz. Ayrıca sorunlar bölümünü de güncelledim. Ona da bakın ROM'u kurmadan önce.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    eywalah hocam tek bir soru sorcam yedek almak için hangi şecenekleri işaretliyim backuptan ?
  • quote:

eywalah hocam tek bir soru sorcam yedek almak için hangi şecenekleri işaretliyim backuptan ?

Hepsi işaretli olsun hocam.

Restore ederken sadece boot, system ve data yı işaretlemeniz yeterli.

• Hocam cok soru soruyorum k.bakmayin ya biz simdi lolipop romu yukledik diyelim restoreden stocku yukleyecem yeniden wipe yapmaya gerek varmi ?

• quote:

Hocam cok soru soruyorum k.bakmayin ya biz simdi lolipop romu yukledik diyelim restoreden stocku yukleyecem yeniden wipe yapmaya gerek varmi ?

Restore'ye girin. Sadece Boot, System ve Data yı seçip çubuğu kaydırın. İşlem bitince de Reboot System diyin. Wipe yapmanıza gerek yok restore için.
    Kamera büyük sıkıntı bea
  • [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

arkadaşlar hemen sevinmeyin kesin bilgi değil ama kamerayı abim çalıştırmayı başardı fakat yeniden hata verdi gördüğünüz gibi simsiyah hiçbişey görünmüyo sorunu halletmeye çalışcaz

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

• quote:

Orijinalden alıntı: dgkndemr

[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

arkadaşlar hemen sevinmeyin kesin bilgi değil ama kamerayı abim çalıştırmayı başardı fakat yeniden hata verdi gördüğünüz gibi simsiyah hiçbişey görünmüyo sorunu halletmeye çalışcaz

Ümitlendik bile
    Biz bekleriz
    Android z bile çıksa ben l istiyom

• Arkadaşlarla stock romda camerayla ilgili ne dosya varsa attık ama olmadı örneğin lib/hw camera bilmemne vesayre bütün herşeyi klasörüyle izinleriyle birebir koyduk sonuç yok gine aynı interette cm 12.1 camera durduruldu hatası çözümü için twrpden flaslanıcak bir dosya buldum ama işe yararmı bilmem bide hocam ayarlardaki active screen yani renk ayarları yazılımsalmı donanınmsalmı değiştiriyor yani ss aldığımızda görünürmü birde ekran kartını yakarmı
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicPack -- 22 Temmuz 2015; 23:08:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MicPack

Arkadaşlarla stock romda camerayla ilgili ne dosya varsa attık ama olmadı örneğin lib/hw camera bilmemne vesayre bütün herşeyi klasörüyle izinleriyle birebir koyduk sonuç yok gine aynı interette cm 12.1 camera durduruldu hatası çözümü için twrpden flaslanıcak bir dosya buldum ama işe yararmı bilmem bide hocam ayarlardaki active screen yani renk ayarları yazılımsalmı donanınmsalmı değiştiriyor yani ss aldığımızda görünürmü birde ekran kartını yakarmı
    [2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme[2017.07.07] Turkcell T50 için CyanoganMod 12.1 (5.1.1), TWRP 3.0.2-3 ve Hafıza birleştirme

Renk ayarları donanımsal. SS aldığınızda görünmez. Ekran kartınız yanmaz, öyle bir tehlike olsa zaten koymazdım.

Facebook'ta mesajlaştığınız sanırım bir Android yardımlaşma sayfası. Linkini verebilirmisiniz?

• iyi geceler ya her aksam t50 kullananlar klübünü takip ediyordum artık forumber kardesim senin sayfanıda düzenli olarak her aksam merakla takip ediyorum lolipop cıksada cıkmasada bu sayfası takip etmek hobim oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam facenizi verein yada ekleyin sizi alıyım birkaç arkadaş bunu çözmeye çalışıyoruz birde hocam çok kasıyor ne yapmam lazım pm den atabilirsiniz mention]-forumber-[/mentioned]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MicPack -- 23 Temmuz 2015; 9:52:38 >
  • Hic Kasmiyor ancak kitkat kadar hizli degil :)

Hocam bi geliştirici ile görüştüm. Şöyle dedi :

kardeşim kamera sorunu diye birşey yok aslında sıkıntı galeryde cihazlara uyum sağlamıyor .

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005356029482&fref=ufi Dediğim kişi bu Facebook tan acil irtibata geçmen lazım Forumber hocam. Şuan sadece Facebook paketi varmış . Facebook tan konuşsanız size yardımcı olur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakandicle -- 23 Temmuz 2015; 14:27:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.