Şimdi Ara

2017-2018 Ygs-Lys Tüm Youtube Ders Kanalları ve Önerileri [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
261
Favori
87.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah müdür bende o siteden bakıyorum.

Ona Göre Çalışma Düzeni Sağladım Yinede Bir Fikir Danışıyım Dedim İyiki Şu Foruma Böyle Bir Başlık Açmışsın Çok Yararlı Olucak Bu Sene Güncel Tutmaya Gayret Edilirse
  • Selin hocadan mı konu çalışayım Fundamentals mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breakage kullanıcısına yanıt

• KokceliMehmet kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Selin Hoca. Videolarını bilgisayardan anlatıyor. Teknolojiden yararlanıyor , gereksiz bilgi vermiyor , verdikleri bilgiler önemli bilgiler. Ayrıca çok soru çözümü yapıyor. Soru çözümlerinde de çok bilgi öğreniyorsun , gelişiyorsun.

Fundamentals Biyoloji ise o da iyi ama bence Biyoloji için 1 kanaldan çalışmak yeterli. 2 kanal fazla zaman alır.
    Fundamentals Biyoloji nin sadece soru çözüm videolarını izle. Daha doğrusu deneme sınavı videolarını izle.
    Selin Hoca dan anlamadığın bir yer varsa Fundamentals ten de dinle tam anlarsın konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

Önerin için teşekkürler. Dikkate alacağım. İlk mesaja da eklemeyi düşünüyorum.

Edit: Yavuz Tuna yı ekledim. Ama Bekir Avşarı' ı eklemedim önerilere.
    Sebebi ise Teknolojiden yararlanamıyor olması. Kağıda yazıyor notları yazısı kötü gözüküyor.
    Biyoloji de Selin Hoca efsane bence.

Edit: Hocam vazgeçtim. Bekir Avşar'ı da ekledim. Kaliteli gerçekten.Sadece yazısı kötü.Bakmak isteyen bakar.

bekir hoca eski olimpiyatçıdır o yüzden en bilgilisi dedim ayrıca notlarının hepsi palme'den. tabi özet hali. bu arada hocalara geldik de çok iyidir biyolojide. emin'di sanırım adı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elevator -- 24 Temmuz 2017; 16:17:12 >
  • Elevator E kullanıcısına yanıt
    tamam bekir hocayı ilk mesaja ekledim zaten.

ama hocalara geldik bence yüzeysel anlatıyor , az soru çözümü yapıyor.

mantıklı olan ne biliyor musun ? Sadece kendi alanında video çeken hocalar daha kaliteli yapıyor işini.

bkz: Umut Öncül , Behzat Hoca , Kimya Özel , Selin Hoca

Hocalara geldik kanalı ise tüm derslerde video çektiği için eksik anlatıyormuş gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 24 Temmuz 2017; 16:51:57 >
  • MATEMATİKTE İYİ YAPILIRMI PEKİ BU İLYAS HOCAYLA
  • Fundamentals özet videoları yararlı mıdır ?

• Biraz zahmetli olur ama konu linklerle güncellenirse çok iyi olur.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    kanalların linkerini de yazsam konu silinmez mi ?
  • KokceliMehmet kullanıcısına yanıt
    Gayet güzel. Tabii ki yararlı. Konu tekrarları için süper.
  • Geometriye Behzat demişsin birde full yaparsın demişsin ama adamın adam akıllı geometri dersleri yok ki.. var mı??

• aa evet videoları az. fark etmemiştim hiç. Mat. la karıştırdım herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 24 Temmuz 2017; 20:50:40 >
  • Ceyhun yavuz yazılmış zaten herkese tavsiye ederim zamanında çok yardımı dokundu, reelde de dershanede öğrencisiydim fakat youtube işi mükemmel ozelogrenci .com üzerinde tüm videoları var, sanırım youtube da biraz dağınık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.LeonelMeNaldo

tamam bekir hocayı ilk mesaja ekledim zaten.

ama hocalara geldik bence yüzeysel anlatıyor , az soru çözümü yapıyor.

mantıklı olan ne biliyor musun ? Sadece kendi alanında video çeken hocalar daha kaliteli yapıyor işini.

bkz: Umut Öncül , Behzat Hoca , Kimya Özel , Selin Hoca

Hocalara geldik kanalı ise tüm derslerde video çektiği için eksik anlatıyormuş gibi geliyor bana.

onda ben de öyle düşünüyorum. bir de hocalara geldik gibi kanallar genele hitap ettiğinden öyle üst seviyelere pek hitap etmiyor. ya başlangıç ya da orta seviyeye. tonguç da öyle.
  • Matematikte teknofemi tavsiye ederim arkadaşlar. Fizikte de öneriyorlar deneyenler var mı fizikte teknofemi?
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    videolar eski ve müfredat dışı şeyler var hocam. matematiği çok etkilemese de fizik için sıkıntı yaratır bence.
  • Ben bir sene komple hocalara geldikle çalıştım gayet işime yaradı.Hatta üyelikte aldım.Ayriyeten bu sene geliştirdiler kitap falan çıkacak

• Bilgi: Kimya Elbistan yeni kimya kanalı Ygs video çekimlerine başladı. 6 - 7 konuyu bitirmiş bile. İsteyenler bakabilir.
    Şu an kanal hakkında yorum yapamam. Çünkü videolarını izlemedim.Videoları izleyen olursa eğer , burada yorum yaparsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 25 Temmuz 2017; 18:38:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.