Şimdi Ara

2017 BMW 4 SERİSİ HARİKA DEĞİLMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu araç makyaj yedimi acaba

Yedi hocam makyaj bu sene. Turkuaz seçeneğide makyaj ile geldi. Arka stoplar 3 serisi gibi led oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu araç makyaj yedimi acaba

Yedi hocam makyaj bu sene. Turkuaz seçeneğide makyaj ile geldi. Arka stoplar 3 serisi gibi led oldu.

O kadar ufak tefek değişim olunca insan anlayamıyor teşekkürler

• 2017 ,2016 aynı zaten bi fark yok . İçi biraz daha güzel olsaydı keşke 3 serisinin aynısı

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmak kötü gerisi hallolur. Sanırım smile ve noktalama işaretlerini kullanmam daha yardımcı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.20 d grand coupe neden yok acaba sadece 4.18 d var kafama takildi 4.20 d x drive var gc

• Bana en güzel BMW modeli yeni M2 geliyor. Başka katılan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Borusanın çakallığı. 418d 150bg %110 ötv 420d 190bg %110 ötv motor hacimleride aynı alacak adam neden 418d alayım 420d 190 bg alırım diyo ama onuda alırken araya xdrive'ı kakalıyolar.

O değil neden böyle saçma şeylerle uğraşacaklarına 420i 170 bg getirmezler ki hem 3 serisi alacak adam buna yönelir hem 418i alacak adam yönelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısmen26 -- 6 Ağustos 2017; 0:26:35 >
  • Güzel ama yeni A5 sportback çok iyi olmuş bugün bayide de inceledim kokpit süper sadece arka diz mesafesi cüssesine göre dar göründü gözüme ikisi arasında kalsam A5 alırdım
  • Açıkcası ben a5 sportback alırdım
  • bende 4 mü a5 mi deseler a5 alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kısmen26

Borusanın çakallığı. 418d 150bg %110 ötv 420d 190bg %110 ötv motor hacimleride aynı alacak adam neden 418d alayım 420d 190 bg alırım diyo ama onuda alırken araya xdrive'ı kakalıyolar.

O değil neden böyle saçma şeylerle uğraşacaklarına 420i 170 bg getirmezler ki hem 3 serisi alacak adam buna yönelir hem 418i alacak adam yönelir.

170hp motor artık yok.

@BekirTemel ayarlarsın hocam bir şeyler, gerçi ben smileye dikkat etmemişim bu da ders olsun bana

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam.

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Makyaj yedi 2017 modelin stoplarıyla 2016nunki farklı zaten dikkat ederseniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.