Şimdi Ara

2017 model Makyajlı Kasa Sandero/Sandero Stepway - Ana Konu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
803
Cevap
21
Favori
104.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce aradım 50250 dedi. dizel manuel mi otom. benzinli mi mantıklı olur dizele de 54 diyolar
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, hangi rengi tercih ettiniz? Alternatif renkler var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Renk olarak keyfe göre fazla seçenek yok. Kırmızı diyorlar aslında bordo.. Mavi renk dizel manuel için ancak mart 2017 de ve 7.000 TL farkla gelir diyorlar. Bende mecburen tozu kiri çiziği göstermesin diye gride karar kıldım. Seramik koruma 800 + Kapı alt koruma plastikleri 300 + araç 54.000 olarak anlaştım ödemesini yaptım. Dizel manuel seçmemin nedeni motor ve tork gücü. Yoksa senede 6.000 km yapıyorum.Bundan önceki aracım 2011 benzinli Stepwaydi. İnanın bir günde sattım. İkinci elide hızlı.. Fakat benzinli oldugu için ortalaması 9-10 litre arasındaydı ve gitmiyordu.Sürekli gaza basmak gerekiyordu.. Sonuç olarak araç oldukça yakışıklı, yeni donanım, geniş ve ferah iç bölüm, yerden yuksek yapısı, dizel güçlü motoru ve az yakıt söz konusu olunc hiç düşünmedim.Zaten bu donanımlarla kulvarında tek araç oldu.. Bu özellikte bu fiyata başka araç yok.. Herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar......

• Bende dün Dizel Manuel olanını aldım , hayırlısı olur inşallah, fiyat araştırmadım, Maltepe Güven Altan otomotivden bir iki hafta önce almak için gitmiştim o zaman Özgür Bey sağolsun yeni kasa 2 haftaya kadar gelir çokta fiyat farkı olmaz demişti , diğer satıcılar gibi sırf satmak için yıl ortasına kadar yeni kasa gelmez deseydi eski kasasını alırdım ama Aralıkta geldiğini görüncede hakkımı helal etmezdim, vede ciddi sıkıntı çıkarırdım, sağolsun dürüst davrandı bu hafta sonu aradım geldimi diye geldi buyrun bakın dedi , gerçekten sanki Dacia nın tasarımcıları forumları okumuş insanlar nelerden şikayet ediyorsa bir bir düzeltmişler, yeni kasa hoşuma gitti kaporasını verdim Pazar günü dün de ödemesini yaptım. Ruhsattı Ocakta çıkaracaklar vergiden dolayı. Dediğim gibi ben fiyat araştırmadım Özgür Bey'e güvendim ama şimdi buradaki fiyatlara bakıyorum gerçekten bana düzgün fiyat vermiş, ben alırken ellerinde 2 füme 2 siyah vardı ben füme olanını seçtim, kendisini de bugün aradım daha almak isteyenler var yönlendireyimmi size diye, elimizden geleni yaparız dedi ben aldığım yerin adresini ve Özgür Bey in telefonunu aşağıya yazıyorum, isterseniz kendisinden de fiyat alın hatta Türkey Bey önerdi deyin ben en iyi fiyatını vereceğini düşünüyorum. İnşallah alan hayrını görür.

GÜVEN ALTAN MOTORLU ARAÇLAR TİC. LTD. ŞTİ.
    Bağlarbaşı mh. Sakarya sk. No:10 MALTEPE/İSTANBUL/TÜRKİYE

Özgür AYDIN
    Satış Danışmanı
    TEL : +90 216 441 16 30 D:125
    FAX : +90 216 383 81 23
    GSM : +90 534 494 3959

• Türkey bey hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. Bende dizel manel aldım. Dediğiniz gibi ocak 10 una kadar teslimat yapacaklar.Fiyat ne aldınız mumkunse öğrenmek isterim.. Mahzuru yoksa... Herşey gönlünüzce olsun .....
    Teşekkür ederim size de hayırlı olsun, Alah kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, bana özel bir fiyat yaptı söylemeyeceğime söz verdim , onun için özelden de mesaj atan arkadaşlar var cevap vermiyorum kusura bakmayın, ama yukarıda yazan fiyatlardan çok farklı değil çok az altında.Siz fiyat alın büyük ihtimalle sizede aynı fiyatı verecektir.
  • kellyturoj K kullanıcısına yanıt
    ben de almayı düşünüyorum. fiyatı beni de ekleyerek sorabilirsiniz. İletişime geçebiliriz.
  • seramik korumaya serviste 1500 diyorlar :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridinebandim -- 20 Aralık 2016; 23:41:6 >
  • Merhabalar Turkey beyy. İlgili satıcı arkadaşı aradım (Özgür beyi) bir fiyat verdi.Ben zaten İnanlar Renaulta ödemenin tamamını yapmıştım.Bu gün arayıp aradaki fark için cam filmi isteyeceğim .Olursa elbette. Bu tarz forumların amacıda bu değilmi zaten. Bilgi paylaşımı yardımlaşma olaya en ekonımik yaklaşımlar.Bu arada servisinde seramik korumaya pazarlıkla 800 tl almış oldum.Dün kalan ödemeyi EFT yaparken 850 den 800 e düştüler. Burdanda anlaşılıyorki fiyatlar ''kör tuttugunu '' mantığında gidiyor. Jant kapak fiyatı bile adet 90 TL set 360 TL. Piyasada 800-900 arası çelk jantlar varken hemde ... Ne tuttururlarsa yani.... Gönlünüze göre olsun diyorum....
    Hayırlısı olsun, Özgür Bey daha iyi fiyat vermiştir diye ümit ediyorum , burada tavsiye ettik kendisini inşallah beni mahçup etmez :)
  • Benim araci (dizel otomatik) aksam teslim edecekler. Aksam bir test surusu yapar, yarin yazarim izlenimlerimi
  • Bu araç yurt dışında Renault olarak mı satılıyor?
  • dürüstmezarci kullanıcısına yanıt
    Evet, Rusya, İran, Kolombiya gibi ülkelerde bu araç Renault Sandero olarak satılıyor.

Fakat Türkiye, Romanya, Fransa, Polonya, İngiltere gibi ülkelerde Dacia Sandero olarak satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametykcll -- 21 Aralık 2016; 16:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametykcll

Evet, Rusya, İran, Kolombiya gibi ülkelerde bu araç Renault Sandero olarak satılıyor.

Fakat Türkiye, Romanya, Fransa, Polonya, İngiltere gibi ülkelerde Dacia Sandero olarak satılıyor.

Teşekkürler hocam.. İçeriye ses alma direksiyon titreme konusunda yeni kasa nasıldır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

Merhabalar. Renk olarak keyfe göre fazla seçenek yok. Kırmızı diyorlar aslında bordo.. Mavi renk dizel manuel için ancak mart 2017 de ve 7.000 TL farkla gelir diyorlar. Bende mecburen tozu kiri çiziği göstermesin diye gride karar kıldım. Seramik koruma 800 + Kapı alt koruma plastikleri 300 + araç 54.000 olarak anlaştım ödemesini yaptım. Dizel manuel seçmemin nedeni motor ve tork gücü. Yoksa senede 6.000 km yapıyorum.Bundan önceki aracım 2011 benzinli Stepwaydi. İnanın bir günde sattım. İkinci elide hızlı.. Fakat benzinli oldugu için ortalaması 9-10 litre arasındaydı ve gitmiyordu.Sürekli gaza basmak gerekiyordu.. Sonuç olarak araç oldukça yakışıklı, yeni donanım, geniş ve ferah iç bölüm, yerden yuksek yapısı, dizel güçlü motoru ve az yakıt söz konusu olunc hiç düşünmedim.Zaten bu donanımlarla kulvarında tek araç oldu.. Bu özellikte bu fiyata başka araç yok.. Herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar......

Hayırlı olsun hocam.. Aynı fiyata astra 1.6 var 55 liraya yani.. ikisi arasındayım napsam sizce?

• quote:

Merhabalar. Renk olarak keyfe göre fazla seçenek yok. Kırmızı diyorlar aslında bordo.. Mavi renk dizel manuel için ancak mart 2017 de ve 7.000 TL farkla gelir diyorlar. Bende mecburen tozu kiri çiziği göstermesin diye gride karar kıldım. Seramik koruma 800 + Kapı alt koruma plastikleri 300 + araç 54.000 olarak anlaştım ödemesini yaptım. Dizel manuel seçmemin nedeni motor ve tork gücü. Yoksa senede 6.000 km yapıyorum.Bundan önceki aracım 2011 benzinli Stepwaydi. İnanın bir günde sattım. İkinci elide hızlı.. Fakat benzinli oldugu için ortalaması 9-10 litre arasındaydı ve gitmiyordu.Sürekli gaza basmak gerekiyordu.. Sonuç olarak araç oldukça yakışıklı, yeni donanım, geniş ve ferah iç bölüm, yerden yuksek yapısı, dizel güçlü motoru ve az yakıt söz konusu olunc hiç düşünmedim.Zaten bu donanımlarla kulvarında tek araç oldu.. Bu özellikte bu fiyata başka araç yok.. Herkesin gönlüne göre olsun arkadaşlar......

Hocam benzinli olanı basınca gitmiyor derken biraz daha açar mısınz? Benzin otomatik alma arifesindeyim şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

Bende dün Dizel Manuel olanını aldım , hayırlısı olur inşallah, fiyat araştırmadım, Maltepe Güven Altan otomotivden bir iki hafta önce almak için gitmiştim o zaman Özgür Bey sağolsun yeni kasa 2 haftaya kadar gelir çokta fiyat farkı olmaz demişti , diğer satıcılar gibi sırf satmak için yıl ortasına kadar yeni kasa gelmez deseydi eski kasasını alırdım ama Aralıkta geldiğini görüncede hakkımı helal etmezdim, vede ciddi sıkıntı çıkarırdım, sağolsun dürüst davrandı bu hafta sonu aradım geldimi diye geldi buyrun bakın dedi , gerçekten sanki Dacia nın tasarımcıları forumları okumuş insanlar nelerden şikayet ediyorsa bir bir düzeltmişler, yeni kasa hoşuma gitti kaporasını verdim Pazar günü dün de ödemesini yaptım. Ruhsattı Ocakta çıkaracaklar vergiden dolayı. Dediğim gibi ben fiyat araştırmadım Özgür Bey'e güvendim ama şimdi buradaki fiyatlara bakıyorum gerçekten bana düzgün fiyat vermiş, ben alırken ellerinde 2 füme 2 siyah vardı ben füme olanını seçtim, kendisini de bugün aradım daha almak isteyenler var yönlendireyimmi size diye, elimizden geleni yaparız dedi ben aldığım yerin adresini ve Özgür Bey in telefonunu aşağıya yazıyorum, isterseniz kendisinden de fiyat alın hatta Türkey Bey önerdi deyin ben en iyi fiyatını vereceğini düşünüyorum. İnşallah alan hayrını görür.

GÜVEN ALTAN MOTORLU ARAÇLAR TİC. LTD. ŞTİ.
    Bağlarbaşı mh. Sakarya sk. No:10 MALTEPE/İSTANBUL/TÜRKİYE

Özgür AYDIN
    Satış Danışmanı
    TEL : +90 216 441 16 30 D:125
    FAX : +90 216 383 81 23
    GSM : +90 534 494 3959

Özgür Bey ile az önce görüştüm.
    Gerçekten de dediğiniz kadar varmış, şu ana kadar aradığım bayilere göre hem benzinli hem dizel için en düşük fiyatları aldım.
    Cumartesi günü kısmet olursa gidip aracı görmeyi düşünüyorum test sürüşü vs. için..

53 bine 2017 model dizel araç veriyorlar abicim daha ne olsun ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukbulut -- 21 Aralık 2016; 16:38:10 >

• quote:

Merhabalar Turkey beyy. İlgili satıcı arkadaşı aradım (Özgür beyi) bir fiyat verdi.Ben zaten İnanlar Renaulta ödemenin tamamını yapmıştım.Bu gün arayıp aradaki fark için cam filmi isteyeceğim .Olursa elbette. Bu tarz forumların amacıda bu değilmi zaten. Bilgi paylaşımı yardımlaşma olaya en ekonımik yaklaşımlar.Bu arada servisinde seramik korumaya pazarlıkla 800 tl almış oldum.Dün kalan ödemeyi EFT yaparken 850 den 800 e düştüler. Burdanda anlaşılıyorki fiyatlar ''kör tuttugunu '' mantığında gidiyor. Jant kapak fiyatı bile adet 90 TL set 360 TL. Piyasada 800-900 arası çelk jantlar varken hemde ... Ne tuttururlarsa yani.... Gönlünüze göre olsun diyorum....

Usta bu konsoldaki ekran falan olayı hepsinde var dimi? Yani herşey umarım internet sitelerinde yazdıkları gibidir, alırken şu özellik 500 lira öbürü 2bin lira falan demezler umarım?

• En sonunda araci teslim aldim. Goruntu vs. gayet iyi. Ilk defa otomatik kullandigimdan biraz vites degisiminde yigilma var gibi geldi. Tabi normalmi bilmiyorum. Motor daha tam acilmadigindanda olabilir. Ekran olayi navigasyon paket alirsan geliyor. Onu almazsan standart radyo geliyor. Standart radyosuda gayet basarili. Bluetooth , flashtan mp3 calma cayir cayir calisiyor.

Ses konusunda, sesi var. Beni cok rahatsiz etmedi ama takintililari rahatsiz edecek seviyede ses var.

Direksyonu cok sevdim. Gayet basarili ve geri bildirimi cok guzel. Elektrikli olmamasina ragmen parkta gayet yumusak.

On farlardaki ledler ve sis lambalari cok şık. Kisa fari fazla kisa gibi geldi ama yerler cok islak oldugundan olabilir. Ilk izlenimler bunlar. Daha arac yol bilgisayarini nasil kullanacagim, onu okumam lazim kitapcigindan.
  • aesacus A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam kazasız belasız günlerde kullanın. Bende benzinli otomatik alma arifesindeyim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.