Şimdi Ara

2017 LG UJ651V - UJ630V KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
950
Cevap
24
Favori
106.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam samsungta da var hep bu sorunlar. Biraz şans meselesi. Banding olmayan tv almak çok büyük şans. Servise söyledim bu sorun kabul edilmiyor dedi. Yani değişim için ya tv nin bozulmasını beklicez ( ölü piksel ya da ekranda siyah çizgiler) ya da tv yi ederinin aşağısına satacaz. Aslinda testi yapmadan önce ben hiç farketmemiştim ama testten sonra da gözüme direk batıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    Banding test yaptım hocam. Bende böyle bir problem yok. Zaten Lg 2017 serilerinde bandingin önüne geçmek için ekranı oluşturan 2 camın arasına boşluk koymuş. Bu şekilde gölgelenmeler engellenmeye çalışılmış. Zaten sıfır banding diye birşey imkansız. Hangi markanın tvsinin dibine girip banding test yaparsanız ufak gölgelenmeler görürsünüz. Bazı panellerde bu gölgelenme daha fazladır. Bence lg bu serilerinde bunun önüne geçmiş. Gerçi benim uj651v serisi, uj630v nasıldır bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniceri87 -- 31 Ağustos 2017; 22:41:2 >
  • Spingbeng S kullanıcısına yanıt
    samsungun piyasada satılan %90 modelinde banding yok lg ninde 2017 modellerinde banding yok sony modellerde aynı şekilde sadece philipste var banding sorunu bu sene
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Youtube da baktığımda lg kadar Samsungların da banding sorunları olduğun gördüm . Yani tek bir markada var diyemeyiz onun için dedim. Bende uj630v var ama banding çıktı. Değiştirip 651v olanı almayı düşünüyorum ama onda da cikarsa tam bir hayal kırıklığı olacak.

• yeniceri87 kullanıcısına yanıt
    Hocam o 2 camın arasına boşluk dediginiz sadece 651 de mi var acaba ? Bende 630 var da bir şekilde değiştirip 651 almaya çalışacağım. Sizce deger mi?

• Merhaba arkadaşlar iyi baryamlar

Playstation 4 oynamak için alacağım 2 televizyon arasında kararsız kaldım.

1-LG 43UJ630V

2-SAMSUNG 43MU7000

Tavsiyenizi alabilirmiyim lütfen.Bir de o fiyat bandında başka marka da tavsiye edebilirseniz.Teşekkürler..

• yokyere kullanıcısına yanıt
    Lg almayin pisman olursunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Neden ?

Ve sizin tavsiyeniz var mı ?

• Banding sorunu sony tv lerdede var daha yeni iade ettim. Şimdi samsung teşhir almayı planlıyorum yada lg teşhir alıp detaylı inceleyecem mağazada.sıfır olunca kutudan ne çıkarsa iade edememe durumu da var.

• s@ndok@n kullanıcısına yanıt
    aylardır ilk defa sizden duydum hangi modeli almıştınız
  • 49uj630v modelini 2589 TL'ye aldım. Akıllı Kumanda kutudan çıkmıyor herhalde onu almam gerekecek akıllı kumanda modeli var mı ya da herhangi bir lg tv nin akıllı kumandası kullanılır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led tv lerin banding,cloding,dirty screen vs sorunlar vardı vede hep olabilir .burada marka kötüleme gibi bir amacım yok.hermarka led tv de olabilir temiz bir ekranda çıkabilir kutudan biraz şans işi.oled tv lerde henüz banding rapor edilmemiş bazı test sitelerine göre.ama onlardada kırık beyaz yada karanlık ekran yetersiz kontrast sorunları dikkat çekiyor.

• s@ndok@n kullanıcısına yanıt
    hocam çok genel konuşuyorsunuz ben bu yılki tv modellerinin %80 ini inceledim içine banding test videoları atıp gidip mağazalarda test ettim philips harici banding sorununa denk gelmedim 2017 model tv lerde siz sony nin hangi modelinde banding gördünüz?
  • sadece beyaz bölümlerde dikey gölgelenmeler var sizce iade etmelimiyim? ama her beyazda degil tamamen açık bölgelerde oluyor daha çok detaylı bi ayar yaptım ondan olabilirmi ışık sızması yok. iptv kullanıyorum futbol ve tenis maçı izledim top kayboluyor gibi bu normal mi?
  • byrcp B kullanıcısına yanıt
    o dikey gölgelerin olmaması lazım iade edebiliyorsanız edin..topun kaybolması motion ayarıyla alakalıdır ben test ederken böyle bi sorunla karşılaşmadım motion ayarını hangi ayarda kullanıyorsunuz
  • Dikey gölgelenme varsa bu banding olarak kusur sayılır ve iade edilme sebebi gösterilebilir.Bu kusurlar sadece geçmiş yıllardaki serilerde değil bu yılki bütün markaların tüm serilerinde de görülebilir sma tekrar yazıyorum temiz paneller de denk gelebilir ben bu yüzden flaş diskimi cebime koyup teknomarketlere gidip teşhir ürünü alacağım tabi temiz panel bulabilirsem.....

• pürüzsüz ve berrak her ikisinide denedim resim modu spor. tatil oldugu için servis yazdıramadım salı günü yazdırıcam gelip baksınlar. teşekkürler. dikey gölgelenmeler her sahnede olmuyor sadece beyaz ve açık renklerde oluyor.
  • Flaş bellek için o renkleri hazırla ve servis geldiğinde resim çeksin yosa kendi gelip test yapmıyor sizden bunu göstermenizi bekliyor

• Bende de her renkte olmuyordu dikey gölgelenme,gri ve beyaz tonlarda açılı bakınca vardı yani tam karşıdan homojen görüntü 110 ve120 derece iki yandan bakınca fark ediliyordu bu gölgelenmeler.ben tüm reklerden oluşan slayt hazırladım ve resmen sunum yaptım servis elemanına oda resimleri çekti

• dosyaları boyutu fazla degilse atabilirmisiniz? :) sonuç ne oldu peki degiştilermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrcp -- 2 Eylül 2017; 16:21:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.