Şimdi Ara

2017 Ford Focus 1.5 TDİ TrendX Aldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende kullandım. Torku çok yüksek. 300 nm. PWS ile birleşince dehşet birşey oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

@hcan Otomatik vites hocam TrendX

@doctor 2004 hocam ama km 72000 di

@cryin hocam içi çok boş geldi ama umarım pişman etmez, birkaç özellik daha olsa araba daha güzel olabilirdi

Diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum
    hevesini kırmak istemem ancak titainum vardı o paralara focus alıyorsan titanium dışında almayacaksın keşke danışsaydın bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

hevesini kırmak istemem ancak titainum vardı o paralara focus alıyorsan titanium dışında almayacaksın keşke danışsaydın bi

Alıntıları Göster
    Hocam istanbul dışı düşünmüyordum ve aynı özelliklerde 115000 TL altında görmedim (Hasarsız ve boyasız olarak)

115000 olandada boya ve hasar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 9 Mayıs 2019; 2:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun sürüş deneyimlerinizi esas sizden bekliyoruz, +/-.
  • Bize hayırlı olsun demek düşer. Ancak şu hatasız boyasız fetişi yüzünden çok şeyden feragat ediyor milletimiz en çokta bu üzüyor beni. Üstelik o kadarda hataya enverişli birşey ki bu. Bir çocuğun sürdüğü bisiklet bile aracınızı 3 parça boyalı yapabilir. Siz boyasız için belki 15 bin liradan belki pek çok güzel donanımdan feragat ediyorsunuz ancak hiç olmayacak birşey bütün emeğinizi yitip götürüyor.

Bu yüzden hata boya taknıntısından çok donanımlı araç almak hep daha cazip geldi. En fazla o donanımlar bozulur ve yaptırırsın sıfır gibi kullanırsın. Anca araç boyası öyle olmuyor. Boyayınca bitti boyalı araç damgasını yiyior alnına özelliklede İstanbul gibi bir şehirdesiniz.

Herkesin kendi parası elbette. Karışamayız Bir iki kelam etmek istedim. Etrafımdada var çünkü . Sırf hatasız boyasız diye bomboş kapak jantlı referance ibiza aldılar style paket parasına.

İnşallah aldığıınız gibi sıfır hata boya olarak sürersiniz. Allah tekerine taş değdirmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: HatimİndirenSteveJOBS

Hocam hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Fikir olması açısından söyleyeceğim yanlış anlaşılmasın, 1 Mart'ta 2014 model Style paket hatchback aldık biz de. 78.000 km de. Sadece sağ arka çamurlukta çok ufak bir parça boya vardı. 52.000 TL ye mal oldu bize. Dediğim gibi kıyaslamak için değil, fikir versin diye yazdım. Ayrıca katılıyorum, birkaç gün kullan sürüşü çok eğlenceli. Sadece arada "Acaba biraz daha mı güçlü olsaydı?" diyorsun o kadar
    Dizel mi benzinli mi aldınız? Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla aklımda olan bir araç,1.5 tdci trend x manuel şöyle 100 bin km de 80 bin civarlarına bulunsa direk alınır..

• Şu boya takıntısı yok mu.

Boya takıntısını bırakıp, ağır kazalı olmayan ama 2,3 parça boyalı Titanium almak çok daha mantıklı olurdu.

Bu fiyata ben olsam şöyle bir şey alırdım, o ayrı konu:

Hayırlı olsun, içine sindiyse bize güle güle kullan demek düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 9 Mayıs 2019; 13:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyrime2828

Dizel mi benzinli mi aldınız? Hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Söylemeyi unutmuşum hocam kusura bakmayın, dizel aldık. 1.6 TDCI 115hp 6 ileri Style Paket tam olarak adı böyleydi sanırım. Teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HatimİndirenSteveJOBS -- 9 Mayıs 2019; 17:52:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.