Şimdi Ara

2017 Mitsubishi Lancer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://motorchase.com/en/2016/07/scoop-new-generation-mitsubishi-lancer-just-restyled-model-china/

Ilk sayfadaki tasarimi begennedik daha beteri cikti

• ilk sayfadaki tasarım güncel kasadan daha güzel.
    http://blog.caranddriver.com/wp-content/uploads/2015/09/2016-Mitsubishi-Lancer-GT-103-876x535.jpg

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Bu da çok eski olmaz.
    Günümüzde bu şekil üretilen araç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 26 Temmuz 2016; 10:45:28 >
  • Bastırmışlar resmen. Milleti dinlerlerse, yorumları dikkate alırlarsa bu şekilde üretmezler.

Elbet Japonlar, İngilizler kötü yorum yapacaklar.

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    hangi firmalar yapti bunu

• Kimlermi yaptı ??? TOYOTA, MAZDA, SONY, TOSHİBA, Fotokopi , FAX makinası yapanların büyük kısmı ...İlk piyasaya girmesi, yatırımı, teşvikleri, tanıtım ve reklamları, piyasada belli bir rakama ulaşana kadar satışları , sevisleri... TÜRK ORTAKLARA YAPTIRILDI.... 5 - 10 yıl içinde İşler yoluna girdimi , piyasada marka yer ettimi ...Hemen yerli ortağa tekmeyi koydular.... AŞKIMIZ BİTTİ... YOLLARIMIZ AYRILIYOR....TÜRKİYE YE .BİZ KENDİMİZ GELİYORUZ.....AL KOYDUĞUN PARANI....HADİ YOLUN AÇIK OLSUN.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Temmuz 2016; 13:13:53 >
  • Aboo, doktor bu ne? Ne hale gelmiş caanım Lancer.

Mitsu'nun yeni yüzünün tasarımcısı kim?Evoyu kim kaldırdı? İkisini de bir elime geçirirsem onları
  • Bence corolladan çok daha iyi bu tasarımla çıksa bile

• Güzelim lancere ne olmuş böyle

2017 Mitsubishi Lancer
  • Varmı gelişme

• ön iyi ama arkası civicten hallice
  • son haberlerden sonra dci lancer gelir artık
  • kaç kaç kaç.
  • BU MİTSUBİŞHİ BİZ KULLANICILARINI KÜSTÜRÜYO BİZİ MEGAN KONFORLU TOYOTOYA MAHKUM EDİYORLAR YA, BİŞEY DEMİYORUM. BÖYLE ABUK SUBUK TASARIMLAR YAPCAĞINIZA 2005 2006 MODELLERİN KASASINI, KOKPİTİNİ BİRAZ YÜKSELTİP GENİŞLETSEYDİNİZ DAHA İYİYDİ, ŞAHSEN BENİ KİMSE TUTAMAZDI. DAHA KEMİKLİ VE TOK GİDİŞİNİN YANINDA MERCEDES KONFORLU OLURDU, BELKİ BEN BİNEMESEMDE BİR LANCER FANATİĞİ, AŞIĞI OLARAK İFTİHAR EDERDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 28 Haziran 2017; 11:5:42 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.