Şimdi Ara

2017 Kia Rio (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shakircan

Ucuz yollasinlar ucuuzz.. Otv den anamiz agladi..

ucuz gelmez ya umıtlenmeyelım. Hatta i20 falan zamlanmadıgına sukredelım. Artık ekonomı patladı sonunda euro dolar rekora gider. Hazınede para kalmamıskı
  • Mükemmel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Mükemmel olmuş

mevcut rio da mükemmel. Ama bunu kimseye anlatamıyorsun. Büyük ihtimalle yeni rio yu da anlatamayacaksin. Sadece satın alanlar bilecek. Bilmeyenler kore aracına para verilmez demeye devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Mükemmel olmuş

mevcut rio da mükemmel. Ama bunu kimseye anlatamıyorsun. Büyük ihtimalle yeni rio yu da anlatamayacaksin. Sadece satın alanlar bilecek. Bilmeyenler kore aracına para verilmez demeye devam edecek.

Gidip 1.2 clio alsınlar ki biz de böyle araçlara binelim. Eğer onlar kia alırlarsa, biz bu araçlara binemeyiz

• quote:

quote:

quote:

Mükemmel olmuş

Gidip 1.2 clio alsınlar ki biz de böyle araçlara binelim. Eğer onlar kia alırlarsa, biz bu araçlara binemeyiz

2013 eylül de clio 1.2 icon için anlaştım. Ertesi gün renault a gitmeden birde kia ya bakayım dedim. Clio dan 5 bin lira aşağısına 1.25 fancy alıp çıktım. Araç sahibi olduğum için söylemiyorum ama sınıfının en iyi araçlarından. Önyargısız bayiye gittiğinizde muhtemelen aklınızı çelecek bir araç. Hele yenisi çok can yakacak. Gelsin uzun uzun konuşulur zaten.

• Arka tasarımı şuan ki kasaya göre daha güzel yapmışlar.İç tasarım B sınıfına göre çok güzel.

Dış görünüşte benim hemen ilgimi çeken nokta jantlarda 4 bijon varsa basit duruyor.Sanki 5 bijon olunca daha güzel/saglam hissi oluşuyor gözümde.Mesela c/d sınıfına bakınca hep öyle ama B sınıfı olunca çoğu 4 bijon.Bu benim takıntın diyebilirim .Araç 5 bijon olunca sınıfının en saglamı diye birşey yok

Hyundai/kia grubu halkın gözünde diger markalara göre yakıt tüketimi 1 seviye fazla gözüyle bakılıyor.Bunda haklıda sayılırlar.Yakıt tüketimine bir el atsılar bu algıyı kırsınlar.

Göreceli olmakla Tucson dışında Hyundai araçlarından tasarım olarak Kia'lar daha önde.Hem iç tasarım hem dış tasarım olarak başarılı örnekleri var.

• Mevcut kasanın makyajlısı dış tasarım olarak bu yenisinden güzel.
    Ama yenisinin de içi tartışmasız daha güzel. Dıştan da daha risksiz, polovari, eskimeyecek bir tasarım.

Bence şu anki kasayı ucuza denk getirenler alırsa fena iş yapmış olmazlar çok şirin bir araç.
  • Tasarımda hyundai ve kia farklı yollar ızlıyordu ama artık aradakı buyuk farklar ortadan kalktı. Bence bu buyuk bir dezavantaj. Cunku bi kısım yatay stop sever bı kısım dıkıne yerlestırılmıs sto lambalı gorunum sever. Su durumda her ıkı kesıme de hıtap etmıyorlar tek kesıme hıtap edıyorlar.. Tasarım cızgılerı de bırbırıne benzemıs oldu. Artık uzakdogu pazarı ıcın ayrı tasarıma gecıste yok. Yanı hındıstan vs bu aractan hoslanmayabılır. Onlar bıze tasarımı garıp gelen dıkıne farlar vs sevıyorlar. Sırf o pazarlar için tasarımı tamamen değiştiren cok firma var. Tıpkı gecen yılkı corollanın amerıkada tamemen farklı bir tasarımla satılması gibi. Hatta o modelı bızler ıgrenc bulmustuk
  • Şu araca şöyle eski 1.5 crdi rio'lar gibi sağlam çeken bir motor koysunlar.İlk alıp forumda detaylı konu açacak ve inceleme yapacak kişi benim.
  • Tr ye ne zaman gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDavos

Tr ye ne zaman gelecek

En erken aralık 2. hafası yada ocak olabilir
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bende var 1.5 crdi, verimsiz bir motor. 2000 devirin altinda çok ölü 2500 devirin ustunde sahlaniyor bu da arabayi patinaja birakiyor yine aktaramamis oluyor. Evet koltuga yapistiriyor sizi, ama torku dengeli dagitamamislar inanilmaz dengesiz. Haliyle de kaldirdilar bu motoru artik kullanmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Tr ye ne zaman gelecek

ne aralığı ne ocağı? Aralıkta gelse 2016 model aracı kim ne yapsın. Araç şubat 2017 de gelecek. Kişisel görüşüm elde mevcut kasadan stok kalırsa mart ve nisan i bile bulabilir. Yukarda düzeltmeyi yaptığım halde hala konu başlığını değiştirmediniz. Önce bir araştırın ondan sonra konu açın.

• quote:

quote:

quote:

Tr ye ne zaman gelecek

ne aralığı ne ocağı? Aralıkta gelse 2016 model aracı kim ne yapsın. Araç şubat 2017 de gelecek. Kişisel görüşüm elde mevcut kasadan stok kalırsa mart ve nisan i bile bulabilir. Yukarda düzeltmeyi yaptığım halde hala konu başlığını değiştirmediniz. Önce bir araştırın ondan sonra konu açın.

2017 subatta gelecegıne dair kaynak ?
  • biz önyargılı milletiz,reno ve vag grubu değilse geçiniz lütfen
  • tamam araba iyi hoş ama üst kalite,rakiplerine beş basar diğerleri çöp kalır vs gibi resimlerden gördüğünüz arabaları böyle tanımlamakta neyin nesi? kalitesini nerden gördünüz? bu kadar sıradışı olan ne? hem otomatik şanzımanını eleştiriyorsunuz hem 1.25 motoru eleştiriyorsunuz sonra araba on numara diyorsunuz, ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Bende var 1.5 crdi, verimsiz bir motor. 2000 devirin altinda çok ölü 2500 devirin ustunde sahlaniyor bu da arabayi patinaja birakiyor yine aktaramamis oluyor. Evet koltuga yapistiriyor sizi, ama torku dengeli dagitamamislar inanilmaz dengesiz. Haliyle de kaldirdilar bu motoru artik kullanmiyorlar

Ben çok kullandım agresif karakteri ve suanki crdi'larda olmayan gaz tepkisi var.Gayet güzel bir motordu.Patinaj olayı kaliteli lastikler ile kuru asfaltta azdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İç mekan burada daha detaylı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi i30 a benzemis ben beğendim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tr ye ne zaman gelecek

2017 subatta gelecegıne dair kaynak ?

ben şubat 2017 olarak resmi kaynak gösterebilirim. Sen aralık olarak gösterebilecek misin? Önce araştır. Sonra konu aç.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.