Şimdi Ara

2017 Nissan Kaşkay 1.5 dCi Yakıt Tüketim Verileri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Kaşkai yakıtla resmen taşana geçmiş.

Acın deposunu tam fullemeyin 55lt ye kadar doldurun.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Hocam 2 kere yaptim, bidaha yapmam ama eski aracimda cok yapardim, bi sikinti olmadi hic.

Kaşkayda bide şu sikinti var, depoda dalga kıran yok langur lungur lak luk sesler geliyor 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bende diyorum niye herkes qasqai alıyor.5 Lt ortalama yakıt tüketimi o boyutta bir araç için çok iyi

B sinifi dizel tüketiminde Koca Araba

• merhaba arkadaşlar

bizdede 2015 1.6 dci xtronic qashqai var

istanbul gaziantep şehir merkezi dolaşımı ve istanbula dönüş dahil; 2800 km yol yaptık. giderken

toplamda araçta 5 yetişkin 2 çocuk vardı full bagaj dolu tabi dönüşte 4 yetişkin yine full bagaj dolu geldik.

ortalama hızımız 110- 120 aralığındaydı ancak pozantıdan sonra biraz hızlı gelmek zorunda kaldık zira çok bunaldı yolculuk yapanlar ortalama 140- 150 bastık.

tabi 148 km aşırı hızdan radar cezasınıda yemişiz eve dönüş yolunda postaya 206 tl'lık ceza makbusunu yollamışlar.

her neyse konumuza gelirsek

km'de26.5 kuruş yakmış toplamda 730 tl yakıt yakmışız.

bana tüketim değerleri çok iyi geldi. ancak 100 km'de ortalama tüketim kaç lt'ye denk geliyor yol bilgisayarına bakmadım

bunun hesabını yapabilen varsa bilgilenmiş oluruz.

• Hocam hayırlı olsun ASX'in hakkını vermiştin.Güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

merhaba arkadaşlar

bizdede 2015 1.6 dci xtronic qashqai var

istanbul gaziantep şehir merkezi dolaşımı ve istanbula dönüş dahil; 2800 km yol yaptık. giderken

toplamda araçta 5 yetişkin 2 çocuk vardı full bagaj dolu tabi dönüşte 4 yetişkin yine full bagaj dolu geldik.

ortalama hızımız 110- 120 aralığındaydı ancak pozantıdan sonra biraz hızlı gelmek zorunda kaldık zira çok bunaldı yolculuk yapanlar ortalama 140- 150 bastık.

tabi 148 km aşırı hızdan radar cezasınıda yemişiz eve dönüş yolunda postaya 206 tl'lık ceza makbusunu yollamışlar.

her neyse konumuza gelirsek

km'de26.5 kuruş yakmış toplamda 730 tl yakıt yakmışız.

bana tüketim değerleri çok iyi geldi. ancak 100 km'de ortalama tüketim kaç lt'ye denk geliyor yol bilgisayarına bakmadım

bunun hesabını yapabilen varsa bilgilenmiş oluruz.

Kilometrede 26.5 kuruş yakıyorsa, 100 Kmde 26.5 TL yakar.Mazotun litesi 4,50 TL olsa, 5,8 Litre yakmış olur 100 Kmde.Eğer litesi 4,44 olursa da 100 Kmde 5,9 - 6 Lt yakmış olur.
    Yüksek hızlara çıkmışsınız ve araç tıka basa doluymuş buna rağmen 5-6 Lt yakması atmosferik benzinli araca binen birisi olarak beni çok memnun etti

2017 Nissan Kaşkay 1.5 dCi Yakıt Tüketim Verileri

2017 Nissan Kaşkay 1.5 dCi Yakıt Tüketim Verileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 17 Temmuz 2017; 14:28:4 >

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi 5.8 5.9 LT aralığında bir değerimiz olmuş.

sonuçta otomatik vites olduğunuda göz önünde bulundurursak ve okadar ağırlıkla gayet iyi yakmış.

• yeni mi çıktı bu model? kaşkay alla alla.
  • Tüketim verileri biraz sallamasyon olmuş kimse kusura bakmasın. Koca suv ağır araçla neymiş ortalama tüketim 4.5 falanmış dürüst olalım lütfen.

Clio 4 dCi kullanıyorum ki qq den 200 küsur daha hafif ve ufak olmasına rağmen benim ortalamam 4 lü değer lerde geziyor kışın 5 i görüyor soğuklarda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.