Şimdi Ara

2017 GOLF RENK SEÇİMİ VE KOLTUK RENGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Karar veremediyseniz, duster reklamındaki gibi tabure atın oturup izleyip karar verin.

Başkasına sorarak kaporta ve koltuk rengine göre arabamı alınır? Bana ilginç geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 11 Kasım 2017; 1:26:7 >
  • benim 2 tane çocuğum var ve eşimin tüm ısrarlarına rağmen bej aldım iç rengini.

eğer beğeniyorsanız çocuk olsa da olmasa da bej alın. çocuklar kirletiyorlarmış, canları sağ olsun. en kötü 1-2 senede bir koltuk temizlemeye veririm diye düşündüm. 1,5 yıl oldu, koltuklar halen tertemiz.

sonax araç içi temizleme spreyini aldım, arada gözüme takılanları çocuklara sildiriyorum :) missss...

hem çocuklara değişik bir eğlence, hem de aracım temiz. hem de bej iç binince içimi açıyor.
  • siyah alcantara koltuk daha şık gözüküyor bence hemde daha kullanışlı
  • Dış beyaz iç siyah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium algısı, ferahlık ve genişlik hissi yanında son günlerin popüler konusu Cam Filmi açısından da bakarsak Bej Renk sana şu şekilde de avantaj sağlıyor: arabada daha açık tonda bir cam filmi varmış havası veriyor. Bu da özellikle polislerin vs. dikkatini daha az çekmek anlamına geliyor.

Şu an yeni bir Golf arıyor olsaydım şöyle bir araç arardım:
    Tungsten Gri + Kum Beji + Cam Tavan + Madrid Jant

Bej renk koltuklardan ancak ergoActive için vazgeçilebilir.
  • Bej varken siyah döşeme almazdım. 308de siyah aldım çünkü bej yok, neredeyse beyaz gibi bir döşeme var ve 2 ayda leş gibi oluyor. Fakat bej öyle değil, bi nevi damlamış su rengi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    ulan ne zevksiz adamsın her konuda belli ediyorsun madrid jant dediğin bildiğin kormetal modellerine benzeyen apaçi jantı illa fanboyluk yapacaksın ya bi model buluyorsun aynı model jant hyundai,fiat,renault,opel vs. olsa demediğini bırakmassın
  • Siyah iç mekan iyidir. Bejin artısı aracın içi ferah olur.

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    easy boy
  • En güzeli Ergo koltuk, gerisi hikaye..,

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

easy boy

memnun oldum OĞLAN çocuğu
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    ben memnun olmadım shark kurnazı. Konuyu kirletme daha fazla.
  • Hocam sen kullanmayanın yazdığını çizdiğini boş ver bej döşeme Passat kullandım çok şık lakin temiz tutmak mümkün değil ne kadar dikkat edersen et leş gibi oluyor. Daha yeni eşime Golf aldım benimle beraber satın alım yapan birisi daha vardı o da eski kullanıcılardan gri araç bej döşeme hazırda vardı ikimiz de istemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 11 Kasım 2017; 16:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

ben memnun olmadım shark kurnazı. Konuyu kirletme daha fazla.

neden konu vw konusu olduğu için mi ?
  • Bence renk ve koltuktan önce arac seçimi yapmalıydın...

• Tungsyen gri..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.