Şimdi Ara

2017 Hac İçin Özel Tur Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini tavsiye edersiniz? Anne -babamı göndermek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windlea983 -- 25 Şubat 2017; 1:47:15 >

• +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +up

9. seneleri oldu bu sene de çıkmadı, tavsiyesi olan var mıdır arkadaşlar?
  • İkram Tur

İspa Tur

Burak Tur

• Hocam Hisar Turizm'i tavsiye ediyorum. Ben umreye gitmiştim. Yiyecekler açık büfe olarak veriliyor. 5 yıldızlı otellerde konaklıyorsun. Özellikle ibadet konusunda görevli hocalar çok ilgileniyorlar. Her sorunuzu ilgiyle cevaplıyor ve yardımcı oluyorlar. Ayrıca gitmiş olduğun kafileyle toplu ibadetler de yapabiliyorsunuz. Fiyatlar biraz yüksekti ancak Diyanet ortak bir fiyat belirlemiş diyorlardı hac için. İnternet sitesi üzerinden bakarak ve arayarak bilgi alabilirsin.

• bende tavsiye bekliyorum ankaradan gideceğim vanderzee,hennes hisar turizm arasında kaldım
  • Hakkıyla ibadet için gidecekseniz Hisar Turizm, şekile fotoğrafa gidecekseniz zilyon tane var zaten.

Attığınız her adımda bilgi veriyorlar, yaşanan hadiselerin yerleri ve hikayeleri hepsi kitabi ve ehil hocalarla anlatılıyor. yemeklerin bilhassa da tavuk ve etlerin hepsi helal, gidip mutfağı denetleyebilirsiniz.

türkiye'nin 3 yıldır en fazla umreci gönderen firma olması da bence ikna edici bir bilgi.
  • artık ETS, Jolly gibi firmalar bile hac turu yapıyor onları araştır derim.

2002 yılında DESTUR diye bir acente açıp şu işe girecektik, sonra tutmaz dedim, keşke girseymişim.
  • Ekonomik durumunuz iyiyse eman tur veya vizyon tur, daha uygun olsun derseniz ikram tur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tereddütsüz Hisar Turizm. Her şey çok müthiş ibadetlerini dört dörtlük yaptırıyorlar ve her konuda yardımcı oluyorlar. Kalınan otel de çok iyi . Yiyecekler de açık büfe ve helal noktasına çok dikkat ediliyor.Eğer umreye gidecekseniz bence Hisar Turizm ile gitmelisiniz.
  • 2018 yılında Sefir Turizm ile gittim, çok memnun kaldım. Hac fiyatına, Kudüs Bağlantılı Hac programı yapıyorlar. 2 Gece Kudüs'te kaldık, oradan Ürdün'e geçip uçakla Hicaz'a geçmiştik. Kesinlikle Sefir Turizm'i tavsiye ederim, ilgi, alaka, hizmet.. Türkiye'nin her yerinden müşteri alıyorlar, mesela ben Balıkesir'den katılmıştım. Çok güzel bir hatıra olmuştu KUDÜS Bağlantılı Hac.
  • Benim yakınlarım hacca semerşah turizim ile gitmişti, ilgi alakadan memnun kalmışlardı, kaldıkalrı otelleride güzelmiş, hocalarıda baya ilgili ehillermiş. Bende umre düşünüyorum, semerşah umre fiyatları gayet uygun geldi nasipse gidicem.
  • Selamınaleyküm inşallah yakın bir tarihte umremi eda etmek istiyorum. Umre fiyatlarını araştırıyorum bu aralar uygun bir firma bulursam gitmek istiyorum. https://ammarturizm.com/umre-fiyatlari aranızda daha önce bu firmayı duymuş ve ya bu firma sayesinde umresini eda etmiş birisi var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.