Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bende Eylül ayında 1.4 A5 satın aldım, malum kış geliyor kış lastiklerini ayarlamak lazım. Ankara'da yaşayan arkadaşlardan Kış lastiklerini 245/40/18 olarak alanlar memnun mudur? Geniş lastik sıkıntı yaratıyorsa 225/55/18 kullanılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

Birde araç açık garajda duracak kışın cam lastiklerinin donması ve camın inmemesi gibi bir olay oluyor mu? camlar çerçevesiz olduğunda her kapı açılışında hafif bir inme yapıyor donarsa kapı açılmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Linuentha

Merhabalar bende Eylül ayında 1.4 A5 satın aldım, malum kış geliyor kış lastiklerini ayarlamak lazım. Ankara'da yaşayan arkadaşlardan Kış lastiklerini 245/40/18 olarak alanlar memnun mudur? Geniş lastik sıkıntı yaratıyorsa 225/55/18 kullanılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.

Birde araç açık garajda duracak kışın cam lastiklerinin donması ve camın inmemesi gibi bir olay oluyor mu? camlar çerçevesiz olduğunda her kapı açılışında hafif bir inme yapıyor donarsa kapı açılmayabilir.
    Kış lastiği olarak Nokian WR D4 tavsiye ederim. Çok yumuşak sessiz ve konforlu lastik.

Kapılarda donma olmadı bende ama ara ara Würth Buz çözücü sprey var onları kapı fitillerine sıkarak donmayı önleyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: two_fast_two_furious

Kış lastiği olarak Nokian WR D4 tavsiye ederim. Çok yumuşak sessiz ve konforlu lastik.

Kapılarda donma olmadı bende ama ara ara Würth Buz çözücü sprey var onları kapı fitillerine sıkarak donmayı önleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    245/40 r18 de nokian wr d4 bulamadım 245/45 r18 de var sanırım. Servisde sürekli karda kullanmayacaksanız lastiği inceltmeye gerek yok deyince lastik karşılaştırma sitelerine baktım 2016'da yapılan testte Goodyear ultra performance gen-1 ilk sırada çıkmış onu almayı düşünüyorum.

• Linuentha L kullanıcısına yanıt
    Aynı ebat lastik aracımla ; WR A4 serisinde orjinal ebat bulabilirsiniz. Düşündüğünüz lastik geçen sene benim de ikinci tercihim olarak aldığım lastik ( ilki WR A4 ' tü ) yağmurda çok memnun kaldım ancak karda deneyimleyemedim. Kar deneyiminden ari , tavsiye ederim rahatlıkla.

• Herkese merhaba,

A5 Sportback'te A3'teki gibi donanıma göre süspansiyon sertliği değişiyor mu? Sport: Sert, Design: Yumuşak gibi.
  • volcano V kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ; herhangi bir fark yok süspansiyonlarda.

• Arkadaşlar merhabalar ,

Arabayı henüz tecrübe etmedim Ancak sınırlarını tahmin ediyorum.

Şu anda alım aşamasındayım .

Doğuş Ankara sport+design+prestige paket için 326.000 fiyat verdi.

Diğer illerde son dönemde fiyat alan varmıdır?

Aracın ortalama kasko değeri ne çıkıyor.

Yakıtla ilgili gerçek değerler nedir acaba?

Kullanıcılardan Bilgi rica ediyorum .

Herkese keyifli sürüşler .

• cynt C kullanıcısına yanıt
    Hocam teklif aldığınız aracın iç-dış renk kombinasyonu nedir acaba? Bide altı kesik spor direksiyon mevcut mudur?

• Tüm kombinasyonlarda mümkün dediler , iç krem , renk scuba mavi , kesik direksiyon dahil .

Hayırlısı olsun karaririniZ şimdiden.

ST nin sizi bilgilendirmesinde bir hata var sanırım. Sport ile Design iki ayrı donanım paketidir birlikte aynı araç üzerinde olamazlar.

Diğer opsiyonları bu araçların üzerine ekleyerek yeni araç sipariş edebilirsiniz ama bu kur oynaklığında yüksek risk almış olursunuz. Stoktaki araçlara yönelmeniz anlık fiyatı belirlemenize yardımcı olur. Bu araçlarda altı kesik direksiyon - gri tavan döşemesi - Audi ses sistemi gibi seçenekler mevcutsa bu araçlar öncelikli tercih sebebi olabilir.

Şimdiden hayırlı olsun.

Sahibindendeki ilanlarla yakın fiyat vermişler, aslında biraz daha indirim ile gayet güzel bir fiyat bile denebilir.

• Ortalama yakıt ve kasko maliyetine ilişıin yorumlarınız nedir acaba ?

*bu arada , yazım hatası olmuş design paket üzerinde opsiyonlar varmış .

• Ortalama yakıt ve kasko maliyetine ilişıin yorumlarınız nedir acaba ?

*bu arada , yazım hatası olmuş design paket üzerinde opsiyonlar varmış .

Hocam ; araç sipariş formunu paylaşırsanız daha rahat görüş beyan edebiliriz.

Kasko kisiye ve şehre göre değişiyor. Ben A4 sahibiyim yaklaşık 2.5k diyebilirim. A5 için arkadaşlar yardımcı olur.

Yakıt ise kullanim koşullarına bağlı olarak değişmekle birlikte 7 - 8 lt dolaylarinda kabul edebilirsiniz. Trafik yoğun güzergahta artabilir.

• Resimlere ilave olarak CarPlay ve Android auto için AliExpress de bir kablo kiti satılıyor . Bununla ilgili deneyim sahibi olan var mı acaba ?

goo.gl
    Yeniden Yönlendirme Bildirimi
    https://goo.gl/images/TbVFCR

Güzel kombin ; hayırlısı olsun insallah.

2.0 tdi coupelerin fiyati ne kadar acaba su an biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anafartalar- -- 26 Kasım 2018; 18:26:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar a5 için 325 bin teklif aldık (prestij paket, kesik spor direksiyon, nugat kahve deri koltuk vs dolu bir araç)

Bmw 418i için 285 bin istiyorlar (m sport dolu bir araç)

Gönlüm a5 den yana olsada aradaki fiyat farkı değer mi bilmiyorum.

• Net bir şekilde değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tica

Net bir şekilde değmez.
    Değer değmez derken fark dahada açıldı, 285 bin olan araç karbon siyahtı, 270 bine opak beyaz model için teklif aldım. Renk harici başka fark yok araçlarda.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.