Şimdi Ara

2017 AUDI A5 Sportback Geldi (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
15
Favori
82.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • two_fast_two_furious kullanıcısına yanıt
    Cok yuksek degerler degilmis
    Tesekkurediyorum👍🏻

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ,
    2 senedir aracı kullanıyorum. Yakıt hariç problem yok. Istanbul trafiği dur kalk full depo 400 km zor gidiyoruz. Uzun zaman ortalaması 9,1 .
    Bu arada ben de dizel'den 1,4 tfsi geçiş yaptım. Bir anda benzin tüketimi can sıkıcı bir hal alıyor. Dizel 'den geçiş yapmadan iyi düşünün derim.
  • Merhaba, 2018 model A5 Sportback coupe model ile aranıza katıldım. Aracım sport model, Deluxe+prestij donanım.

Ben de görüşlerimi yazıp tavsiyelerinizi rica edeceğim.

Öncelikle aracın donanımı, performansı ve yakıt tüketimi bana gayet makul geldi. Tabi bu seviyedeki araçların daha teknolojik olmasını beklerdim ancak standart donanım olarak çok tatmin edici değil maalesef.

1200 Km yol sonunda ortlama yakıt tüketimim 8,1 lt. Çoğunlukla şehir içinde yol aldığımı belirteyim. Uzun yolda ise cruise contol ile hızımı 120-130a sabitleriğimde yakıt tüketmi 6-6,5 arasında oluyor.

Sinirimi bozan birkaç husus var. Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.

Hafif bozuk zeminde ilerlerken sürücü kapısının kol dayama yerinden tırtırtır ses gelip duruyor. Elimle kol dayama yerine bastırdığımda ses azalıyor ama elimi çektiğimde yine aynı ses ve bu ses oldukça rahatsız edici.

Aynı şekilde arka taraftan da benzer bir ses duyuluyor.

Bir de ön sağ yolcu koltuğunun sırt ayarlama tuşu çalışmıyor (bazen).

Bu problemlerle daha çnce karşılaşan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaa

Merhaba, 2018 model A5 Sportback coupe model ile aranıza katıldım. Aracım sport model, Deluxe+prestij donanım.

Ben de görüşlerimi yazıp tavsiyelerinizi rica edeceğim.

Öncelikle aracın donanımı, performansı ve yakıt tüketimi bana gayet makul geldi. Tabi bu seviyedeki araçların daha teknolojik olmasını beklerdim ancak standart donanım olarak çok tatmin edici değil maalesef.

1200 Km yol sonunda ortlama yakıt tüketimim 8,1 lt. Çoğunlukla şehir içinde yol aldığımı belirteyim. Uzun yolda ise cruise contol ile hızımı 120-130a sabitleriğimde yakıt tüketmi 6-6,5 arasında oluyor.

Sinirimi bozan birkaç husus var. Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.

Hafif bozuk zeminde ilerlerken sürücü kapısının kol dayama yerinden tırtırtır ses gelip duruyor. Elimle kol dayama yerine bastırdığımda ses azalıyor ama elimi çektiğimde yine aynı ses ve bu ses oldukça rahatsız edici.

Aynı şekilde arka taraftan da benzer bir ses duyuluyor.

Bir de ön sağ yolcu koltuğunun sırt ayarlama tuşu çalışmıyor (bazen).

Bu problemlerle daha çnce karşılaşan oldu mu? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
    Aracınız hayırlı olsun
    Kapıdan gelen tıkırtı için ben aracı servise bırakmıştım 4 kapıya da izolasyon yapıldı. Aynı şekilde serviste garanti kapsamından ücretsiz izolasyon yaptırabilirsiniz ses kesiliyor.
    Sırt ayarlama tuşu da aynı şekilde benim başıma gelmedi ama problem varsa onu da belirtin düzeltilebilir.
    Arkadan gelen ses muhtemelen bagajın arka camında bagajın üstünü kapatsn bir parça var, o ses yapıyordur. Bende de yapıyordu servis bunu düzeltemedi onu da ben kendim izole ederek (izole bant ile sararak) problemi çözdüm.

Yani özet olarak randevu alıp, notlar kısmına bu ses problemlerini yazarsanız test sürüşü yapıp ses varsa iyileştirme yapılıyor

• Merhabalar; A5 sportback ilgi alanıma girdi bu ara.
    Geçmiş mesajları inceledim, aracın fiyatını takip etmek nerdeyse imkansız, sürekli artmış
    Sizlerden öğrenmek istediğim, 2017 A5 Design + deluxe ama tam prestige paket yok( koltuklar manuel ve normal ses sistemi) matrix led ve adaptif var diyor. 10 bin km civarında metalik renk hasarsız bir aracı ne kadara almalı bu şartlarda uygun alış fiyatı ne olabilir sizce. 270 civarlarında fiyat isteniyor ama ne kadara kadar pazarlık yapmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUTTA44 -- 3 Nisan 2019; 18:50:40 >
  • Forum çok sakin
    Son zamanlarda bakım, küçük problemler vs paylaşım yapacak yok mu?
    Çok problemsiz araç paylaşım yok :))

• makyaşlı kasa nezaman geliyor belli mi.
  • Makyajli kasa da A4 gibi 1.4 TFSi veya 1.5 TFSi olmadan gelecek gibi duruyor. Hybrid seçeneklerle daha büyük motorlarla. Bu durum fiyat baslangıcını çok yukarılara çekecek. Konu öksüz kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Makyajli kasa da A4 gibi 1.4 TFSi veya 1.5 TFSi olmadan gelecek gibi duruyor. Hybrid seçeneklerle daha büyük motorlarla. Bu durum fiyat baslangıcını çok yukarılara çekecek. Konu öksüz kalabilir.
    Valla fiyatlar arttıkça foruma kimse uğramaz oldu, makyajlıyla birlikte 500 binleri bulan fiyatlarda çok tercih edilmeyecektir

• bu fiyatlarla tercih edilmez.
  • B8 kasa passat tan bu araca geçen arkadaşlar varsa görüşlerini öğrenebilir miyim acaba ?
  • Bu aracın 2.0 tdi modelinde klasik DSG mi kullanılıyor,yoksa daha sağlam bir vites sistemi mi var?Bu kadar yüksek fiyatlara satılan bir arabada klasik ,sorunlu Dsg varsa bu aracı alanların işi zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 6 Ağustos 2019; 12:44:53 >
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    Bu aracın 1.4 TFSi olanlarında da klasik dsg olarak nitelendirdiginiz dq200 kullanılmıyor. A4 ve A5 lerde yağlı tip çift kavrama dl382 standart hepsinde.

2017 AUDI A5 Sportback Geldi

• Son zamanlarda 2.00 tdi icin fiyat alan oldumu ?

• Merhaba, kayar led özelliği olmayan 2017 modele sonradan kayar led yapılırmı, yapılırsa fiyat nedir?

• Yaklaşık 4 aydır konu uyumuş.

A5 Sportback makyajlandı mı A4 gibi makyajlanacak mı , bilgisi olan var mıdır ?

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Makyajlandı da 2.0 motor altı artık gelmediği için pek kimse ilgilenemedi maalesef.https://tr.motor1.com/news/369349/2020-audi-a5-makyaj-resmi/
  • G20 icin Bordo renk sline aracimi satiyorum.

• Ben de 2 hafta önce sattım,G20’ye kapora verdim ama bakalım durumlar neyi gösterecek hocam...

• Link var mıdır hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.